Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibuka85
őstag
Tesoro Lobera Spectrumon én is gondolkodok de nem tudom mennyire jó , mondjuk el lehet állni 2 héen belül ha már kipróbálni sehol sem lehet.
-
csibuka85
őstag
-
csibuka85
őstag
válasz
PixAlan #38852 üzenetére
Zsiráfnyál : Köszönöm szépen. Akkor Romer G -T elfelejtem. Csak a Cherry MX-et nézem mostmár.
PixAlan : Köszönöm szépen , akkor marad a Cherry MX RED , csak megint találtam egy jó klaviatúrát amiben Cherry RED van. A Videóban vibrálnak a ledek a klaviatúrában, de nagyon tetszetős darab a maga 1,6 kg-jával. Gondolom az újsonság varázsa ez a Silver , mint a Razerben a Green , Orange és Yellow. Neked milyen billentyűzeted van ?
Kicsit drága de de azt írják jó kis Gamer billentyűzet. Mondjuk nem tudom itt Ti mit mondtok rá.
G Skill KM780 RGB Cherry MX Red. -
csibuka85
őstag
válasz
bajnokpityu #38846 üzenetére
-
csibuka85
őstag
válasz
nyunyu #38838 üzenetére
Orion Spectrum NÉMET kiosztásút néztem.
PixAlan : Szerintem azért érezted membránosnak , mert halkabb mint egy Cherry MX vagy Kailh. Amúgy minődégi darab ? Érződik rajta a Logitech anyaghasználat ?
Megmondom őszintén hogy a : Tesoro Lobera Spectrumot néztem vagy a Cougar Attack X3-at. Corsairból nem találtam olyat ami RGB-s magyar lenne. A NÉMET kiosztású se lenne rossz, mert azért kicsit hasonlít a magyarhoz.
nyunyu : Oroin Spectrumon mindegyik billentyű szögletes , a félregépelés végett. Legalábbis ezt írják és mondják is.
-
csibuka85
őstag
Romer G kapcsolóra mit mondanátok ? Sajnos nehéz választani , hogy CHERRY MX vagy KAILH vagy ROMER G lenne a jó.
-
csibuka85
őstag
nyunyu : Ezek belemennének a Tesoro Lobera Spectrumba szerinted ?
Vanir : Köszönöm Szépen. Amúgy Magyar Klaviatúrából létezik olyan ami CHERRY MX-es ? Tudom Gigabyte K85 vagy a Cougar Attack X3 LED Cherry MX Brown csak a Cougarhoz sajnos nem jár csuklótámasz . Ez ami zavaró nekem , bárhol néztem ennek a modellnek csak a 2018-as verziójához jár csuklótámasz. Az meg nem Magyar kiosztású sajnos.
-
csibuka85
őstag
válasz
nyunyu #38802 üzenetére
Köszönöm Szépen. Ezek szerint jó választás lehet a Kilh brown ?
Vanir : Köszönöm szépen a választ. Ezt sajnos nem tudtam hogy forrasztani kell. Megmondom őszintén hogy én 6-7 évre tervezem a Klaviatúra vásárlást . Kibírja szerinted bármelyik Magyar mechanikus hogy Elkopna vagy elromlana a gombja ? A Cherry MX is forrasztgatós
nyunyu : Erre gondoltál : [link]
Copper , Golder , Silver , Bronz Switchek : [link]
-
csibuka85
őstag
Sziasztok , akkor Kailh Brown vagy Cherry MX brown-os bullentyűzetet venni ? Mindenkéépen MAGYAR kiosztásút szeretnék. Kailh Brown RGB switcheket lehet valahol kapni ha szeretném majd cserélni esetleg vagy Cherry MX Brownt ? Köszönöm a válaszokat előre is.
Tesoro Lobera Spectrumon gonfolkodok , mert az MAGYAR koisztású. Corsair-ből létezik magyar kiosztású RGB-s Mechanikus ? Vagy esetleg Sharkoon Shark Zone MK80 ami nem magyar hanem NÉMET kosztású de hasonlít nagyon a magyarra.
-
csibuka85
őstag
Cougar Attack X3 RGB , Tesoro Lobera Spectrum. Ezek közül melyiket éri megvenni ?
-
csibuka85
őstag
Sziasztok , szerintetek ez milyen lehet : [link]
Razer Blackwidow Chroma V2 Mechanikus Green Switches.
-
csibuka85
őstag
Sziasztok én Norbi vagyok, Tesoro Excalibur Magyar kiosztású Kailh Brown kapcsolóval. Játékra egy kus szövegírásra milyen lehet ? Használtan 9800 ft ot megér ?
-
csibuka85
őstag
Sziasztok , Tesoro Lobera Spectrum RGB mechanikus Kailh Brown kapcsolóval. Erről vakani vélemény.
-
csibuka85
őstag
Az Outemu kapcsolo van annyira jo mint egy Cherry Mx Red Blue vagy Brown ? Nem ertek hozza azert kerdezem. Csak ma kezdtem errol jobban olvasni.
-
csibuka85
őstag
Sziasztok en Norbi vagyok es egy RGB ledes mechanikus billentyuzetet szeretnek venni. RedDragon esetleg ajanlott vagy a Gamdias Hermes P1 ? Ezek elegge tetszenek. A tobbiert horror arat elkernek es semmivel sem jobb szerintem. Kicsit felek az US kiosztastol de ez a ket modell nincs magyarban.
-
csibuka85
őstag
Sziasztok en Norbi vagyok es egy gamer billentyuzetet szeretnek venni. Jelenleg egy Ozone Blade van. Megfizetheto arban olyan max 15-20 ezer forintig neztem. Cougar K450 esetleg vagy Asus Cerberus , Aula Pulse Fire ? Ezek kozul melyik lehet jo valasztas ?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Cooler Master Masterkeys Pro S RGB ISO/magyar
- Cooler Master ControlPad, programozható, "Aimpad" macropad, Gateron Red switchek
- YMDK GH60 halkított, angol feliratozású PBT kupakos, programozható, hot swap mechanikus billentyűzet
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- Keychron V5 Max mechanikus billentyűzet - ISO-HU - RED switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest