-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
válasz 4264adam #184046 üzenetére
Koszi a valaszt.
A 6700-asokat nem is neztem, koszi a tippet. Ott latom a hozzaadott erteket, hogy belevegyuk a konfigba.
A nagyobb SSD / komolyabb lap / erosebb VGA harmasbol amugy ha mindharmat be akarom venni, ugy mar tulcsuszunk a keret tetejen, szoval amugy indokolt esetben tennem meg.Az SSD-bol mondjuk aranyosan dragabb az 512GB-1TB, szoval en ott fixen fognek a budzsen. Mondjuk ugy nezem, hogy HA-n vannak uj 512-es m.2 NVMe-sek 12k korul, szoval ha a lapnak van 2 foglalata, lehet inkabb arra cserelem.
Az alaplapnak ezt talaltam meg: Asus TUF GAMING B450M-PLUS II. 32-34k, de lehet akkor mar raveszem az altalad is irt B550M Phantom Gaming 4-ra.
@parandroid: neztem is felkonfigat/konfigokat de az jott le nekem, hogy kb ennyiert kapnek meg egy kicsit komolyabb konfigot (pl egy kategoriaval erosebb lappal es/vagy rammal), cserebe 0, vagy par honap garanciaval.
-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Egy baratomnak segitek osszeallitani egy alap PC-t jatekra, ezt szeretnem lemeoztatni veletek. Atporgettem a hasonlo kategorias ajanlasokat itt is, illetve nezegettem mas forumokat, teszteket, meg persze az arakat ahol tudtam hozza.
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
Foleg regebbi jatekok, illetve CS2, AOE2. fHD felbontason, nem kell minden ultra-max fusson.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Periferiak es egy Dell office monitor (ami majd a tavoli jovoben lehet, hogy cserelve lesz).3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Komplett PC, a perfieriakon kivul minden.
4. Mennyi a kereted rá?
200-250k (az ebbol adodo ertelemszeru limitaciokat tudomasul veve)
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
fHD/HDMI, nincs G- vagy freesync.
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Nem, nincs.
- CPU: AM4 Ryzen 5 5600X OEM - 45k Ft
- Huto: ID-COOLING SE-214-XT - 9k Ft
- PSU: be quiet! System Power 9 CM 500W 80+ Bronze - 26k Ft (felmodularis, bronz hatasfok)
- Haz: Endorfy Ventum 200 Air - 19k Ft (front mesh, 4db 120-as pwm-es ventivel)
- Alaplap*: ASRock B450M-HDV-R4 - 23k Ft
- RAM* (2x16GB): G.SKILL AEGIS 2x16GB 3200MHz - 23k Ft
- SSD*: Crucial CT500BX500SSD1 SSD (2.5", 500GB, Serial ATA III, 3D NAND) - 12k Ft
- GPU*: 6600 / 6600XT - 80k Ft (HA-rol, ha lehet meg garis)
Ossz.: ~237kCsillaggal jeloltem, amiknel dilemmazok:
- CPU: sima Ryzen 5 5600 OEM 40k (-5k), ugy nezem kb ugyanazt tudja.
- Alaplap: eggyel jobbal felszerelt Asrock b450es (B450m pro4 R2.0) 30k, vagy kb ugyanennyiert fapados Asrock B550M-HDV vagy Biostar B550MT (+7k).
- RAM: 2x8GB kit 12k (ez ugye a fapados 2 slotos lapoknal jovoben upgradenel cserelendo lenne, de nem tudom eleg-e a 16tal tervezni) (-11k)
- SSD: 1TB m.2-es NVMe inkabb: Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe - 24k (+12k)- GPU: ugy latom, hogy sima 6600-asok 60-65k, 6600XT-k 80-85k korul vannak hirdetve, itt inkabb az erosebb modellt vennem. Ausztriaban amugy 110k / 270 eur a RX 7600-as, elnezve a hasznalt piacot lehet inkabb azt kellene venni es a tobbi alkatreszen sporolni?
Mit gondoltok, mit ajanlanatok/nem ajanlanatok ezekhez kepest?
-
cuko
aktív tag
válasz palfitom #167607 üzenetére
Koszi a valaszt es a megerositest!
A 16GB-os ram kit, amiket linkeltem (pontosabban a te linkjeid masoltam ki)."4K-ban már abszolút a VGA dominál, tehát akár az i3 is mehet, hátrányát csak akkor fogod érezni az i5-tel szemben, ha olyan játékkal játszol, aminek kevés a 8 szál."
En is igy lattam, szoval ami mellett dontottem, az
> 10105F + ID 213-as huto,
> 2x8GB G.Skill Aegis 3200,
> Asus Prime B560M-K,illetve lehet, hogy RTX 3060 lesz vegul 6600XT helyett, majd kiderul.
-
cuko
aktív tag
Azota keresgelve erre a konkluziora jutottam - hatha masnak is hasznos:
> CPU: nincs nagy kulonbseg i3 10100F es i7 10700F kozott, az 10100F 4k/60fps-t elbir. 10100F 30k korul es veszek ra egy olcso hutest, hogy csendben/nyugiban tegye dolgat (pl ID SE-213V2 5k-ert).
> Alaplap: Asus Prime B560M-K, ha biztosra mennek 32k-ert, mivel bovites nincs tervbe veve, megfontolok egy H470-es chipsetes lapot is (H510, B460, H470) 21-22k korul.
> Ram: ugy nezem, hogy itt erezheto kulonbseg van single vs dual channel kozott, szoval inkabb uj 2x8GB Aegis mellett teszem le a voksom (ellentetben a 32gb rammal, ami minimalis pluszt ad) 22kCPU TDP 65W + VGA TDP 150W, igy elsore megneznem a 400W-s bequiet tappal, ha ugy latom izzad, feljebb valtok egy 600-asra.
HA-n meg szetnezek, talalok-e barmi jot ezekben a kategoriakban, de ahogy lattam, tulsagosan uj meg minden, nincs tul boseges kinalat a hasznaltpiacon ezekbol.
-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnem frissiteni a jelenlegi gepem, amit 2017-ben vettem es azota kiszolgalt tokeletesen 23" fHD monitorommal. Ujkoraban sem volt egy erogep, de megfelelt full HD-ban amit tudott: B250m-Pro4 lap, G4560 CPU, 8GB RAM, 1050Ti vga.Amit tervezek ujitani:
- 27" 4k monitor (elsosorban munkara, laptoprol hasznalva amugy),
- 6600 XT / RTX 3060 VGA - hasonlo elvarasaim lennenek a geppel, tudja hasonloan a 4k monitorral amit az elozo a fHD-val.Nem egyertelmu szamomra, hogy hogyan skalazodnak a CPU-k, mi az igazi cpu-limit es mi az, ami mar engedi normal beallitasokkal 4k-ban a jatekot (nem vágyok full ultra beallitasokra, vagy ha 4k-s monitoron jobban nez ki ultraban fHD-ra butitva, az is opcio)
Nem tudom, hogy ez igy nagyon hulyeseg-e, jobban megerne ehhez eggyel kisebb VGA is vagy sem, osszessegeben elegge el vagyok veszve a rengeteg opcio kozott.
1. Mire fogod használni a gépet?
Light játék, 4k Netflix, "otthoni felhasznalas". Reasonably "hajtsa ki" a vgat.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
AeroCool Aero-500 haz 3db csendes 120as ventivel
480GB WD Green M.2 SSD (par honapos)
LG 27UN83A-W (vagy hasonlo kategoria) monitor
+
Be quiet! - Pure Power 10 CM - 400W - BN276 >> ha nem lesz tul nagy a gep fogyasztasa, megtartanam, amugy upgradeelhetem
DDR4 Kingston 2400MHz 8GB - KVR24N17S8/8 >> ha megeri uj szettet venni, az is jatszhat
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Processzor, alaplap, memória(?), (tap?)
4. Mennyi a kereted rá?
Legyen mondjuk 100-150k, de ezt csak hasrautesszeruen mondom.
Jo ar/ertek aranyu gepet szeretnek, amit 3-4 evig siman tudnek hasznalni, upgrade tervezese nelkul (a B250m-be is mehetett volna nagyobb proci, de elvoltam vele, most meg nyilvan inkabb platformot valtok, mint ebbe fejlesszek). Ha ez kijon 100k-bol es a +50-100k nem erezheto, +1-2fps-ben merheto kulonbseget nyujt, arra inkabb nem koltenek.
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
4K, 60Hz, HDMI, Display port - LG 27UN83A-W a kiszemelt
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Nincs semmi extra igeny. Hasznalt alkatreszek is jatszanak hardveraprorol, ha ajanljatok.Kell-e i5 vagy eleg az i3, ugyanez alaplapra, ha veszek egy random 8gb-os nem passzolo tipusu ramot a meglevo melle, az mennyire gaz, stb.
Latom ilyeneket ajanlva pl, de nem tudom melyik a jobb deal nekem.
A opcio 85k:
1 x ASUS PRIME B560M-K 32 690 Ft
Intel Core i3-10105F 4-Core 3.7GHz LGA1200 Box (EN) Processzor 30k korul
1 x G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3200MHz CL16 KIT F4-3200C16D-16GIS 21 590 Ft
B opcio 140k:
1 x ASROCK B560M Pro4 37 790 Ft
1 x INTEL Core i5-11500 2.70GHz LGA-1200 BOX Intel hűtő ventilátorral 77 490 Ft
1 x G.SKILL 16GB Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 KIT F4-3600C18D-16GVK 24 790 Ft -
cuko
aktív tag
Szaisztok,
Öcsém szeretné régi gépét újítani/cserélni úgy, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben ne kelljen fejlesztenie rajta. Full HD felbontáshoz, RX 560/4GB vagy 1050Ti mellé keresnénk a legjobb gépalapot.Ahogy én látom, 3 opció van:
- lecseréli a prociját egy erős s1150 i5/i7-re és vesz 1x8 GB ramot mellé - ezzel jóval olcsóbban megúszhatná
- egy nagyobb proci köré épít egy gépet (Ryzen 1300x?)
- G4600 köré épít egy gépet (kettő között valahol)Több helyen láttam, hogy azt írják, 1050Ti mellé elég egy G4560 is akár, teljesen jól "ki tudja hajtani". Megéri ehelyett Ryzen köré építeni a gépet? Vagy cseréljen csak procit?
1. Mire fogod használni a gépet?
Játékra szeretné használni leginkább, ami legfőképpen CS:GO-t jelentene, de nem szeretne elzárkózni attól, hogy később valami nagyobb gépigényű játékot is játsszon (pl Far Cry 5).
Ezek mellett munka/tanulás révén MS Power BI vagy Tableau programokat használna még rajta, alkalomadtán.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
A jelenlegi konfig:
- alaplap: Asrock H81M-VG4
- proci: Intel Celeron G1840
- vga: HD 4830
- ram: 2x2GB DDR3
- táp: Corsair VS350 (<4 éves, első körben szerintem maradhatna is, ha elég az új konfig alá)
- SSD: 120GB Adata SU920 (ez maradna biztosan)3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Ez attól függ, hogy mit ajánlotok. Alapból RX 560 / GTX 1050 Ti köré lőttük be, ami beleférne neki és már elég is lenne. Az előző kérdésnél dőlttel jelöltem, hogy mi maradhatna (alaplap ugye akkor, ha lenne értelme szerintetek erre a platformra építkezni).
Monitor, perifériák, ház, ventik mind van.4. Mennyi a kereted rá?
140k lenne max (- nem baj, ha kevesebből is kijönne)5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
Most lesz cserélve, a keretbe nem beleszámolva, full HD / HDMI-vel. -
-
cuko
aktív tag
Update:
Eredeti célkitűzésemen kicsit változtatva ezt válogattam össze végül:Alaplap: GIGABYTE GA-B250M-D3H (4 ram slot, b250 chipset, vrm hűtés)
CPU: Intel Pentium G4560
RAM: 8GB 2400MHz DDR4 RAM Crucial CL17 (CT8G4DFS824A)
PSU: FSP - Hexa+ 400
VGA: Gigabyte RX 460 - Windforce OC - GV-RX460WF2OC-4GD
SSD: SP920 Series 256GB - ASP920SS3-256GM-C
Wifi: TP-LINK TL-WN881ND
Ház: X2 NEXTYDE - X2-6021B-CE/R
Monitor: Asus VC239H (használtan apróról, már megvan)
CPU hűtés: Alpenföhn Sella / Ben Nevis, Deepcool GAMMAXX 300 / 200T, ID-COOLING IS-40V3 (használtan amelyiket találok)Később nézek bele egy merevlemezt adattárolásra valószínűleg. Ház egy kompromisszumos megoldás az olcsó alsótápos matx házak közül, 1 meglévő pwm-es 120as Xilence ventivel.
Van esetleg bármi vélemény/hozzászólás, mit csinálnátok másképp, mielőtt megrendelem a konfigot?
[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
válasz deja vu #120717 üzenetére
Köszi az észrevételt - a monitorválasztást hagytam a végére, a milyen monitort vegyek topikban kerestem rá, de ezek szerint tovább kellett volna nézelődnöm ott (gondoltam 'valami használt Dell 30k körül').
Most néztem, amiket ajánlottál - a VZ229H ráadásul most 37k két boltban is, lehet, hogy ő lesz a befutó, még nézegetem aprót, amíg meg nincs a végleges konfiguráció.
Asus VS229HA-ról egyébként mi a véleményed? -
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék összeállítani magamnak egy olcsóbb számítógépet otthonra, mellyel kiválthatom a laptopom cipelését és valamivel több teret enged játékok terén is. Olvasgattam a topikokban is mostanra már elég sokat, illetve keresgéltem máshol is. A célom minimális igények mellett a legjobb ár-értékű olcsó gép kiválasztása, méghozzá egy G4560-as CPU köré építkezve, elsősorban használt alkatrészekből.1. Mire fogod használni a gépet?
Elsősorban játékra, másodsorban minden más (böngészés, film, munka). A játék természetesen a maga korlátai közt - egy i7-3610QM / NV610m-mel szerelt laptopot fog váltani, "türelmes játékos" vagyok. Amit szeretnék viszont az gördülékeny játék 1-2 couch-coop multival a tévén is akár (Rocket League a legnagyobb igényű ezek közül).
Csak perifériák. Van egy fiókban ülő WD Blue 1TB Satás HDD, illetve 1-2 gagyibb ház, ha minden kötél szakad, de ezekből is új (vagyis inkább használt) alkatrészek beszerzését tervezem.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Alaplap/CPU/RAM/táp + VGA/HDD/ház/CPU hűtő + Monitor
4. Mennyi a kereted rá?
100k +/- 20k a tervezett keret, plusz a monitor 30-40k. Értelemszerűen próbálom minél kevesebből kihozni úgy, hogy a lehető legkevesebb kompromisszumba kelljen belemennem / legjobb ár/értéket fogjam ki.
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
Full hd monitort szeretnék vásárolni - fhd is szeretnék játszani, ha lehet, de kompromisszumkész vagyok a beállításokkal.
+1
Szeretném matx méretben megvalósítani a projektet, illetve a lehetőségeimhez mérten halk gépet szeretnék.Amit kinéztem:
- Alaplap: ASRock H110M-HDV - 17k // használt: H110/B150-es matx lap: 15k (BIOS frissítéssel)
- CPU: Intel Pentium G4560 3.5GHz LGA1151 - 18,5k
- Ram: KINGSTON 1x8 2400 - 15k // használt: 1x8 / 2x4GB DDR4 apróról
- Táp: használt jó minőségű táp apróról (pl. FSP Hexa+ 400) - 10k
- HDD: használt 1TB apróról ~9-10k
- Ház: Deepcool Smarter / Zalman T-? 7k // használt matx apróról 5-10k
- VGA: R7 360 2GB ~20k // R7 370 2GB / GTX750Ti 2GB ~25k // RX 460 2/4GB ~30k
- CPU hűtő: ID-COOLING IS-40V3 // DeepCool - GAMMAXX 200T ~5k // marad a gyári 0k
- monitor: használt DELL U2312HM / DELL U2311H ~35kEz a drágább opciókkal számolva 110k körülre jönne ki + monitor 35k.
Mi a véleményetek, mit vennétek/tennétek máshogy? Valahova ráköltve többet nyernék sokkal többet?Illetve aprón néztem használt fél- és teljes konfigokat 80-120 ezres sávban, de az 1-2-vel régebbi generációs ajánlatokat nem nagyon tudom jól belőni ehhez képest, mit lehet érdemes nézni ott?
-
cuko
aktív tag
válasz SyMbioTe #107373 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
Corsair VS350, ha jól emlékszem, és 5+ éves szerintem, de nem volt nyúzva nagyon, szóval az remélhetőleg elviszi még egy ideig az új konfigot is. A ház dettó, Aerocool márka azt hiszem, pontos típusra nem emlékszem, de van benne 2db 12-es venti, szóval azt se cserélném.
Szerintem a hónapban benevezek egy lap-proci-ram kombóra és első körben meghagyom a mostani vga-t (HD4830-as) és így tudok egy drágább i3-ast / olcsóbb i5-öst venni vele.
Egyébként olcsóbb AM3+-os kombó hogyan viszonyul az s1155-ös i3/i5-ökhöz? (pl. olcsóbb 970es alaplap FX-6100/6300-zal szintén kijönne 30-35k-ból, úgy néztem).
[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Gép upgrade-hez szeretném segítségeteket kérni.
Nem nagyon van időm játszani, de amikor mégis, elsősorban couch coop játékokat szeretek tolni, laptopról kirakva a TV-re, Xbox joyokkal. A laptopom (i7-3610QM, Geforce 610m) viszont sose volt túl erős ezekhez, sidescrollerekkel, régebbi játékokkal megbírkózott, de a Rocket League alacsonyabb felbontáson és buta beállításokkal is laggol.
Szeretném felturbózni, vagyis inkább lecserélni az asztali gépünket ezért. Valamint akkor már nem lenne hátrány, ha a többi játékomat is tudnám jobb beállítással játszani (nem akarok a legújabb játékokkal is full HD-ban, mindent kimaxolva futtatni, hajlandó vagyok kompromisszumokra, nem natív felbontáson vagy közepes beállításokkal is játszani).Ami menthető belőle: HDD (Sata2 1TB viszonylag új), ház, táp (Corsair 350W) és minden periféria (illetve másodlagos kijelzőnek ugye HDMI-vel rákötném a fHD tévére).
Amire szükségem lenne: alaplap + proci + memória + videókártya kombó. Új és használt is játszik, akár kombinációban is, habár örülnék, hogyha használt esetén még lenne rá garancia.
A keret rá: itt pedig egy picit bajban vagyok, szeretnék jó ár-érték arányú gépet venni, viszont mivel az igényeim is szolidabbak, nem szeretnék több százezer forintot rákölteni. Kiindulásnak a lentebb írt kombókat néztem, amik alles zusammen 50-60k körülről indulnak. Vagy megérné 80/100k-t rákölteni? Mik a trade-offok?
Amikben gondolkoztam:
Memória kb adott - 2x4 vagy 1x8 GB DDR3 Kingston HyperxFury pl. ~10-12k
Lap-CPU-VGA hármast össze kéne párosítani ugye és itt jönnek be a fő dilemmáim, illetve nem tudom, hol kellene meghúzni a határt, ha mondjuk három "tierben" gondolkoznék (legolcsóbb-kompromisszumos/arany középút/erős).Például:
- s1155 H61 + i3-2120 kombó kijönne 26k-ból (használtan);
- s1150 H81 + Pentium vagy i3? G3220-szal szintén 25 körül lenne - ugyanez a legolcsóbb i3-mal +20k kb;
- FM2/AM3+ alternatívák jobbak lehetnek ár-értékben? Vagy inkább legolcsóbb, új s1151 kombóval járnék a legjobban (G4400+H110+DDR3/4 ~50k)?
Ezek mellé 20-30k-s VGA? HD7770 / R7 250X / GTX 650/660?
(és mire idejutok, teljesen elvesztem. ) -
cuko
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asus M2A-VM HDMI alaplap, és egy AMD X2 4200+ proci. Van hozzá noname ház és táp, valamint egér-bill-monitor. Tudom, hogy régi darabok, de az igényeim sem nagyok.
Szerintetek megérné kiegészíteni teljes géppé, vagy jobban járnék, ha eladnám őket (olyan 10k-t érhetnek együtt), és úgy ugyanazt a pénzt (tehát kb 40k összesen) újabb használtba fektetni?Amit gondoltam mellé (mindet apróról nézve):
- 2GB ddr2 ram ~5k;
- ATI 5670/6670 vga ~10k;
- sata2-es hdd ~10k.1280x1024-en használnám, régebbi játékokra (CoDO, AoM, CoH, L4D), illetve egyéb szokásos felhasználás - internet, film. Nem kell fullHD futtassa a vadi új játékokat..
A rászánt keret a minimum, amennyiből értelmesebb gépet lehetne varázsolni belőle. Nem terveznék amúgy a közeljövőben nagyobb összeget fektetni a gépbe, vagy spórolni még fél évet egy erősebb gépre.
De megérné pl. egy támogatott am3-as procira cserélni a 4200+-at, vagy 2x2 giga ramot venni bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Micro Four Thirds
- eFootball
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- HTPC (házimozi PC) topik
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5-9600K 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- Eladó Konfig Ryzen7 7800X3D 32GB DDR5 1TB M2 SSD RTX3090 24GB!
- Dell POWEREDGE H730 PERC PCIe RAID Card /W 1gb Cache Battery SAS SATA 044GNF
- ASUS B150M-A/i3-6100/2x4 GB DDR4 - FOXPOST az árban!
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett RGB gamer PC! 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest