Hirdetés
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Minecraft
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
én ha tolom a szemét a turbonak, azért az utolsó pár km megtételekor már visszaveszek a tempóból, illetve eleve 3000 rpm alatt megyek, igaz, a közlekedés sem enged meg többet, így visszahűl szépen lassan, a piros lámpák alatt, amíg bekanyarodok, kinyílik a garázskapu, beparkolok. de néha járatom még fél-egy percet, just in case. ha tudom, hogy nem tapostam egyáltalán, akkor meg mint egy sima szívót használom, leállítom azonnal, nincsen ok járatni visszahűlésre. 96k km-nél tartok, minden gyári értéken, gyorsulás, fogyasztás, nulla olajfogyasztás.
de ne felejtsd el, hogy neked dízelben dolgozik a turbo, nem benzinesben, tehát folyamatosan használod, nem tudom, hogy van e timer beépítve a c5-be, ha van, akkor tök mindegy, mert úgyis maga fogja leállítani a motort, de ha nem, akkor tapasztald ki, hogy a vezetési stílusodhoz mi dukál a végén. szerintem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest