Aktív témák
-
Rover623 linkelt pár topikot, ahol folytatni lehet.
Ezt zártam.
Köszönöm.Xiaomi 13T
-
champion2
csendes tag
MSI K8n neo4 platinum vagy ASUS a8n sli delux-ot vegyél kb egyárba van!
AMD 4EVER!
-
Speed®
titán
Az Athlon64-ek csak DDR1-et kezelnek, szerencsére..
Ha nincs szükséged SLI-re és olcsón szeretnél jó lapot, akkor sztem ASUS A8N-E, ha SLI is cél,akkor ABIT KN8-SLI ill. ASUS A8N-SLI ami jó pénzért jót ad.
Ebbe belepasszintazs 2x512MB DDR500-at és máris kész a tuninggép.
Mondjuk a 7800GT-t már elfelejteném a helyedben,hacsaknem használtan vennéd,mert újonnan alig drágábban ott a 7900GT és az sokkal jobb (24pipa+durván emelt órajelek ugye,lényegében 7800GTX+) -
Mackósajt
senior tag
Mert az AMD processzoroknak integrált memóriavezérlésük van, és az eddig megjelentek csak DDR-t vezérelnek tudtommal. Az AM2 processzorok, amelyek DDR2 memóriát kezelnek csak idén jönnek majd ki. Persze lehet, hogy nagyon félreértettem valamit.
Az AMD azzal csökkenti a memóriakésleltetést, hogy a processzorba integrálta a vezérlést. Ennek az az ára, hogy csak olyan memóriát hazsnálhatsz, amit a processzor támogat.
Ez egyben azt is jelenti, hogy AMD-hez még nincs tömeggyártott DDR2-t kezelő alaplap.
[Szerkesztve] -
colex
tag
milyen lapot érdemes szerintetek venni sandiego 3700+hoz, ha ddr2es memoriakkal akarom hajtani, és valszeg 7800GT lesz hozza..
Intel D 805 ASUS P5WD2 Premium, 2 GB Samsung DDR2, Saphire X800GTO2 ,360 Sata2 samsung.
Aktív témák
- Hibátlan - CRUCIAL Ballistix Sport 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz CL16 RAM memória kit
- Vegance Rgd DDR5 Memory2x16 EXPO 32Gb
- Gigabyte B660M GAMING AC DDR4 alaplapok (használt) - 1 év garancia, áfás számla
- Hibátlan - TEAM GROUP T-Force Vulcan 2x8GB (16GB) DDR4 2666MHz CL15 RAM memória modulok
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest