Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz parandroid #200997 üzenetére

    Jelenleg 1,2 km választ el a munkahelyemtől, két és fél éve elektromos rollerrel járok melózni. Pont ez a "nagyonokos" nagybátyám nyaggat már lassan 10 éve, hogy vegyek diesel autót, én meg mindig kiröhögtem, hogy persze megyek egy kört az elkerülőn, hogy utána ugyanoda menjek...

    Egy osztrák cég települ ki mostanában a környékre (~46km, 90+km oda-vissza), nagybátyám is részt vesz a történetben (anyanyelv miatt), és engem is hívtak. Mivel a szakmámból finoman szólva kiábrándultam (az elmúlt másfél év kormányzati döntések után "csak" a 70% akarja elhagyni ezt a szakmát), így igent mondtam fél évvel ezelőtt a megkeresésre.

    Alapvetően első autónak venném, nem igénylem a bőr ülést és a full-full extrát, de az állófűtés tetszik, és elvileg az élettartamra sincs rossz hatással. Szerintem részben "érzelmi" okból venném meg, mindig is oda voltam ezért a gépért, mindig rendben volt, és sok ezer km-t utaztam benne.

    De ott van a hatalmas DE, hogy ez egy lassan 20 éves orosz rulett, amire a világ összes pénzét is el lehetne verni probléma esetén. Ezért is húztam meg a 300e huf-os lélektani határt javítás esetén. Ha egy évig kiszolgál, már megérte nekem. Nem tudom mennyire számít téveszmének full laikusként, de szerintem viszonylag biztonságos szerkezetről van szó, hiába 17 éves a gép.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák