Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
őstag
válasz
micafighter #103579 üzenetére
ja nem mindegy hová rakod más a hangja, de nagyjából azonos a hang profil, ezzel nem tudsz mit kezdeni, emiatt nem veszel 3 féle kapcsolót és végleg úgy használod hogy egyes helyeken más van. Viszont az érzés nem mindegy, az a másik amit csak úgy lehet kideríteni hogy kitapasztalod, megnyomogatod a saját billedben, mondjuk én előbb végigpróbáltam mi az ami jó nagyjából és utána raktam bele, hogy a sajátomban milyen
(Deep sea whale lett, de az ár miatt az outemu Jade nyert
)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megint ferde szemmel nézünk DirectStorage-re, pedig most is csak a dolgát teszi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Keychron PBT Dye-sub Cherry Profile Keycap Full Set MX-style - Iceberg
- YMDK GH60 halkított, angol feliratozású PBT kupakos, programozható, hot swap mechanikus billentyűzet
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Cooler Master Masterkeys Pro S RGB ISO/magyar
- Cooler Master ControlPad, programozható, "Aimpad" macropad, Gateron Red switchek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest