Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Értem urak. Köszönöm, akkor még gyűjtünk egy kis pénzt.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Tin_Shield #49320 üzenetére
Esetleg egy D3100?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Mit ajánlanátok 50K-ig objektívvel együtt? Melóba kellene fotózni, csak tárgyakat, nem baj ha éjszaka is jó képeket csinál, ha a makrója is elfogadható, annak nagyon örülnék. Kültéren is használva lesz, télen-nyáron, tehát valami régebbi, még mindig bírom a strapát szerkezet kellene.
-
F.B.I.
veterán
válasz ImACeltic #41543 üzenetére
Vannak itt hozzáértőbbek, majd ők megírják neked, én csak annyit írok, hogy melóban egy EOS1100D-t használok, két obit kell hozzá vinnem, plusz aksi, röviden a gép nagyon jó de a mérete és a táska miatt, amit hordani kell hozzá, utálom. Hozzá képest tudásban és szolgáltatásban a pici Pana GF5 el van maradva de telefon után, az is bőven űrtechnológia és mindig kéznél van (plusz ha arról van szó, az egész család tud vele lőni egy jó képet, rólam is) .
-
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm urak! Akkor várok még egy kicsit, van 2 hónap nyaralásig.
-
F.B.I.
veterán
Üdv urak!
Egy Samsung WB600 kis kompaktról váltanék, szinte csak családi fotók, kirándulás, nyaralás (család tájak előtt), ünnepek alatt (főleg szobában, több személy) lenne használva, ezekre a témákra.
Ami jó lenne, mivel nem vagyok profi egy 14-50-ig terjedő obival, olyan kis gép, amihez olcsóbban lehet venni, akár fix obikat is esetleg mauálist is.
Az árat maximum 40K-ba szeretném fixálni obival együtt, csak MILC.Amiket találtam:
- Nikon1 S1
- Oly E-P1melyikkel járnék jobban az alap obijukat figyelembe véve, esetleg a későbbi (akár manuál) obi fejlesztés során?
-
F.B.I.
veterán
válasz Stauffenberg #11582 üzenetére
Én nem találom drágának csak az unokahúgom, ez a legolcsóbb amit találtam de nem válaszol az eladó, Pesten lenne ilyen jó.
-
F.B.I.
veterán
Vidéki játékosként segítséget szeretnék kérni: Budapesten hol tudnék venni olcsón nyakpántot (Olympus ha lehet) esetleg kitől ha ismertek valakit a fórumon?
Pesten dolgozok 4 naponta metróvonal és környékén tudok közlekedni.Józsiváros piac?
-
F.B.I.
veterán
Kösz fiúk, tényleg van megoldás csak előbb el kell masszírozni itthonról a WB600-as gépet vagy 20K körül és akkor nyalakodhatok az asszonynál, bár a gyerek is most kezdi az iskolát, lehet, hogy csak ősz lesz belőle, mondjuk az nem gond, mert addigra még lejjebb mennek az árak és beköszönt az esős idő, kevesebbet mozognak a fotósok is .
Amit ajánlottatok és megvettünk az unokahúgomnak E-520-t csak 1748 db expós volt, az eladó nagyon korrekt volt, a 75K ár pedig mindent vitt és szépen csomagolta, mint az új!
Köszönöm, akik segítettek benne!
A stbais váz fontos ha remeg a kezem? Manuálobik melyik gépen használhatók, mert kollegámnak van egy pár, megvenném tőle?
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
Max. 50K-ba kell megállnom obival együtt.
-
F.B.I.
veterán
És melyik gép lenne a legjobb, amihez egy normális 18-105 elég lenne, vagy jobban járok kitobival? Melyik a legstrapabíróbb, aminél egyszerűbben megtudok egy állított exposzámot?
-
F.B.I.
veterán
Annyit olvasgattam a témában, hogy kicsit eljátszottam a gondolattal: egy Samu WB600 van itthon kis családnak, amivel portrékat és tájképet szoktunk lőni az asszonykámmal. Ezt ha lecserélném egy Canon 350D-re jobban kitudnám használni a fotózás adta lehetőségeket vagy vegyem ki a kezem a biliből és még gyűjtögessek? Az asszony az szeretné, hogy ezen fellángolásom 50K-ba megálljon.
Szerintetek jó lenne az a gép belekezdeni a tükrösbe?Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
válasz TayRol #11449 üzenetére
Néztem ezt a gépet de még nyaralunk, én csütörtökön megyek haza Miskolcra és csak 23-án leszek Pesten, szerintem lemaradok róla és még a szüleinek is meg kell mutatnom az árut nálam, mert ők nem netzsonglőrök. Vaterán érdemes nézelődni vagy pixinfóról vásárolni? Ráírok egyet egy misét megér.
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Nem csak Oly jöjet szóba de egyszerűen nem nagyon találtam én sem ebben az árban jobbat, megpróbáltam MILCre rábeszélni de olyan gépet akar, mint az ismerős D3100-a csak egyszerűen nem fogja fel, hogy nincs rá pénz és neki nincs rá még szüksége. Megbízható eladót vagy helyet tudtok ajánlani, mert nem szeretnék csalódást okozni egy használt géppel, ami 1000 expó után leadja?Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
F.B.I.
veterán
80K és jó lenne ha 2 obival meglenne a történet. Megvennénk a jobbat de egy fiatal kezdő lánynak még ez is jó és sajnos nem is tud vigyázni a tárgyaira, valamint válság van a családi kasszában a nyaralás miatt is. Erre szokták mondani, hogy rossz időben van a születésnapod .
-
F.B.I.
veterán
Üdv ismételten!
Ajánlotattok fiatal hölgy ismerősömnek MILC gépeket, amik nekem és szüleinek is tetszettek, mert mi fizetjük őket de megmérgezték fotós barátai Nikon D3100-al.
Sajnos nem álunk ùgy anyagilag, hogy belevágjunk de MILCet nem akar, a többi okoskodó hozzászólása miatt.
Néztem neki Olympus E-410 és 520-as gépeket, ezek jó gépek, esetleg más gyártók hasonló tudásù gépei vagy maradhat ez a márka, objektívek vannak hozzá bőven vagy hùzós árban vannak, mire figyeljek az átvételnél, mi utalhat komolyabb hibára?Bocs a sok kérdésért de cserélhetőben teljes sötétség és 4-én születésnap.
Egy aggódó nagybácsi, aki a pixinfon nézelődött árakban .
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm urak a segítséget!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Milyen gépet tudnátok ajánlani 80K-ig bezárólag, kitben, női (kiskezű) felhasználónak használtban, mire figyeljünk, mennyi expóig érdemes megvenni?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik