- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ezert imadom a lampatol-lampaig versenyzo rácsingolos barmokat. Ulok 2,5 tonnas Ford Econoline E3500-es Van-emben, allok a piros lampnanal, en iszogatom a Gatorade-t, a mexikoi kemeny csavo a tunkolt Civic-el elboget a kovetkezo lampaig ami termeszetesen piros lesz. En pedig begurulok vele a nagymama kocsival a lampanal, szopizva a teat :_
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Declare
őstag
Nem, ugyan úgy nem álltam be mögé mint a többi sem, nem kis idegeskedés árán sikerült megelőzni. Szal az ilyen tögymörgő teszetosza balfékek sokkal veszélyesebbek mint pl egy 130 al főúton közlekedő BMW.
Nekem is volt olyan hogy valahova mentem és túl jó időben voltam, nem akartam álló kocsiban üldögélni, ezért inkább lightos tempóban mentem, de arra figyeltem ha mögöttem jöttek és nem volt előzési lehetőség én is mentem 90es tempót, ha nem voltak mögöttem meg vissza lassítottam. Szerintem ezek olyan alapvető figyelmességek amihez igazán nem kéne elvárni 2-3diplomát....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest