Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz eagleberg #25767 üzenetére
na várjávárjávárjá
szóval volt egy macpro-d ami 0-24-ben menve fogyasztott 340W-ot stabilan, mindegy hogy standbyban állt vagy épp renderelt valamit vagy épp a bányában kereste meg a kakaóra valót
és most van egy maced ami ugyanezeket a feladatokat ugyanezen a terhelésen ellátja 40W-ból, mindegy hogy standbyban állt vagy épp renderelt valamit vagy épp a bányában kereste meg a kakaóra valót
cool story bro
-
F-ECT$
titán
válasz eagleberg #25741 üzenetére
Értem én, hogy fontos a fogyasztás, azaz ha 2 eszköz kb ugyanazt tudja, akkor lehet döntő szempont, hogy mennyit fogyasztanak.
Viszont egy óránként 300 wattos különbség még 8 órával számolva is ~100 Ft-ot jelent naponta, amiért nem feltétlenül éri meg a gépcsere, főleg ha buksz az eladás / vételen egy csomót.
Dive ever, work never.
-
pjen
félisten
válasz eagleberg #25741 üzenetére
Ha többet fogyasztana a hűtő kidobnád?Tv- d is csak egy 31 centis van,hiszen minél nagyobb annál többet fogyaszt.Viszont a fogyasztás álltalában együtt jár a szolgáltatások bővülésével..Persze,he nem tudod kifizetni az más.A klíma is minél melegebb van annál többet fogyaszt.Melegben kikapcsolod?.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz eagleberg #25731 üzenetére
Miért kell mindig egy klímának a fogyasztását mérni? Ha naponta 5000 ft ot fogyasztana az sem érdekelne, mert felbecsülhetetlen, hogy bent 22 fok van. Én nekem egy Daylux klímám van április óta megy éjjel nappal amikor "hűvös" volt akkor kapcsoltam le pár órára és kb. olyan 6000ft al nőtt meg a villanyszámla.
-
mh197
őstag
válasz eagleberg #25146 üzenetére
Na, akkor jól belefutottunk ebbe...
Hát én szerintem ezt a morajló hangot megszokni nem tudom, ráadásul a háló falán van..
A wifi meg valszeg hardware változtatás miatt nem megy. Az ügyfélszolgálatuk rögtön mondta, hogy tudnak a problémáról, nem is kellett részletezni.. Szép.. -
oszy
veterán
válasz eagleberg #25057 üzenetére
Közben kiderült, hogy a másik lakásban lévőt csipegették. Tegnap csak azt az infót kaptam, hogy a klímacső borítást csipegették a madarak. Én meg rá sem kérdeztem melyiket.
Ez is jó ötlet, köszi! Ez fecske vagy denevér volt!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Danecay
addikt
válasz eagleberg #24503 üzenetére
Nálam a beállított érték alá hűt a Whirlpool klíma. A 25 fokra beállított klíma a saját távirányítójába épített érzékelője szerint is 23 foknál járt már miközben tolja befelé a (fali digitális hőmérővel mért) ~15 fokos levegőt. Kihívtam a szervizt. Bár elég furcsa mert nem sokkal ez után újra bekapcsoltam és mivel nem tartózkodtunk a lakásba beállítottam 24 fokra és maximális fordulatszámra amit viszont pár órával később is tartott, más esetben viszont 0,5-1 óra alatt beállított hőmérséklet alá hűt.
-
Fr3eWar
őstag
válasz eagleberg #24025 üzenetére
Nem gondolnám hogy desztillált vízről lenne szó.
Itt a lakás páratartalma (beleérve a vizes ruháktól kedve a kilihegett, bőrön keresztül elpárologtatott nedvességet) kicsapódik a klíma hideg hőcserélő felületén, majd lecsöpög, és a kondenzvíz elvezetőn kifolyik.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz eagleberg #24017 üzenetére
Én sem érzem, hogy kellene wifi, mert gyorsan lehűti a levegőt bekapcsolás után (és nekem ez már elég a komfortos érzethez), aztán meg szép lassan úgyis lehűti a bútorokat / falakat is.
De a feleségem pl nem szereti ha megy a klíma (érzékeny rá, gyorsan megfázik), így azt tervezzük csinálni a nagyobb hőhullámok alatt, hogy a hálót előhűtjük, és mikor lefekszünk, akkor kikapcsoljuk. Ehhez viszont az kell majd, hogy akár órákkal a hazaérkezés előtt elinduljon a hűtés. Aztán persze majd kiderül, hogy ez hogy megy a gyakorlatban.
Dive ever, work never.
-
ZnVjaw0K
tag
válasz eagleberg #24019 üzenetére
Nálam azért egész jól ki szokta húzni reggelig a hűvös, ha rendesen lehűltek a bútorok és a falak is.
Simán érezhető a különbség ha egész nap megy, vagy ha csak 1-2 órát.
Nem szeretem, ha megy éjszaka. Egyszer már elég durván megfáztam tőle, meg egy-két alkalommal enyhén is. Mindig amikor ment éjszaka. (Pedig akkor még le is szárítottam használat után.)
Mindenhol mások az igények, nálunk is csak én fázok meg tőle.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy csak hűtéshez se feltétlenül fölösleges a wifi. -
ZnVjaw0K
tag
válasz eagleberg #24017 üzenetére
Azt mondjuk megnézem, hogy pl panelban hogy hűt át 2 perc alatt 25 centi vasbetont, miközben a szomszédban is meleg van.
Persze, lehűti a levegőt, de kikapcsolod és 2 perc alatt újra katlanban vagy. Aztán hagyhatod bekapcsolva éjszakára is, ha nem akarsz uszodában ébredni.
Vagy bekapcsolod pár órával előbb wifivel... -
Kekmen
senior tag
válasz eagleberg #23453 üzenetére
"nem tudta a klímát feljebb állítani és nagyon hideg volt neki, akkor egész éjjel nyitott ablaknál aludt"
Ne haragudj, de ezen én annyira jót nevettem. Ezt még megboldogult nagymamám is megoldotta volna gazdaságosabban, pedig neki le voltak ragasztva a távirányítón a gombok, csak a hang +- és program +- nem és persze a be/kikapcsoló."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest