Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok,
Furkesz darazsak koltoztek a cseppviz elvezeto csobe. Ismeros mondta van valami spre ami feloldja a csoben a szennyezodeseket és egy drot is van hozza amivel ki lehet tisztitani... Most probalom googlezni, de semmi ilyesmit nem talalok. Esetleg valaki ismeri ezt? Koszi. -
BoneDragon
veterán
válasz lacy027 #34646 üzenetére
Ez meg nem is lenne baj, megszokja az ember egy ido utan, de konkretan ez alkalmatlan a futesre. Van benne futes funkcio, csak nem lehet hasznalni mert 2-3 fok alatt lekapcsol fel orankent 20 percre, aztan mikor visszakapcsol tolja a hideg levegot befele. Kinek az otlete volt ez a daikinnal? Legutobbi cegnel is ahol voltam klimat hasznaltunk futesre es a minuszokban is gond nelkul ment. Tenyleg le fogom rugni onnan, semmire se jo. Nagyon bosszant.
-
BoneDragon
veterán
A daikinnal kapcsolatban amit irtam, egyre rosszabb. Mar nem csak defrost kozben berreg a kompresszor, hanem folyamatosan. Mindjart lerugom a tetorol, nem lehet aludni mellette...
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #34577 üzenetére
Tegnap este orakig ment egyes ventilator fokozaton es egyszer sem allt le, ahogy atraktam ejszakaira 2 perc mulva kapcsolt is le a befuvas. Esetleg van koze a dologhoz, vagy teljesen veletlen egybeeses volt? Hm...
-
BoneDragon
veterán
Koszi nektek, ezt jo tudni. Szoval minel hidegebb lesz annal tobbet fogja csinalni? Jolvan nembaj, majd tavasszal alszunk legkozelebb.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Augusztusban lett felszerelve egy Daikin FTXB25C / RXB25C. Éjjel fűtésre használjuk jelenleg, mert tetőtéri szobában olyan hideg van nem tudnánk aludni, na de nem is ez a lényeg. Az utóbbi 3 napban elkezdett olyat csinálni (azóta van hidegebb), hogy random leáll a levegőbefújás és a kompresszor nagyon durván elkezd rezonálni. Mivel a kültéri a tetőn van, konkrétan az egész tető rezonál és nem lehet aludni. Ezt kb eljátssza 6-7x egy éjszaka. Pár percig búg, aztán lekapcsolja magát, újra elkezd áramot felvenni és elindul a befúvás. Először arra gondoltam eléri a hőfokot, ami 24C-ra van beállitva, de ez lehetetlen, mert 22C van nagyon max. Próbáltam magasabb hőfokra állitani, de akkor is ugyan ezt csinálja. Mi az isten lehet? Eddig nem csinálta és szép csendben ment egész éjszaka, de most nem lehet aludni mellette. Érdemes lenne kihivni a szervizt?
-
BoneDragon
veterán
válasz Chaser #32790 üzenetére
Nehogymár ő legyen a hibás. Igen, részben igazad van, mert pénzt adott azért, ami nincs ott. Másrészről mi ez a hangnem? Akármekkora f*sz is az ügyfél mindig neki van igaza és sosem beszélünk ilyen stilusban vele, sehol!. Ráadásul ezek a birkák elfeletkeznek arról, hogy az internet világát éljük és gyorsan elterjed ennek a hire. Mai világban simán csődbe mehet egy cég ilyen miatt...
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Kaptam árajánlatot készülékekre:
Polar SO1H0025SDA
Polar SIEH0025SDX
Bosch Climate 5000 9000BTU
Bosch Climate 8500 9000BTU
Daikin FTXB25C+RXB25CTermészetesen a Daikin a legdrágább, másik két márkánál ahogy nézem a nagyobb eltérés a Wi-Fi, legalábbis én ennyit látok belőle.
Legolcsóbb Polar 139, Daikin 175ezer.
Megér ennyi felárat a Daikin a Polarhoz képest? Vagy a Bosch is jó? Mint márkát szeretem, itthon is van pár termékük, de klimájukat nem ismerem. Vélemények? -
BoneDragon
veterán
Kaptam árajánlatot, az egyik Polar SIEH0035SDA másik Polar SIEH0035SDX / SO1H0035SDX. Többi 200 felett lenne, annyit most nem akarok rá szánni. Jól látom, hogy a Polar az valójában Gree? Ezekről mi a vélemény/tapasztalat? Mi a különbség közöttük? Mondjuk az fura, hogy aki jött felmérni 2.5kw-os gépet ajánlott, mert bőven elég a szobára, erre az összes gép az árajánlatban 3.5kw.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Ennyi negativ gree komment utan teljesen tanacstalan lettem... 160 korul milyen mas ajanlott marka van meg? 10nm hutes/futese, halk es jo ha van wifije, de nem letfontossagu.
-
BoneDragon
veterán
Ezek a tipusok miért ilyen olcsók? Mi a különbség eközött és a 150-200ezres kategória között?
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Nemrég irtam ide, de azóta se sikerült továbblépnem klima ügyben, úgy néz ki átcsúszik következő hónapra. Addig is próbálok okosodni / nézelődni. Ez a legolcsóbb Gree náluk, ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vagy esetleg nézzek más gyártót ilyen árkategóriában?
Szerk.: Még annyit, hogy sehol nem találom ennek az energia osztályát.[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Köszönöm a segítséget, lehet bevállalom azt az olcsóbb wp-t. Pesten kivel érdemes csináltatni? Clh-val van 10 évvel ezelőttről tapasztalatom, akkor korrektek voltak, csak picit drágák. Nem tudom most milyenek lehetnek. Bármilyen tippet elfogadok.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Üdv!
Tetőtéri szobába szeretnék egy inverteres klimát. Maximum 7 négyzetméteres a szoba és szeretnék 200-ból kijönni szereléssel együtt. Mivel nem hosszútávra tervezünk maradni a jelenlegi házban, igy nem szeretnék komolyabb gépet, főleg ilyen pici szobába. Milyen gépet tudnátok ajánlani? Esetleg egy jó céget aki beszerelné, szépen és megbizhatóan dolgozik árban se rosszak? Jöhet privátban is ha ide nem lehet. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest