Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyilván ez szubjektív dolog, nekem is van ismerősöm aki pénzért sem menne vissza, én meg ahogy írtam idő hiány miatt nem izgatom magam A játék ettől még él, más kérdés, hogy egy ilyen franchise esetében 10x ennyi játékosnak kellene lennie... Talán pár szezon múlva.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy részről ez egy 3 hónapos videó (amiben ott a 90+%-os játékos vesztés, de ugyanúgy forrás nélkül), más részről az általam linkelt player base counter oldal nagyon nem ezt mutatja.
Félreértés ne essék, tisztában vagyok vele hogy rekord sokan hagyták ott a játékot, de egy részről a számok közel sem 90+%-os csökkenést mutatnak, más részről szezon vége előtt vagyunk, nyilván kevesebben játszanak ilyenkor.
Nincs gond az ilyen témával, csak ne legyen beállítva a dolog, hogy kvázi senki nem játszik már vele, mert ez nagyon nem igaz. Havi 1,7 millió játékosnak nagyon sok fejlesztő örülne, még ha a Blizzardot figyelembe véve arcpirítóan kevés user ez egy ilyen franchise-hoz képest.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ehhez van valami forrás is? Mert ez kicsit nagyon soknak tűnik így elsőre. Ha csak Steamet néznék még akkor is sok. [link] (5 platformot nézve pedig nagyobb túlzásnak tűnik)
Az elmúlt 30 napban átlagosan 1,7 millióan játszottak vele naponta. Ha a nyári közel 7 milliós számot nézzük maxnak még ahhoz képest is túlzás a 90%-os playerbase veszteség.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolesz967 #24 üzenetére
Na erről el is feledkeztem, szóval plusz 1 a listámra, thx.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg már réges rég, még az Apex Legends előtt. De nyilván reménykedni lehet azért.
Részemről semmi nagy hype nincs az idei évre, STALKER 2-t óvatosan várom, jobban izgat inkább a nyáron esedékes The First Descendant megjelenése az új Destiny 2 DLC mellett
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest