Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Dávid78 #132403 üzenetére
Húgom tavaly nyáron vett egy 206-ost, 1.4 hdi motorral.
Ő 660k.ért vette kereskedésből, de az előző tulaj rendes gazdája volt és a típus hibák már javítva/cserélve voltak.
Mondjuk rá pár hónapra a bal első lengőkart kellett cserélni, ha jól emlékszem 20-24k. volt alkatrész + munkadíjjal (lehet, hogy még olaj + szűrő csere is benne volt az árban). Plusz újra kellett állítani a futóművet.Ezt leszámítva a "szokásos" elektronika baja van, a fedélzeti comp. néha kiírja menet közben, hogy valamelyik ajtó nyitva van, egy 250 km-es úton 1-2x írja/írta ki, de ezzel együtt lehet élni szerintem.
Ő teljesen meg van vele elégedve, télen is pöccre indul, alig fogyaszt, de ha kell, akkor megy is.
szerk.: annyival kiegészíteném, hogy nem túl tágas, de 4-en felnőttek (2 férfi - 2 nő) plusz hordozóban volt a gyerkőc, néhány utazóval azért befértünk. Mondjuk én vezettem és én is voltam a legnagyobb darab
85 kg és ~175 cm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest