Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Atlantis #88566 üzenetére
Ők még nem tapasztalt hosszú távú vezetők, írta is, hamarabb fáradnak, érdemes gyakrabban megállni. OK, mondjuk váltottan tudnak vezetni, legyen 200, whatever. Mellesleg az is tény, hogy az ember kb. 1 órán át tud koncentrálni maximálisan, érdemes utána egy kicsit kizökkenni. 100 csere 100 szünet-csere 100 csere 100 szünet-csere. Legyen akkor így.
Én is kb. 200-anként álltam meg Krakkóból hazafelé, az azért ennek a távnak a fele (sincs) de az M0-án már éreztem, hogy nem vagyok a csúcson.
Persze lehet rambózni 500-600-as etapokkal, de ha tanácsot kell adni, akkor én a biztonságra szavazok. Főleg hogy ez az általad említett táv duplája.
@emvy: nálam alap, hogy van a kocsiban, alapesetben nem kell (meg annak a fele sem amit leírtam) de ha esetleg ne adj isten valami gebasz van, akkor jól jöhet. 350 Ft. Ennyit megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EAFC 25
- Politikai mémek
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest