Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz lugosi #97193 üzenetére

    Én optimista. Aki átvesz egy ekkora részleget ráadásul mérnököstül, az nem szabadalmakat akar eladni és a meglévő készletet kifuttatni, azokhoz nem kellenek mérnökök, pláne nem az eredeti brigád. Ráadásul a 150-400-t is végig vitték, így ha érkezik hozzá új szenzor és jobb AF, akkor szerintem nem kilépni terveznének vagy csupán belpiacra dolgozni.

    Egyébként mindenük meg van, az E-M1 III és E-M5 III elég kiforrott kialakítású vázak, nagyon tovább se kell őket tervezni, ugyanabba mehet egy újabb szenzor, evf esetleg kijelző és ennyi. Még a stabi is megállja a helyét jó pár évig az élmezőnyben, az E-M1 III-ban teljesen új zár is van. Amit fejleszteni kell, az az új szenzor által adta jobb videós és AF képesség.

    Ha kicsit nyitottabbak a népre, akkor kiadnak egy ezeknél kisebb méretű PEN-t EVF-el, abban még akár maradhat a régi 20 MPX-es szenzor is, úgy is vinnék mint a cukrot.

    Objektívek terén sem állnak rosszul, várhatóan befejezik a PRO macro-t ami azért kellhet, mert ez a szenzor méret a macrohoz nagyon is jó, meg rebesgettek valami 8-25-t is, az se egy rossz átfogás, illetve még egy teleobjektívet.

    Amit hiányoltam az Olympustól, hogy Fuji, Pana módra a régi fixeket elláthatná időjárás állósággal, 12/2 azért az árért lehetne már ilyen, illetve a 75/1.8 is abban az esetben, ha erre a gyutávra nem akarnak PRO változatot adni. Meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák