Új hozzászólás Aktív témák

  • haruspex

    aktív tag

    válasz Throme #95305 üzenetére

    Én az a hülye vagyok, aki még vesz néha Hangzó Helikon cd-t, pedig arra sem emlékszem a gépben bekötöttem-e a dvd-lejátszót a gépbe .... De az összes kazettám+dvd-m+cd nem került annyiba mint mint az objektívjeim nem újonnan, és mindet meg tudom majd hallgatni 10 év múlva. De ez igazából a bizalomról szól. Az szerintem, egy rendszernek, vagy cégnek a legérdekesebb. Nézd meg már napok óta senki sem tudja, hogy mi van. Ezek után Te mennyi tennél ebbe e dologba időt, és pénzt? Egyrészt nem sokat, ez ugye kihatással van a partnerekre, meg sokan tettünk a ebbe a dologba mindkettőt. A Samsungba sokkal kevesebben. Meg valahogy az egész módja lett egészen érdekesen előadva. Ha a tulajdonosváltással be lett volna jelentve új váz, és objektív
    pl. Vagy le lett volna írva, hogy mi lesz az eddig kifogásként használt gyárköltöztetésből, és a K+F-el...Vagy csak az, hogy bocs, de nem bírjuk tovább pénzzel.

    Így csak mindenki átverve érzi magát, az elmúlt évek hitegetései után. Ezzel van a probléma. És ezt mondom úgy, hogy Panasonic vázat használok évek óta, szóval, ha ők maradnak nagyon nem érint a dolog.

    De tényleg nehéz pálya amúgy hogy volt már pár különböző szenzorméretű gép a kezemben, de, hogy hogy adod el, hogy van értelme, hogy kisebb a szenzor, amikor sok okos mást mond (Kedvencem egy YT videó ahol vki kiteszi egymás mellé az obikat, és magyarázza, hogy miért nem sokkal olcsóbb a fele akkora.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák