- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
válasz Reggie0 #13567 üzenetére
Ezzel a port flappinggal kicsit megijesztettél, de ahogy olvasom, leginkább akkor fordul elő, amikor az RB4011 SFP+ portba dugott RJ45-ös modullal találkozik 1 Gbit/s sebességen (t.i. melegszik szerencsétlen). Az auto negotiation kikapcsolásával "javítható", de így csak fix 1 Gbit/s sebesség lesz. Vagy nem lesz, ha mondjuk egy 100 Mbit/s interfészű nyomtató is csatlakozna a hálóra...
Ahogy olvastam, a rev.2-es RB4011-eket már tákolták valamelyest emiatt (ilyen van nekem is), továbbá optikai modullal ugye kevesebb az áramfelvétel és így a melegedés is, tehát port flapping nincs (még).
Egyébként sima üresjárati módban is úgy tud melegedni szegénykém, hogy komolyan elgondolkodtam egy 10cm x 20 cm-es öntapadós hővezető lap + ugyanekkora alapterületű és kb. 10 cm magas hűtőborda felapplikálásán. Mondjuk nem tudom, hogy egy ekkora vasdarab mennyire vágja agyon a WiFi-képességeket?[ Szerkesztve ]
"Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500