Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptk
csendes tag
Ha felnyitod az elolapjat, akkor jobb oldalt van egy butyok, ami egy kapcsolot nyomogat. Az a legtisztito kapcsoloja, ami valoban azert van, hogy megovjon teged a magas feszultsegtol. Szoval... Uj koraban sem ereztem az ozon szagat, es most sem, ezert en leszedtem az elolapot es a kapcsolot egy muanyaggal kitamasztottam. Tisztes tavolsagbol neztem, hogy van-e valami fenyjelenseg, de nem lattam semmit.
Hibat nem jelez a klima.
Vettunk egy ionizatort, ami gyakorlatilag ugyan ilyen elven mukodik. Annal gyonyoruen latni a kekes szint.
Ezekutan kerdem, hogy biztos megfeleloen mukodik a plazma szuro? Esetleg ha nem nagy keres, megnezned nekem azzal a kis trukkel ahogy en neztem?
Elore is koszonom!
-
Ptk
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata plasma szűrős klímával? Honnét tudom, hogy a működik a plasma szűrő?
Nekem Fujitsu klímám van, de nem rég vettünk egy ionizátoros légtisztítót, és abban látszódik a korona kisülés (kékes színű, este szépen látszik), viszont a klímában nem. Nem tartom kizártnak, hogy rossz a klímában a levegő tisztító, de szeretném tudni, hogy esetleg mások is tapasztaltak-e ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest