Új hozzászólás Aktív témák

  • Integrale

    veterán

    válasz Declare #124658 üzenetére

    Hatulja Maserati, ami nem Audi, orak egyertelmuen Alfa, mellette a kicsi fuggolegesek meg Ferrari a kopoltyukkal egyutt ami emlekeztet az Alfasud kopoltyuira (2007 ota egy kalap ala van szervezve az Alfa, Maserati es a Ferrari).
    Kormany nem BMW mint ahogy egy-ket cikkben is emlitik. Erdemes megnezni a regi Alfak kormanyat, vagy 2003-bol a 8C 2009-bol a Pandion es 2011-bol a Gloria kormanyat, na meg a Montreal, Alfasud Sprint stb.

    Amire sokan a szajukat huzzak, hogy BMW az az ovvonal es a benne levo kilincsek. 75 ota ott es ugy vannak a kilincsek, a hatso ajto ablakkerete 1970 ota olyan meg elotte egy-ket kupee, lasd Alfetta, 6,90 stb egeszen a mai napig.
    Akkor tunik fel igazan, ha egymas melle rakod az elodoket, benne van a Giulia fara a lejtos veggel, es a kiszelesedo dundi kerekjarattal, a 75 es a 159 domboru orra.

    Aki nem latott, vagy nem ismeri a regebbi modelleket, azok persze, hogy BMW-t mondanak ra.

    Nekem az orraval van bajom, szembol nezve ha a maszkot letakarom, akkor a jelenlegi A6-os elsolampakat latom, ugyan olyan kancsal az is, pedig az egyik legszebb Audinak tartom.

    Ezen lehet polemizalni napestig, csak erdemes visszekeresni a multjaban.

    [ Szerkesztve ]

    "Bad reklám is reklám too"

Új hozzászólás Aktív témák