Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• p_adam

addikt

válasz grigo #48421 üzenetére

Ok, konkretizáljunk. Mindenki ezt az A7III gépet mondja, tényleg tök jó, sokat tud. Meg van hozzá egy viszonylag emészthető árú, olcsóbban megépített standard Tamron 28-70mm f/2.8 zoom.
    Na most ebből a pénzből amibe ez a két dolog kerül, itthoni áron nézve 1M felett (természetesen van olcsóbban, de akkor másból is még nagyobb engedménnyel) nem lehet egy sokkal széleskörűbben használható kitet kiépíteni? Értem ha valakinek ezen felül is korlátlan kerete van, vegyen azt, amit jónak lát.

Vagy persze, vannak sokkal régebbi (nem olyan kifinomult), kisebb szenzoros stb. gépek, de itt megint nem arról van szó, hogy ízlések és pofonok és nem feltétlen ostobaság venni egy FF DSLR gépet?

Én mást nem látok itt, csak nagyfokú utálatot a DSLR gépek iránt, és személyes tapasztalataim alapján nem értem, hogy miért, azt megértem ha valaki ezt az iskolát kijárta és meggyűlölte, van egy csomó pénze váltani vagy kompromisszumot kötni. De pl. aki a semmiből indul és komolyabban is érdekli a dolog (vagy nagy keze van), annak nem feltétlenül fog rosszat tenni egy optikai keresős régimódi gondolkodásmód, mint azt nézni mint az emberek az okostelefonokon, hogy úú de jól leköveti az arcot meg hasonlók.

Új hozzászólás Aktív témák