Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz erdoke #10134 üzenetére
Én nem is szabálytalannak mondanám inkább szimplán bunkónak az ilyet autópályán, ha vki nyomja neki úgyis nyomni fogja. (Ezért is volt 90 km/h az én példámban a plafon, mivel én 95%-ban főúton vezetek.) Én megmondom őszintén, hogy autópályán mentem folyamatosan a belső sávban, ez van, de mikor is? Hajnal 4-kor amikor csak kamionok voltak még, nem viccelek, persze volt aki olyan hülye, hogy emelkedő után nyomja neki és csak egy pillanat mire nem pont 130-as tempójábal utólér (én olyan 140-el mentem) és amint tudtam le is húzódtam csak szépen előzgettem a külsőben lévő kamionokat, amikor kezdett sűrűbb lenni a pálya én is csak úgy előztem, hogy megelőzöm majd vissza a külsőbe de így is szinte két külön út jött létre mert sokszor a belsőben olyan 140-es tempóban haladtunk a külső 80-90-es tempójával szemben ahol a rengeteg ukrán, orosz kamion volt.
Az lenne a jó ha valaki úgy látná a forgalmat mint ahol emberek vannak és próbálná segíteni a másikat de pl ha arra kell várnom, hogy valaki majd villog és beenged a belső sávba pl városban (2x2 sáv) ítéletnapig várhatok, kénytelen az ember sokszor gázra lépni és beelőzni aktívan egy autót mert senki sem engedne be ugyanakkor mindenki elvárja a másiktól... na azt imádom amikor beengedem de nem akar jönni... nem hiszi el, hogy be fogom engedni??? Meg amikor zebra előtt megállok a bácsikának ő meg mutogat bottal, hogy menjek tovább... meg amikor főúton város szélén 2-3 pár éves gyerek átfut előttem az uton mire majdnem satuval megállok de a szülők már nem mernek átmenni előttem... de a gyerekre nem ügyelnének... áh a gondolkozással van itt a baj nem a kresszel, nem az autókkal, táblákkal. (persze mondom én aki szintén megy gyorsan is, de azért próbálkozni lehet, itt-ott előzékenyebbnek, barátibbnak lenni és ott megszegni a szabályt ahol pl szalagkorlát van végig a főút mellett és senki sem szalad ki a több hektár kukoricásból... persze ott is szabálytalan ezt nem szabad elfelejteni!).
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest