Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz aginor #96366 üzenetére

    Én a helyükben lekotornám a komplett (váz) termékpalettát a boltok polcairól. Szép akciókkal fusson ki mindegyik és újra lehet gondolni. Az E-M1 III -ra építenék. Ott az Olympus kitesztelt egy nagyon jó zárszerkezetet, tovább fejlődött az egyébként is jó ibis, kézből működő HI-RES mode és társai, ez egy jó alap lehet.

    Olcsó megoldás mindenféle tervezés nélkül én ugyanazt a vázat változtatás nélkül kiadnám csak egy új szenzorral és ezáltal fejlettebb fókusz rendszerrel, az új szenzor valószínűleg hozná magával azt is, hogy menne a 4K 60 fps videoban is. Első körben megnézném, hogy erre hogy reagálna a piac, azaz, hogy tényleg húzó erő lenne-e egy vadi új szenzor vagy már az sem.

    Ugyanezt kicsit később megismételném egy E-M5 méretű vázban, a kettő között csak a méret lenne a különbség, meg a markolat miatt az akkuidő (de még a dupla kártyafoglalatot is beleraknám), azaz tényleg ugyanazt a tudást adnám pici méretben.
    A belépő kategória is fontos, mert azon is lehet sok pénzt keresni, a Pen széria megy a nőknél, abból egyet hagynék csak simán Pen néven, evf-el. Az E-M10 kérdéses, talán még az is maradhatna, a csepp és porállóságot már ott is tartanám és akkor az egy tudásban csökkentett váz lehetne. A lényeg, hogy az E-M5-t abszolút csúcskategóriás vázzá tenném, csak pici méretben. Ez csak az én elképzelésem, ők biztos más fele fognak menni, de ha erre nem jól reagálnak a vevők, akkor nem kell nekik ez a rendszer.

    Objektíveket már kibeszéltük, kell még pár darab, de ott nem állnak rosszul, csak át kéne árazni a mai piachoz megfelelően. 9-18 190 ezerért, ne máár, betyáros üveg de nem ér annyit.

Új hozzászólás Aktív témák