-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz _seth_ #11136 üzenetére
Szerintem most nehéz lenne jósolni akármit is, mert a Nikon paletta átalakulóban van.
Lehet, hogy jön egy D5100 utód, de a D3200 inkább a D3100 és a D5100 közé jött szerintem. Ez igaz az árra, és a szolgáltatásokra is.
Lesz biztos valami D5200 szerű is, de lehet, hogy az is inkább a D7000 felé mozdul kicsit. Jönnek pletykák egy felső kategóriás DX (D400) vázról, ami lehet, hogy a D7k-t és a D300s-t váltja majd egyszerre.Szóval elég nagy a bizonytalanság, és egyenlőre még pletyka szinten sem hallottam D5200-ról. A pletykák általában olyan 3-4 hónappal a tényleges bejelentés előtt szoktak szivárogni.
A következő pár hónapra biztos nem várnék D5100 utódot. A D3100 és a D5100 bejelentése közt is kb 8 hónap telt el.
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest