-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
válasz Santi22 #104540 üzenetére
Hehe, az igen, elég vicc fogpiszkálóval szoktam...
Az mondjuk, hogy volt nálad 1-1 az nem azt jelenti hogy mind tökéletes . Nálam már volt több is több színbe, javítottam is őket ugye meg vittek alkatrészt is hozzájuk szóval nem 1-1db után vontam le ezeket a következtetéseket hanem nagy átlagba mi a tapasztalat velük. Biztos van belőle jó meg ami tovább bírja de azt tudom h Atlantis OG az nem egy tök jó build sajna. Thorn az jó forma, klikkek hát inkább meh kategória. Coating Atlantis OG-n nulla, fos csúszós semmi, Thorn egy minimálisan jobb de az is hasonló csúszós nem túl jó, Fnatic változat 1 kicsivel jobb de az se ATK szint, ATK és társai sokkal jobb coating-al rendelkeznek. + volt aki ájuldozott a gyári Lamzu talpaktól hogy mennyire jók, hát sztem ATK/stb. talpai simábbak és gyorsabbak, egyszerűen jobbak. Lehet nem annyira tartósak de mégis jobbak. A Lamzu-é olyan mintha corepad talpak lennének rajtik kb. hasonló érzet, nem túl prémium, bár van aki azokat szereti de azok általában nem teszteltek még tömérdek talpat. A belső felépítésük/ház szerkezete stb. hát azt is egy fokkal jobbnak érzem a 3 betűseket bár nem igazán kellett még őket szerelgetnem szerencsére de Lamzukat szétszedni nem olyan jó, olyan gyenge hajlik nyeklik nyaklik minden benne, pillanat alatt el tud pattanni vagy nem akar szétpattanni, tetejük ha az aljához nem csatlakozik úgy hajlik mintha papírból lenne. Kicsit túl puha anyagból gyártják sztem őket és emellett azok a bepattanó műanyag részek amik összefogják túl erősen tartanak néhol. Amíg nem kell szerelni ok, de amint kell már nagyon óvatosnak kell lennie hogy megőrizzük az eredeti vagy lehetőleg jobb állapotot .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest