Új hozzászólás Aktív témák

  • CharlieFirpo

    tag

    válasz Throme #97261 üzenetére

    Nem a 12-60-ragondoltam, hanem az E-M5 III-ra. Arra írtad, hogy legyen már pénztárcabarát ára. Csak azért írtam, mert én is erősen gondolkozok rajta.

    #97260 jaanoo89: hát itt a PH fórumon már nagyon kevesen maradtunk...annak a nagy része is hitehagyott :( .
    Vagy csak nem sikerült tisztázni önmagában, hogy jelenleg és a közeljövőben mit vár el a rendszertől. Lehet itt szavazást csinálni? Néhány főbb pontban összefoglalni a lehetséges fejlesztéseket, aztán szavazni rá, hogy ki mit szeretne. Lehet ilyet csinálni? Külföldi fórumokon nagyon gyakran van ilyen szavazás.

    Amit írsz, hogy milyen gép kellene oké, de van egy olyan érzésem, hogy a használat egy részét a Fuji és a Sony is gyönyörűen lefedi a saját kínálatával hasonló méretben. Most már Fujin is van viszonylag kicsi WR váz és fix sor, és Sony-hoz jött már egy-két kisebb fix. Ettől persze legyen m4/3-on is, csak nagy kérdés, hogy ez tényleg kihúzná-e a bajból az OMDS-t.

    Alsó-, közép- és felső kategória elválasztása az Olympus termékeknél teljesen idejétmúlt, szinte mindenki túllépett ezen már. Reménykedjünk benne, hogy az új management-tel végre ez nekik is feltűnik.

    Hogy lehet új usereket szerezni? Biztos sokféleképpen, én két módját látom. Az egyik az Olympus online magazin új formája, abszolút vásárlásra ingerlő. Gyönyörű képek mellett sztorik az elkészítés módjáról és minden esetben a bevetett technika (melyik géppel és objektívvel készült). A másik módja a közösségi terekben a poz. szemlélet, a poz. tapasztalatok bemutatása. Miért jó a rendszer, az adott user mire használja és mivel elégedett. Régóta követem a PH fórumot is, de az utóbbi években már eluralkodott a siránkozás és világvége hangulat, ami nem vezet semmi jóra.

    [ Szerkesztve ]

    Charlie

Új hozzászólás Aktív témák