Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
Félreértettél
Rajtad nem lepődtem meg. Férfiasan bevallom én meglepődnék ha elmegy a fékerő,meg a kormány szervó. A lada és egy mai szervós autó,főleg egy nagyobb teljesítményű ,súlyú kormányzása ,kormány műve között azért igen sok a különbség. Egy kicsi autón még lazán eltekergeted a karikát ha elmegy a rásegítés,de azért van olyan autó nem is kevés ahol kell a 44 karizom,hogy megmozdítsd.
hdman
A györök calibrából eliminálta az ABS.t. Mondjuk az még a kezdeti próbálkozások egyike,szerintem is többet árt mint használ. Amúgy egyetértek
bitpork
Lada kormányzását egy egyszerű művelettel nagyjából egy ujjasra lehetett csinálni. Ha jól emlékszem volt valami finis nevű kenőanyag grafitos olaj de lehet keverem,na azt a kormány gömbfejekbe injektáltuk a védőgumin keresztül injekciós fecskendővel. Na jó álló helyzetben lazán egykezes lett a verda kormányzása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest