Új hozzászólás Aktív témák

  • SyMbioTe

    Ármester

    válasz krbC #111524 üzenetére


    (#111524) krbC
    Nekem a B85M Pro4-hez 2db Sata3 kábelt adtak, valószínű ehhez is annyit fognak. :)


    (#111526) Intelligencs
    Nem tudom ennyiért mennyire lehet jó, arctic Cooling nem minden téren a legjobb. Én inkább rákérdeznék itt is: "Milyen CPU hűtőt vegyek?"


    (#111528) tylerddd
    Jó kérdése, ezeket a mini pc-ket nem nagyon ismerem. Az Intel-es kis stickről nemrég olvastam egy cikket, ott sok probléma volt vele (újraindulgatott, néha nem érzékelt rendesen, drivereket többször kellet felrakosgatni, win. is rakoncátlankodott rajta)
    Emiatt én azt nem venném. Másik kettőt nem ismerem. Így első ránézésre inkább Asus-t venném, mert abba újabb és kicsit erősebb a proci , mint a Modecom-ba.


    (#111530) Ghostfighter
    Azért ez így nem a legjobb. ;]

    Lap: OK.
    CPU: Elég az i5-6500 is, szerintem nem ér +5-6k-t a 6600.
    Ram: OK.
    VGA: Az Asus Turbo-t inkább kerülném, gyárihoz hasonló hűtése van, nem hűthet valami jól, meg 102k-t nem ér egy GTX 970. Ha tudsz várni, akkor várd meg az RX 480-at, hogy milyen kártya lesz, és utána döntsd el, hogy melyik legyen.
    HDD, SSD, Ház, Táp, ODD: OK.

    VGA-k leginkább hűtésben különböznek, meg egy kis OC-ban, Asus Strix, Gigabyte WF3/G1 Gaming, MSI Gaming, Evga ACX2.0, Palitból talán a Jetstream amik a legjobban ajánlottak. Érdemesebb inkább ezek közül választani. Ráadásul ezek közül a legtöbb félpasszív is. (bizonyos hőfok alatt leáll a venti.)

    Kíváncsi leszek mit tud az új RX 480, remélem hamar jön valami reálisabb teszt :D

    [ Szerkesztve ]

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák