Új hozzászólás Aktív témák

  • enerdzsájzer

    tag

    válasz dragonfx #21538 üzenetére

    Túltöltöttem mert az én agyam meg a felelőtlen emberektől durran el.Nem semmi a hozzáállásod.Mi az hogy neked akármilyen törvény megmondja hogy mennyit ihatsz?Meg mi ez a fizikai majomkodás,neked ne mondja meg semmilyen fizika hogy miért lehet szar az adott szituba hogyha fél másodperccel később fékezel.Ki az a fizika egyáltalán hogy téged szabályozzon?Majd te megmondod három feles után hogy mi a törvény.Hm. :( Meg amúgy is kell az a három feles hogy ne remegjen a lábad a gázpedálon ugye?
    Aki fél,nem megy bele húzós szitukba.A félelem megfontolttá tesz.Megfontolt ember ritkábban okoz balesetet mint a "bátor" f...szagyerek aki majd megmutatja hogy kell vezetni és letolja az útról a kulturáltan közlekedőt.Láttam már "bátor" sofőrt térdre rogyva zokogni.
    Igen, én meg az előtted tötyörgő vagyok.Egyrészt mert egy húszéves -40 lovas marutim van mert erre fussa,másrészt ha pl. piros a lámpa és még az is lesz egy darabig nem értem miért jó 70-el állat módjára érkezni, dudálni mint a gyorsvonat, majd az utolsó 10 méteren satufékkel megállni,persze két másodperccel ért oda hamarabb mint én.Utána meg ott áll a lámpánál fél órát mint a f..sz. Ja tudom!Mert olyan autója van! :C
    Nekem is volt olyan időszakom 17-20 éves koromig kb. miután ráéreztem a vezetésre, hogy hű de király vagyok.Aztán néhány húzós helyzet meg egy baleset (éppen nem én vezettem szerencsére) ráébresztett hogy nem kéne.Ez csak erősödött bennem azóta.Főleg mert a melóba sok balesettel találkoztam és láttam mi történhet az emberrel.Nem szeretnék úgy járni.

Új hozzászólás Aktív témák