Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
válasz
KopaszÁllat #4240 üzenetére
Az eredeti Plextorok épültek Sanyo vezérlőkre.
-
Zenesz13
csendes tag
válasz
KopaszÁllat #4233 üzenetére
Igazából ez csak egy ötlet volt, elgondolkoztam rajta, hogy mi lenne, ha.... De ezek szerint nem jó ötlet
Mindenesetre köszönöm a felhomályosítást
Ezek után megyek és megveszem azt a Pioneer 212D cuccot az IPON-nál, illetve ráugrok páros lábbal bakancsban a mostani plextor 708A írómra, mert egyszerűen szar, és nemtom mi a baja.... Nem akar felismerni nagyon sok féle cd/dvd-t, illetve amit felismer azt is szarul írja meg...
Lehget, hogy azért felrakom hirdetésbe, hátha kapok érte néhány fillért és az illető még meg is tudja csinálni, szóval hasznára lehet. Nemtom.... Mindenesetre idegesít!
-
lazydog
addikt
válasz
KopaszÁllat #4233 üzenetére
Archiválni kell a cuccot egy másik vinyóra is. Utána vaskazettában tárolni, fizikailag két különböző helyen.
-
TeeJay
félisten
válasz
KopaszÁllat #4192 üzenetére
Pioneer
ezt mindenhol kapsz és eredeti filmeket halkan nyomatja lejátszás közben -
PPeter
addikt
válasz
KopaszÁllat #4161 üzenetére
A 750-es pont nem drága, mert egy rebadged Panasonic/TEAC modell.
-
PPeter
addikt
válasz
KopaszÁllat #4159 üzenetére
Tudok kölcsönadni egy 750-est, hogy kipróbáld. Ha beválik, szerintem olcsón lehet használtat venni.
-
PPeter
addikt
válasz
KopaszÁllat #4157 üzenetére
Ki kellene próbálni benne egy Plextor PX-750A-t!
A vezérlőchipjük egy családba tartozik.
-
PPeter
addikt
válasz
KopaszÁllat #4153 üzenetére
Várom az infókat. A gyűjteményemből kotrok neked működő 2510-est, ha ki szeretnéd próbálni, szerintem van egy példány valahol.
-
PPeter
addikt
válasz
KopaszÁllat #4151 üzenetére
Nézd el neki, lelkes
, de ez minden.
-
PPeter
addikt
válasz
KopaszÁllat #4146 üzenetére
Az eredeti meghajtóban lévő vezérlőchipet kukkold meg, a legnagyobb integrált áramkört keresd meg a nagy nyákján (ehhez sajna szét kell szedni). Ha van a meghajtón valami címke, label, felirat, az is hasznos volna, ha leírnád, vagy lefotóznád.
-
TeeJay
félisten
válasz
KopaszÁllat #4146 üzenetére
na pont a Pioneer az amire gondolsz
Pio nem pörgeti szét a lemezt mikor csak lejátszik róla de még 4x-6x írás is elég halk szerintem.
kár hogy nem fér be neked oda
ja és az írás utáni csíkok a lemezen teljesen rendben vannak az NEC írónál mert Z-CLV módban ír gondolom 6-8x sebességnél és ahol fentebb vált azon a bizonyos ponton marad 1 csík.
írj Verbatim Ricoh Plextor lemezekre és frankó lesz az. -
LeC
addikt
válasz
KopaszÁllat #2362 üzenetére
Végülis igaz, de azért vannak a bolhán eléggé megbizható és korrekt eladók
-
LeC
addikt
válasz
KopaszÁllat #2359 üzenetére
uh, de miért nem vetted hw piacról? 8k-ért adják vacsi ujonnan 1 év garral.
-
LeC
addikt
válasz
KopaszÁllat #2357 üzenetére
azt megkérdezhetem mennyiért vetted?
-
fishi
tag
válasz
KopaszÁllat #2343 üzenetére
Na akkor javítok egy picit a hozzáállás átlagon.
Egyébként, ha van kedved, benézhetsz a HWSW fórumára is, hátha jobban bejön.
1. Túlírni a legtöbb író csak cd-re tud, dvd-re csak a Plextor-ok és a BenQ DW1640/1650/1655 tudnak (utóbbiak csak az ImgBurn-el). Kérdés, hogy a LF vagy a túlírás kell-e jobban, mert a 1655-ös Lightscribe-os (és egyre kevesebb esélyed van beszerezni). A 111-es széria megint jó, bátran megveheted. NEC-ből 4551-et egy picit érdemesebb venni, de a 4571 is kezd tűrhető lenni. Viszont a rackezés rizikós, érdemes utánanézni, hogy megy-e jól az adott író benne.
2. LG-t nem ajánlom. Ha sikerülne beszerezned, akkor a 1655-ös külső verziója nagyon jó választás lehetne. Pio-ból, Nec-ből nem tudom lehet-e ilyet kapni.
(Esetleg, ha bátor vagy, szóba jöhetnek még mindkét (1., 2.) esetben a Philips 1655-ös belsejű meghajtói BenQ-ra átflashelve a túlírás miatt, bár nem vagyok benne biztos, hogy kell hozzá.)
A gari nem egészen így van, lehet, hogy nem jó helyen nézted. Plextor-t, Philips-et, Pio-t is lehet(ett még) kapni (nem rég) 2 év garral.
A ''márkás'' lemezekkel vigyázni kell: [link], pl. a Fuji-t általánosan nem ajánlom. -
Calibos
addikt
válasz
KopaszÁllat #2343 üzenetére
Lásd a 2271-es hozzászólást.
Tőlem meg ne kérj tanácsot!
Életemben írtam 10-15 dvd-t
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest