Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz Hauptmann #47413 üzenetére
Na ja. Egyébként az nem tudom mennyire számít. Nekem mondjuk igen, ezért veszek majd egy Gree Ambert meg egy Daikin Sensirát is tutira.
De figy, A+++-os klímának elvileg eléggé vissza kell tudnia szabályoznia, hiszen akkor nem tudhat 9-9,2-es SEER-t. Elvileg a nagyon magas SEER szám magával kell hordozzon egy alacsony visszaszabályozást, mivel mondjuk ha fogyaszt 200W-ot, de azzal 1800W hűtést bonyolít le, akkor az nagyon rendben van. De ha nem kell 1800W hűtés se, mert mondjuk éjjel van és kint nincs már meleg, akkor lekapcsol a kompresszor, nincs ezzel gond szerintem. Nézd nekem ON-OFF klímám van, és az itt olvasottak alapján, az nem azért fogyaszt sokat mert ki-be kapcsol a kompresszor, hanem azért mert képtelen részterhelésen üzemelni (ja és egyébként is 2-es EER értékkel rendelkezik. (nem 3,35 és társai, azért az sokat számítana, kb G energiahatékonysága van!).Lenne egy másik kérdésem: van egy kis bolt valahol, ahol egy Gree GWH18ACD-K6DNA1D Comfort X
klíma van. A bolt kb 24nm, 20 fokra van állítva a klíma, de 7 db hűtő van, a bolt belmagassága van vagy 5 méter. 2 dolgozó + a vásárlók fűtik még a helyet, meg ugye maga a kinti 30-40fok.
A boltban van vagy 25-27 fok, annak ellenére hogy a klíma 20 fokra van állítva, ennyire sok hőt termelnének a hűtők, vagy valami gáz lehet azzal az 5,2kW teljesítményű klímával? A tulaj azt mondta hogy nagyon elégedett a klímával, az előző amikor beszart azt mondta 60-70 fok lett a helyiségben, elolvadt minden élelmiszer Csokik stb. Ehhez képest amikor kint 38 fok volt, ott is volt vagy 30... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest