Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    válasz aginor #102625 üzenetére

    A suly nem teljesen egzakt dolog, de meglepoen jo iranyado. Regebben 18650 li-ion cellakkal foglalkoztam egy barlangi lampa projektben, es eleg hangsulyos volt, hogy mennyi az annyi. A kinai rendelheto cellakra ugye nagyjabol barmit rairnak, a 6000 mAh nonszensz, de attol meg igy aruljak. Es amire egy hiheto 2300 mAh van irva, az sem feltetlen tud 700 mAh -nal tobbet.
    Erre volt egy jo indikator a suly, mert jo nehanynal ott volt, hogy hany gramm a cella, es az alapjan eleg jol ki lehetett zarni a kamu cuccot, mert a sulyt mar nem hamisitottak meg.
    Ezert kerdezem, mert egy jo plusz info, ami alkalmasint eldontheti a kerdest. Peldaul, ha a Patona akksi csak 30 gramm, akkor garantaltan nem lesz olyan eros, mint a gyari ami 40 gramm. Ha viszont 39 gramm, akkor elhiszem, hogy majdnem olyan jo, mint a gyari. Ha 36 gramm, akkor szerintem cirka annyit tud mint a Grepro, ami szinten 36 gramm. Nem egzakt dolog ez, de azert ad egy iranymutatast.

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák