Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz runner 125 #84842 üzenetére

    Voltam tegnap egy karosszériásnál, mert a sárvédőnél a kőfelverődés és talán a belül megálló sár miatt már megindult bizonyos mértékben a korrózió, meg korrodál három ajtó alja is. Egyik sem vészes, de idén meg kellene csinálni. Fennakadtam, mert a karosszériás annyit értett üregvédelem alatt (mondtam, hogy meg szeretném csináltatni Az Üregvédelmet) hogy az ajtók alján levő vízkieresztő lyukakon befúj valami üregvédő anyagot. Pont. Mert hogy másnak van rá hosszú csöve, meg mit tudom én, de hogy ő így tudja megcsinálni.

    Más bajom is volt vele, alap, hogy ajtó le, és úgy viszi a festőhöz (ő csak lakatol) nem tudom, hogy mennyire default, hogy lekapkodják az ajtót, én elkerülném, ha lehet, egyrészt nyoma marad, másrészt gyanítom nem is rendesen beállítva rakják vissza, aztán még egy gond van vele, meg kb. az volt, hogy csiszolókorong, aztán onnantól rozsdakiller a zisten, meg a festékpötty. Lehet rosszul ítélem meg, de futok ezzel még 1-2 kört ha találok rendes karosszériást.

    Technikailag ok, de egy másik karosszériás úgy kezdte, hogy ajtók belső borítása le, majd belülről üregvéd. Hozzá viszont nem tudom vinni.

    Az alvázvédelmet van aki tanácsolja, van aki nem, hallottam már olyat is, hogy többet árt mint használ, mert alatta marad a korrózió, és a réteg alatt még jobban eszi mint előtte. :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák