Hirdetés
- Android játékok topikja
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Diablo 3
- PlayStation 5
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
Urak!
Több mint 20 év Fiatozás után addig gondolkodtam a Tipo 1.4 T-Jet változaton, hogy le is mondtam róla a csoportjában folyó rengeteg panaszkodás miatt. (Bravo II 1.4 T-Jet-t váltana valami)
Mivel az alsó-középkategóriában gondolkodom, és 2018-as vagy fiatalabb közlekedési eszközt keresek, eléggé leszűkült a felhozatal. Mondom a gondom
-Fiat Tipo- a tulajdonosaik panaszkodnak hogy összeszerelésre visszalépés, a sima 95 Le-s nem megy (micsoda meglepetés) Olcsó autónak készült és érződik is rajta
- Ceed. 1.4 T túlárazott, 1.5 T-ra nincs keret (4 milla amit rá szeretnénk szánni) A kokszosodás, dugattyú átégések és számos probléma miatt elvetettem
- Focus nem tetszik, nincs olyan motor ami turbos (így alul is "dinamikus") és ajánlott
1.0-s 3 hengeres turbos motoroktól a szerelőnk is óva intett bármley mára esetén
- Mazda 3 tetszik, de kereten túliak, és a rozsda sajnos ahogy olvasom a 2018-2019-es példányok is érintettek
- Honda Civic- nem fér bele árban
- Francia autókból a Megane 1.6-t itt ajánlják sokan, egyszerűen nem jön be
És most jött képbe az Opel Astra K 1.4 T. Régről olyasmi rémlik hogy ez kb azonos volt a Fiat T-Jet motorjával. Amivel tényleg elégedett vagyok...
És itt jön a de... van 125 Le, 150 Le-s változat. Melyik ajánlott? Vagy vehető mindkettő?
3.5 milka magasságában 2008-2009-es példányokat látok 150e km környékén.
Ez így ideális lenne...
Tudtok bármi ellenjavaslatot? Vagy esetleg jobb tippet típusra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Kugoo Kirin G1
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest