Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz Ferenc1989 #80116 üzenetére
Van 3rd party program Windows alá, de wifis. Itt írtam róla.
Hátránya, hogy lassú, és a wifi miatt eszi az akksit, cserébe nem rúgod fel a gépet a kábelbe akadva.Ahgy b.vr írta, Android/iOS alá pedig a gyári OI.Share app van, szintén wifis megoldással.
b.vr: a Windows 8/8.1/10 teljes értékű a tableteken is (csak 32 bites jellemzően), szóval ezzel az egy korláttal bármit megy rajta. Én közel 3 éve nyúzok egy windowsos tabletet, ha nem CAD-ezel/videót vágsz, akkor a sebességgel sincs gond.
-
Tikakukac
titán
Hülye lenne elérhetővé tenni minden vázhoz. Teteje lesz mindig, direkt. Akinek olyan kis seggelős helye van, tehát nem természet meg egyéb huncutság hanem terem, annak brutál. Ha kellően olcsó lesz az E-M5 mkII tuti megint veszek.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MrChris
nagyúr
Még a 4/3-os időkben volt az Olympus Studio amivel usb-n keresztül talán az összes váz vezérelhető volt. Élő kép aszem nem volt. Aztán a Studiot abbahagyták és már csak a Veiewer maradt ami aszem nem vezérelte. Nekem nincs m4/3-os Oly vázam, hogy kipróbáljam, egyáltalán felmegy e a progi W10-re...
-
asdf_
veterán
Velhetoen semmi nem kene hozza, de szolgaltatasok elerhetosegevel/el nem erhetosegevel szegmentaljak a piacot. Mint ahogy a gyartok kb. mindegyike :/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest