Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
válasz Ace Ventura #105738 üzenetére
Bekapcsoltam a profilt. Esetleg GPU-Z képet tegyek be? Vagy esetleg mit fotózzak le ami biztosan megmutatja, hogy hogy mennek a RAM-ok?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
LK
addikt
válasz Ace Ventura #101518 üzenetére
Köszi! Én is rátaláltam közben, csak az a baj, hogy 4db usb-t látok csak hátul. És azt írja hogy H4 aljzat.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
palfitom
félisten
válasz Ace Ventura #101512 üzenetére
Az apróra felrakta a sok scalper 35-40k közötti áron...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz Ace Ventura #100392 üzenetére
Csak arra figyeljen, hogy a TDP limitet ki tudja tolni, mert a gyári 65W-os korlát eléggé szűkös neki, ha komolyabb terhelés kap és, akkor visszavesz az órajelből.
-
atom18
senior tag
válasz Ace Ventura #100392 üzenetére
Egyáltalán fontos tuningolni vagy bármit csinálni vele játékoknál pl. többet hoz egy alap órájelen használt K-s mint egy sima?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ace Ventura #100298 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert azt látom egyik részen jó kis hűtőborda van de a felső részen nem sok minden,az ára jó,de az ugye nem jelent semmit.
#HohoEzt a lapot én is nézegettem nem rossz tényleg csak egy negatívat találtam kevés a hűtőventilátor csatlakozás rajta Bár ha bele számolom a vízhűtéshez valót akkor 4 csatlakozás nekem meg pl cpu hűtővel együtt 5 venti van a gépbe.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ace Ventura #100224 üzenetére
Meg pl ezen a lapon amit ajánlottál kevés a hűtő ventilátor csatlakozás össz vis 2 meg egy a cpu nak nekem meg van 4 venti a házban meg ugye a cpu hűtő.
De ez az most 16gb ram van a gépemben 2400mhz ezt is cserélni akarom 32gb-re most akkor 16gb helyett vegyek 16gb-t?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ace Ventura #100224 üzenetére
Ez már bőven kimegy így a 150Eft os keretből.Egyébként B450 miért nem jó?
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz Ace Ventura #100107 üzenetére
Aza helyzet, hogy a CPU meg a RAM már megvan szóval nem nagyon várnék.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
morfondőr
őstag
válasz Ace Ventura #100107 üzenetére
Nagyon pofás lapnak tűnik, ezt az egy helyet találtam, ahol ár is van (pre-order): [scan.co.uk] Ez átszámítva 58k, ami itthon simán 60k felett van. De ránézésre sem egy liga az Asrock-al. Reméljük a végső ára azért kicsit alacsonyabb lesz.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
KROK640
nagyúr
válasz Ace Ventura #100090 üzenetére
Néztem azt is egyébként, van 48K-ért is az Iponon. nincs még kizárva az sem, ha B560 lesz, az lesz.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
AndrewTdi
addikt
válasz Ace Ventura #100067 üzenetére
Nyilván jobb lenne több garival, de árban nem tudom mennyivel lenne több ha olyan helyről venném, ahol több garit kapok rá.
-
kolopele
nagyúr
válasz Ace Ventura #99987 üzenetére
Abban is csak 2666 mhz- en fognak menni a ramok 10. genes I5 esetében:
"11th Gen Intel® Core™ (i9/i7/i5) support DDR4 up to 2933; Core™ (i3), Pentium® and Celeron® support DDR4 up to 2666.
10th Gen Intel® Core™ (i9/i7) support DDR4 up to 2933; Core™ (i5/i3), Pentium® and Celeron® support DDR4 up to 2666."[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Ace Ventura #98897 üzenetére
MSI B450I GAMING PLUS AC, de az ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/AC is megfelel a feladatra.
Esetleg az ASRock B550M-ITX/ac is okés lehet, de vele nincs még igazi tapasztalat és az ára is picit magas. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
válasz Ace Ventura #98448 üzenetére
Az ASrock megfelelő lenne számodra és nem rpsz árban van a Gigát meg hagyjuk mert szeret vrm téren melegedni és a bios is faék rajta (bár ez inkább oc-nál szempont)...ha meg van egy picivel több akkor MSI B450I GAMING PLUS AC. Biosban,vrm-ben ő a tuti itx lap.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Ace Ventura #97902 üzenetére
Pro4m ami árban passzol hozzá.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Ace Ventura #97895 üzenetére
Azért mert alig többért (volt mikor egy árban volt) ott a Bazooka ami erősebb/hűvösebb vrm-el van szerelve. Persze egy 3800x-nél nem jön ki a különbség és egy alap 3900x-el is elvan, tehàt szàmodra okés lehet, de attól még picit gyengus és melegedős a vrm rajta. Azonos áron az ASrock egy paraszthajszállal jobb e téren a Bazooka meg egy rottyra húzott 3950x-el is vígan elvan ahol a giga már 110 fok feletti vrm hőmérsékletet produkál...az atx-es változata meg más kávéház vrm tekintetében azért van benne az ajánlóban ( már a rev 1.0 mert a 2.0-ba belenyúltak).
-
Saccco
nagyúr
válasz Ace Ventura #97895 üzenetére
Az atx bent van, szerintem véletlen. A Tomahawk és az Aorus Pro között vacilláltam, aztán dobtam rá egy 10-est és lett egy Gaming Carbon WIFI.
Külön örülök, hogy B550 lapot vettem, mert már van rajta 2.5Gbps LAN csatlakozó.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Ace Ventura #97889 üzenetére
Ha a Zen3 is érdekel, akkor inkább B550-et vennék.
Gigabyte B550M AORUS PRO - 38k - Én ezt venném ezek közül.
Gigabyte B550M AORUS Elite - 35k
MSI MAG B550M BAZOOKA - 44kKicsit felette:
MSI MAG B550M MORTAR - 49k
Esetleg Tuf Gaming vagy Steel Legend[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Gyuri27
félisten
válasz Ace Ventura #97889 üzenetére
MSI B450 GAMING PLUS MAX 35k
MSI B450M MORTAR MAX 34k
ASRock B450 Pro4 28k
ASRock B450M Pro4-F 24k
ASUS ROG STRIX B450-F 39kA nagyobb bios chip miatt az msi javasolt. De ha tényleg csak menjen és 0 tuning az asrock is vehető nyugodt szivvel.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Paxker315
addikt
válasz Ace Ventura #97128 üzenetére
Nem vagyok oda azért a lapért, egyébként ésszel alulfeszelve 8 magos procikat még el tudsz rajt' különösebb izzadságszag nélkül futtatni. (2700x, 3800x). A zen3 támogatás egyelőre kérdéses, de, szerintem fog hozzá az Asrock kiadni BIOS-t.
Sajnos az ITX-nek elég borsos felára tud lenni, mert, az Általad kinézett lap masszívan beugrószint, no! Ha olcsón jutsz hozzá, vállalható, de én nem feltétlen erőltetném. MikroATX jóval ésszerűbb megoldás, és, olcsóbb is, minimálisan nagyobb mérettel (gépházakra gondolok, pár pici mATX kuckó alig nagyobb, mint a népszerű ITX házak!).
mATX?
-
Milka 78
nagyúr
válasz Ace Ventura #95653 üzenetére
Ott kevesebb usb és jóval kevesebb venti csati van ha jól rémlik, viszont a vrm ugyan az rajtuk.
-
MM
őstag
válasz Ace Ventura #89756 üzenetére
-
HornedReaper
senior tag
válasz Ace Ventura #89514 üzenetére
Köszi! Ehhez videokártyát is kéne cserélnem, úgy nézem, de tetszik
ASUS Xonar Essence PCI-os hangkártyámtól nem szívesen válnék meg -
palfitom
félisten
válasz Ace Ventura #88946 üzenetére
Gigabyte B360M D3H
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Ace Ventura #85525 üzenetére
Értem. Akkor ezek szerint közben ez megváltozott. Azért eléggé megtévesztő, hogy a boltok csak a 2133Mhz-et tüntetik fel. Egyáltalán ezt sem értem miért kell feltüntetni, ha a prociban van a memvezérlő.....
-
chris0000
őstag
válasz Ace Ventura #85241 üzenetére
thx,akkor a 300asok között keresgélek kizárólag.
-
Ryan_Sanchez
tag
válasz Ace Ventura #85204 üzenetére
Akkor marad, annál kevesebb macera, köszi.
-
palfitom
félisten
válasz Ace Ventura #85204 üzenetére
+1
-
Xboy01
csendes újonc
válasz Ace Ventura #85122 üzenetére
jelenleg nem, későbbiekben biztos hogy tervezek egy k-s i7-et venni de valószínűleg a 8xxx szériából választanék. külön van valami indok amiért az elsőt választanád?
-
pigster
senior tag
válasz Ace Ventura #85003 üzenetére
Inkább macerának mondanám, mert nyilván előtte össze kell rakni mindent. Bekapcsolni rádugni valami kijelzőre, letölteni egy másik géppel, frissíteni, ilyesmik. Csak ez a gép egy erősítőn keresztül megy a TV-re minden kábel jól el van dugva egy "médiaszekrényben", minden ki-bedugdosás csuklótörés közeli állapot. Másik monitorra dugni kb. hasonló. Ki-bedugdosni a másik gépet, aztán ezt, aztán vissza. Tudom, nem egy világrengető probléma, de azért a jelenlegi elrendezésben sokkal macerásabb, mint a beteszem, bedugom és megy.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Ace Ventura #84954 üzenetére
Csak trollkodik...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Ace Ventura #84946 üzenetére
Két “rossz” közül a kévésbét. Azaz Mortar szerintem is.
© asszongya'hogy
-
Milka 78
nagyúr
válasz Ace Ventura #84946 üzenetére
Jó kérdés.Nekem a közeli ismeretségemben is szidták a Mortar bios-át,van benne pár idegesítő bug,de ezt leszámítva okés.
A Gigánál nincs nagyobb nyunyor,de lehet azért,mert szinte nincs is aktív forumozó tulaj.
Én a Mortart választanám,mert a hibák ellenére is van vele tapasztalat. -
palfitom
félisten
válasz Ace Ventura #84930 üzenetére
A hírek szerint nem.
-
palfitom
félisten
válasz Ace Ventura #84867 üzenetére
Sajnos mATX méretben nincs nagy választék, de ahogy Milka is írta, pici tuningra jó, és jó áron van.
-
palfitom
félisten
válasz Ace Ventura #84865 üzenetére
OC-hoz belépőszintű, egyszerűbb VRM-résszel.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Ace Ventura #84860 üzenetére
Pici tuningra jó,de egy full belépő szintű mAtx deszka,csodát nem kell várni tőle.Az említett árért viszont nagyon baráti vétel.
-
palfitom
félisten
válasz Ace Ventura #84808 üzenetére
Nem lenne jobb.
-
palfitom
félisten
válasz Ace Ventura #84804 üzenetére
Egyértelműen ASRock AB350M Pro4.
-
TeeJay
félisten
válasz Ace Ventura #72988 üzenetére
ó nagyon köszi én is ott terveztem venni és akkor nem is várok sokat nehogy elfogyjon a jobbik féle lap
tavaly vettem egyet de most még egy gépet össze kell raknom és ugyanolyat akarok mivel nincs gond a lappalMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
sz.j
nagyúr
válasz Ace Ventura #72988 üzenetére
És mennyi/milyen garit kaptál rá 36 hónapot, ahogy hirdetik, vagy "felbontva" 12+24 hónapot?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
takacsbotond
őstag
válasz Ace Ventura #72875 üzenetére
Esetleg van erre valami megoldás?
Nem egy drága lap, de azért azt elvárná az ember, hogy ne úgy ugráljon a feszültsége mint egy Codegen tápnak...Illetve ezen a lapon lehet tuningolni?Pontosabban a proci órajelét tudom húzni? I7 3770
Illetve arra van valami megoldás, hogy 1866Mhz-en hajtsa a RAM-okat (G. Skill RipjawsX 2x8GB 1866Mhz)?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Teaway
veterán
válasz Ace Ventura #72859 üzenetére
Nem vacak, de 20k-ért a GA-B85M-D3H-t újonnan megkapod.
Nincs itthon csokid??
-
jim bcs
nagyúr
válasz Ace Ventura #72856 üzenetére
(#72856) Ace Ventura
GIGABYTE GA-B85M-D3H(#72857) code1005
Igen, mehet.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
bluyoo
nagyúr
válasz Ace Ventura #62947 üzenetére
Ezért nem is erőltettem nagyon a lapot. Ha jól emlékszem csak megemlítettem.
Igen emlékszem a vezérléses vesszőfutásodra.(#62948) Teaway
Hogy a kérdezőnek mi a fontosabb. Mindkét deszkának vannak előnyei.
Ha a legújabb fejlesztés kell akkor máris kézenfekvő a H97-es deszka. Pl. M.2 foglalt, de a Haswell Refresh CPU-k alá is alapból H97-es deszkát ajánlanék elsősorban.
Ha a kérdezett CPU marad, a TUF szériás B85-ös deszka is tökéletesen megfelel a maga +2év garanciályával. Mindkettő felső középkategóriás deszka, melléfogni nem nagyon lehet velük.
Igen a GA-B85M-D3H (rev. 1.0) -t.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Ace Ventura #62944 üzenetére
A lényeg hogy probléma nélkül üzemel és elégedett vagy vele.
A táp ugyancsak fontos hardver, jól tetted hogy nem spóroltál rajta. Bár szerintem a lapon sem érdemes pár korsó sör árát megspórolni.
Nincs kétségem melyik lapot venném a kettő közül.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Ace Ventura #62689 üzenetére
Valamekkora különbség minden deszkánál van (bár ez legtöbbször nem számottevő) , és nem hiszem hogy a "megnyirbált" H81-es chipset-el szerelt deszkák lennének a befutók ez ügyben.
Mint írtam én maradnék egy középkategóriás B85-ös deszkánál (hacsak nem kell pl. a tápon spórolni miatta).
De egy-két sör áráról van szó szóval szerintem egy több éves beruházásnál ez a pluszköltség elenyésző.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
jim bcs
nagyúr
válasz Ace Ventura #62642 üzenetére
ennyiért minden nem lehet ___ GIGABYTE GA-B85M-D3H
ASUS H81M-C
GIGABYTE GA-H81M-S2PVBeárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
válasz Ace Ventura #62640 üzenetére
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Pete55555
addikt
válasz Ace Ventura #62351 üzenetére
Teljesen jó a 3420 is. És a 12k-s deszka is. Én valami ASUS-t vennék az alsó kategóriában.
...Szeretem leracsniztatni...
-
jim bcs
nagyúr
válasz Ace Ventura #62325 üzenetére
30k-ért kicsit necces mindkét vonal
AMD A8-6500___24k
ASUS A88XM-A___16k
GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H__16kPentium G3440___21k
GIGABYTE GA-B85M-D3H___18kBeárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
ST05
őstag
válasz Ace Ventura #49370 üzenetére
h67-m-ge, z68pro3-gen3, ezekkel semmi problémám nem volt és f12 PWM venti
tökéletesen kezelte ..
egy apróság volt i3 alatt annyira hüvös volt a proci, hogy nem érte el azt a szintet,
hogy felgyorsitson , tehát alap fordulaton ment terhelve is, de hát ez is azért mert hüvös volt a prockó
akkor nekem mákom volt ennyi -
bluyoo
nagyúr
válasz Ace Ventura #49364 üzenetére
Igen emlékszem hogy a H77 Pro4/MVP -vel voltak gondjaid.
"Végülis azért van a 3 év gar, hogy ha bármi történik, akkor ne maradjon a vásárló xarban." Ahogy mondod. Bár azért jobb ha nincs rá szükség.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Ace Ventura #49362 üzenetére
Személy szerint a Gigát én sem preferálom bár szidni nem szidom.
Az ASRock ventivezérlése meg nem változott (legalábbis nem tudok róla).
Asus lapból meg max. a P8H61-I R2.0 jön ki a keretedből.
Sajna a mITX elég drága méret ....Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Ace Ventura #49360 üzenetére
Szerintem már B75-ös lapot válassz pl.:
ASRock B75M-ITX
MSI B75IA-E33
Gigabyte GA-B75N (rev. 1.0)
Mindhárom lap 22K alatt van. Felszereltségben a Giga vagy az ASRock lap a nyerő.
A Giga lapon két Gigabit LAN port és Mini-PCIE slot. Az ASRock lapon eSATA.(#49359) ST05
Értem mit mondasz, de a hűtők legalább 90%-a elfér a mATX-es lapokon is.Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Ace Ventura #47411 üzenetére
Hát az ASRock Z68M-ITX/HT -n kívül nem nagyon láttam olyan lapot amihez külön távirányító járna.
Esetleg Asus Wi-Fi GO! megfelelő eszközökkel.(#47412) Tardisjapan
Nekem semmi gondom nem volt vele ....(#47416) Casanova*
+1 a Saber.-nek.(#47418) Tardisjapan
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
-KP-
addikt
válasz Ace Ventura #42975 üzenetére
pentium g és valami b75 chipsetes lap. pl asrock b75m valamelyik alfaja... Esetleg egy AMD trinity alapú rendszer aminek a vga része erősebb jóval, mint az intelé...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Ace Ventura #42975 üzenetére
Akkor mit szólsz egy G860-hoz? Ez 16k, egy H61-es lap (pl. iPonnál) 12k és meg is vagy.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Ace Ventura #42973 üzenetére
Tehát akkor most csak lapot és procit szeretnél. Egy i3-2100 és egy egyszerű ASrock H61-es lappal meglennél, és megállna 30 körül. A procit innen apróról is veheted akár.
-
Anfänger
őstag
válasz Ace Ventura #33893 üzenetére
Okés! Akkor sok szerencsét az Asus-hoz! Használd egészséggel!
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Anfänger
őstag
válasz Ace Ventura #33787 üzenetére
Lehet,valamit beállítottál a biosban,hogy automatikusan indul? Mert hogy 2x is pont 0:41 kor kapcsolt be,az olyasmi jelre utal. Vagy az automatikus frissítés 0:41 -re van állítva,és nem lehet,azért kapcsol be?
[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
gg72
veterán
válasz Ace Ventura #33860 üzenetére
Írtam PÜ-t.
-
gg72
veterán
válasz Ace Ventura #33833 üzenetére
27600 Ft, vagyis 2000 Ft-tal több, mint az Asus Gianni-nal, de ez Z77-es, vagyis ha esetleg kesöbb megis tunningolni tamadna kedvem, akkor ezzel megtehetem. A speckoi is eleg jok, ill. a ventivezerlese is komolynak tünik a hasznalatija alapjan: [link]
-
gg72
veterán
válasz Ace Ventura #33830 üzenetére
En az Asrock helyett lehet egy Biostar TZ77B lapot valasztok, nagyon jokat olvasok rola es arban sem veszes...
-
gg72
veterán
válasz Ace Ventura #33828 üzenetére
Mikor kapod meg az Asust? Nagyon kivancsi vagyok ra.
-
bluyoo
nagyúr
válasz Ace Ventura #33823 üzenetére
Na igen ahhoz elég nagy balszerencse kellene.
Ezek a dolgok csak erősítik a több éves Asus fanatizmusomat
Kár hogy akár 30%-al is drágábbak az ugyan olyan felszereltségű Asrock,...... lapoknál
Windows alól próbáltad szabályozni?Pl. a SpeedFan-al?
Az AXTU-ban nem lehet állítani a ventiket?Vagy az sem működik rendesen?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Genis
csendes tag
válasz Ace Ventura #33818 üzenetére
értem, akkor az kilőve, és ez a vezérlés probléma a gyári hűtővel is fennáll? tuningolni nem szeretnék. vagy tényleg nézzek más típust? asus, msi kínálatból
-
gg72
veterán
válasz Ace Ventura #33811 üzenetére
Igen, az is jó lenne, így már ez is bekerült a "kalapba"... Te az Asus mellett döntesz?
Mans20: Igen, az MSI B75A-G43 vagy az Asus P8H77-V egyike lesz valszeg a befutó, de a Biostar TZ77B sem olyan drága, és azt nézem, hogy ez a lap érdekes módon külföldön jóval drágább. Bárcsak több infó és tapasztalat lenne róla!
-
lacko22
aktív tag
Hello. Nem lehet az hogy valami hálózati kártyáról való ébresztés be lenne állítva a lapon, a rejtélyes gépindulásra gondolok. Pl PME wake up, vagy Wake up on ring vagy wake up on modem ring vagy egérmozgatásra felébresztés? Egyszer engem egy gigabyte alaplap sz*patott ezzel
-
Coolmat
őstag
válasz Ace Ventura #33795 üzenetére
Hol írták hogy szenvednek vele? Az Asrock topikban is csak ImI87 kérdezte hogyan kell ezt beállítani (ő Z77 Extreme 4-et vett), aztán leírtam neki a mikéntjét, később pedig a tapasztalatinál nem írta hogy továbbra is gondja lenne vele, szóval gondolom megoldódott nála is.
[ Szerkesztve ]
-
Coolmat
őstag
Rejtélyes nálad ez a lap
Egyébként még az jutott eszembe, hogy ha van rá módod megnézhetnéd másik CPU hűtővel is a ventivezérlést, vagy a TX3-adat egy ismerősnél másik lapban, hátha a hűtőventiddel gebaszos valami. Nekem ugye a TX3 EVO van, ezen már kicsit másfajta venti van mint a TX3-on és mindenféle egyéb bűvészkedés nélkül leveszi a fordulatot... -
drahotab
tag
-
gg72
veterán
Nagyon remelem, hogy csak te fogtal ki egy hibas darabot, mert jövö heten eppen egy ilyen lappal szerelem össze az uj konfigomat...
-
drahotab
tag
válasz Ace Ventura #33781 üzenetére
Köszi!
Tehát mindegy
-
ZetorGumi
addikt
válasz Ace Ventura #33744 üzenetére
Ventiszabályzást azt nemtudom milyen, egyik lapnál sem, de az összes többi elvileg megvan a 7x-es lapokban.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
válasz Ace Ventura #33740 üzenetére
Nem tudsz bennük tuningolni, szóval semennyire.
Nem rossz az MSI sem.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Ribi
nagyúr
válasz Ace Ventura #33740 üzenetére
Szerintem tuning nélkül nem sokat számít a kevesebb táp.
-
ZetorGumi
addikt
válasz Ace Ventura #33735 üzenetére
Tápáramkörök: Kevesebb van az LE-n.
Kb ennyi.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Mans20
addikt
válasz Ace Ventura #33706 üzenetére
Találtam egy ilyen kommentet a sandy topikban [link] az utána lévő kommentbe írja hogy full on ra rakva 1400 ról csökkent a fordulat de még így se eléggé,meg ajánlották a target temperature csökkentését de attól se ment lejjebb,azért meg lehetne próbálni.
a másik amire gondoltam hogy annak a 2000 ren forgó ventinek nem e az 1000 a kezdő sebessége,mert ami Coolmat-nál van annak 550,és mindegyik ventinél máshol kezdődik.
Ja írtad hogy több ventivel is ugyan az a sebesség,akkor mind1.
[ Szerkesztve ]
-
Coolmat
őstag
válasz Ace Ventura #33703 üzenetére
Talán az új MSI lapok topikjában tudnak neked segíteni ezügyben.
-
Mans20
addikt
válasz Ace Ventura #33685 üzenetére
Ezekbe az asrock lapokba van EPU?ami a takarékosság miatt leveszi a cpu frekvenciát?mert lehet ha a teljesítményre van állítva akkor minden maxon megy,és így a ventik is,Nálam az asus lapon ha teljes takarékon van akkor az az egy házventi kikapcsol,ha teljesítményre állítom,meg maxon megy ha jól emlékszem.
-
Mans20
addikt
válasz Ace Ventura #33658 üzenetére
Mármint a 3 pin cpu fan2 re dugva ami a fázisok feletti csatlakozó a lap szélén?Van 4 csatlakozó,Én majd mindegyikre akarok kötni egy ventit,mindegyiknél lehet variálni a fordulatot a biosban,vagy beállítok egy sebességet és úgy megy mind a négy venti?
-
Coolmat
őstag
válasz Ace Ventura #33654 üzenetére
Miután beállítod 1-re a custom értéket utána ha visszalépsz egyből a BIOS-ba ott is 1500rpm-et mutat? Lehet, hogy az AXTU elindul nálad a Windows-al együtt, az pedig felülbírálja kapásból és Level1-re állítja ami esetedben az 1500rpm. Ha tényleg ez kavar be akkor töröld le az AXTU-t, vagy csak vedd ki az automatikus indításból, jobb ötletem nincs, mert nálam custom 1-re levéve tényleg minimumon megy a TX3 Evo ventije (lásd feljebb linkelt kép).
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #33654 üzenetére
így javasolja:
[link] -
Coolmat
őstag
válasz Ace Ventura #33652 üzenetére
Ne 1-re vedd le, hanem custom speedre (ha nincs ilyen opció, akkor frissíts BIOS-t).
-
tranceplanet
addikt
válasz Ace Ventura #33632 üzenetére
Coolmat tényleg leírhatnád, mint tulajdonos, hogy ASRock-nak a 7-es szériás lapokon mennyire sikerült finomítani a PWM szabályozást. Most már engem is érdekel, hogy megalapozott-e a panasz az új lapokra is?
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Mans20
addikt
Hát ez tök jó,pedig nemrég valaki írta hogy most már rendesen be lehet állítani,a másik hogy a PCI slot se működik mert nincs driver hozzá,nálad se ?
-
csucsbicep
nagyúr
A többi ventit is külön tudod szabályozni manuálisan vagy előre beállított profilok vannak?? Engem érdekelne, mert lehet Z77E4-et veszek.
-
Coolmat
őstag
válasz Ace Ventura #33618 üzenetére
A manualban ez áll: "In CrossFireXTM mode, please install the PCI Express x16 graphics
cards on PCIE2 and PCIE3 slots. Therefore, PCIE2 will work at x16
bandwidth, while PCIE3 works at x4 bandwidth."
Szóval nem kifejezetten egy jó CFnek való ez így, de aki CF-et csinál az nem is ilyen kategóriában szokott lapot keresni hozzá -
csucsbicep
nagyúr
válasz Ace Ventura #33618 üzenetére
[link] - Nem.
-
tranceplanet
addikt
válasz Ace Ventura #32954 üzenetére
GIGABYTE GA-H77-D3H
-natív SATA3 és USB3 kezelés
-3D dual UEFI BIOS (végre egy normális bios a gigától)
-ATX méret
-PCI Express 3.0
-ha jól tudom sajnos a Lucid virtu MVP szoftver nem jár hozzá
-K-s procik nem húzhatóak benne
-mivel azt írtad nem vagy elégedett az ASRock ventivezérlésével, ezért ajánlottam eztAmúgy egyébként ezt ajánlanám mindenkinek megvételre tuningmentes procikhoz:
ASROCK H77 Pro4/MVP -jár hozzá a lucid szoftver
Amúgy ezeknél az új lapoknál nem tudom fejlesztettek-e valamit a ventivezérlésen." Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tranceplanet
addikt
válasz Ace Ventura #31488 üzenetére
Azért szétnéznék még a beállításokban, PWM-nek működnie kellene.
Kérdezz itt, itt tulajok is vannak:
ASRock P67 alaplapok (Pro és Extreme széria)" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
tranceplanet
addikt
válasz Ace Ventura #31483 üzenetére
ASROCK Z68 Pro3
ASROCK Z68 Pro3 Gen3
ASUS-t elfelejtheted, nem az olcsó lapjairól híres, max. apróról garival.
Esetleg:
ASUS P8Z68-V LX
MSI P67A-C45 (B3) -IGP-t nem tudod használni
ECS P67H2-A3 (V1.0)-IGP-t nem tudod használniSzemély szerint nem volt szerencsém, de leírások alapján az ASRock-nak van a legjobb venti vezérlése(AXTU).
Az jó lenne, ha eldöntenéd lesz-e tuning, mert ha nem, akkor felesleges a P67/Z68 lap!
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
audi100td
nagyúr
válasz Ace Ventura #31485 üzenetére
az utóbbinál igen, de ez az egyik legolcsóbb a kategóriában, nem tudom mire képes
-
audi100td
nagyúr
válasz Ace Ventura #31483 üzenetére
Ha a későbbikben lesz tuning akkor ez felejtős, Z68 felelne meg ilyen célra ami rendelkezik vga csatival is, de valamivel átlépi a keretet: ASUS P8Z68-V LX
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Kingston Fury Beast memória - 2x8 GB DDR5, 5200 MHz, CL40 (KF552C40BBK2)
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest