Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
kb. 1 óra ha becsülettel csinálom az alapos mosást. Ez ugye kültéri+beltéri egyben.
Meglepődsz de nem garancia miatt kell mosni 99%-ban hanem a benne lévő kosz miatt a teljesítmény csökken vagy megjelennek ugye a kellemetlen szagok...
Van ügyfelem akinek már évek óta nincs garanciája mégis kihívott tavaly 2x is mert annyit megy neki hogy 3havonta full por a gép és kéri az újbóli mosástAmelyik klímás ügyfelet veszít az vagy nem becsülettel csinálja vagy rablás árat kér. Én hétfőtől vasárnapig nyomtam 8hónapon át megállás nélkül hogy mindenkihez ki érjek és már most van aki előre kéri hogy áprilisban sorra kerüljön mert nem akar júliusig várni
Volt 2-3hetem pihenni, nem is bánom hogy újra indul a pörgés mert nem lesz akkora feltorlódás május-júniusban ami miatt az egész nyaram mókuskerék lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest