Hirdetés
-
GAMEPOD
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
nyunyu #64458 üzenetére
taktilisebb mint a gateron brown, vagy annyira taktilis mint az..?
probléma: mitől lehet az, hogy league of legends közben néha elmegy a billentyűzet - értem ez alatt azt, hogy nem érzékeli a bill leütést és aztán valahogy visszajön... (esc-t nyomkodtam és megjavult valahogy...) elmúlt két napban, ezt kétszer játszotta el.
Windows-ban meg Visual studio code-ban, böngészőkben, stb. nincs ilyen probléma... és nem a bill kapcsol ki, mert a világítás marad.szoftveres dolog lehet, vagy bill hw..?
Tesoro bill-el nem csinált ilyet soha, igaz, most egyszerre két egér van csatlakoztatva a géphez, ez számítana..? -
dqdb
nagyúr
válasz
nyunyu #64458 üzenetére
Mondjuk a PCBbe pattintott átlátszó távtartókkal nem számoltam a filc szabásakor, úgyhogy azokat végül ki kellett hajítanom a billzetből,
Azokra csak akkor van szükség, ha úgy cserélnél kapcsolókat, hogy nem szeded szét a billentyűzetet. Bepattintós megoldást még nem láttam, vagy csavarozható fém távtartók voltak, vagy fröccsöntött műanyagból excentrikus kialakítással. Előnye és sokak számára egyúttal hátránya is, hogy merevíti a billentyűzetet, így ha flexibilisebb gépelési élményre vágyik az ember, akkor érdemes kihagyni (mondjuk a GMMK-nál mindegy, mert az eleve agyon van merevítve).lusta voltam megkenni, mert még célszerszámmal is szopás az Outemukat szétszedni
Ez hiba volt, szerintem a legidegesítőbb hangot a pengő rugók tudják kiadni magukból. Célszerszám és célszerszám között eléggé nagy különbségek akadnak.Viszont a kapcsoló vékony lába nagyon érzékeny, 110 kapcsolóból négyet már a zacskóból kivéve ki kellett egyengetnem, aztán a billzetbe pattintva még öt kettéhajlott
Ez eléggé jó arány szerintem, nálam pár darabot már a zacskóból kivéve, további 8-10% közötti mennyiséget pedig bedugás után kell egyengetni. Ez nem a vékony láb miatt van, a többi gyártóé ugyanúgy hajlik, pöndörödik, ez a hotswap mellékhatása. A Kailh hotswap másképpen gyötri meg a kapcsolók lábát, mint a Mill-Max, de mindkettő tud szépeket. Irreverzibilisen még csak az utóbbi megoldás nyírt ki nálam kapcsolót (letörött a lábából egy darab), az összes többi esetben elég volt egy csipesz és némi türelem.ha TKL billzetet veszel, nem biztos, hogy elég lesz rá a 90 kapcsoló!
Nem igazán értem* a 70-90-110 darabos kiszereléseket, 80-100-120 szerintem jobb lenne. Ha 65%-ost építesz, akkor a 70 határeset lehet, ha TKL-t, akkor a 90 darab szintén (split TKL-embe például pontosan ennyi kell). Szóval én 90 vagy 110 darabot veszek, ha egy billentyűzet a cél és tudom a méretet (egyébként 110-et), ha két billentyűzet, akkor 160-at, ha nincsen TKL tervben, egyébként többet.Megkérdeztem egy vendort, hogy ő miért éppen ezeket a kiszereléseket használja, és azt mondta, hogy a statisztikái alapján az emberek ilyen mennyiségeket szoktak venni tőle a tízesével kapható típusokból.
meg a valami Cherry profilos kupakszett az ideiglenesen ráhajított, diszkógömb kompatibilis kacsatoll helyett
Szépen fog csattanni R3-ban a kupak a kapcsolóházon még bottom out előtt.Ja, a szoftvere nem ismeri fel, ha a KVM switchbe van dugva.
Vagy a KVM switch nem támogatja a raw HID protokollt, és a számítógép → billentyűzet irányi kommunikáció nem megy, amin keresztül kommunikálnak a gyártók szoftverei a billentyűzettel, vagy az NKRO miatt varázsol el valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Asustor NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest