Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz Balinov #103384 üzenetére

    Na, megis jott a cucc. Megneztem a rendelesvisszaigolo email timestampjat. nem volt 22 ora az, meg akozott, hogy atvettem a DHL futartol a cuccot.

    Kicsit megdobogtatta a nemet MPB a szivemet, kaptam szallitasi ertesitot X DHL ref-el, amit meg ma is shipment info receivednek mutattot a DHL, aztan leesett, hogy DHL kuldott nemsokara ra egy masik emailt, konkretan a tenyleges DHL AWB-vel, ami reggel 7kor mar a dublini hub-on volt.

    Az Excellent-et valasztottam, nem a like new-t, de en akarhogy nezem, ezt alig hasznaltak, legalabbis kulsoleg hibatlan. az SKU alapjan 1 gyari, 1 utangyartott akksi jar hozza, erre volt egy eredeti oly a vazban, megegy eredeti es megegy, zold Patona premium. 2 extra akksi kulon becsomagolva, vekony habszivacs foliaba, 1-eselve kulon lezart boritekban. Tolto, garjegy, kabelek, kezikonyv, doboz, minden.

    A doboz konkretan ugy nez ki, mintha lefoliazott, vatta uj vazat bontanek ki a fotosboltban, annyira alig van hasznalva.

    Amazonrol kedden jon a Darrell Young fele "kezikonyv"

    Lassan vegzek meloval, megnezem, friss FW van-e rajta. Meg at kell neznem az SD kartyaimat, ebben (legalabbis raw-ra) legalabb UHSI kene

    Shutter count-ot hogy tudom ellenorizni, ill. hogy mikori gyartas?

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák