Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!:
2019 Januári, voda függő Galaxy Note 9 (6/128), kitűnő állapotban, végig tokban tartva, gyári tartozékaival ( töltő, kábel, doboz, sim tű, bontatlan füles) kb mennyit érhet?
Előre is köszi!
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Egy árazásra lenne szükségem:
Samsung Galaxy Ace 4.
A telefon kb 2 éves, telenornál lett véve, de HIVATALOSAN függetlenített.
a fém keret zsebkopott (néhol már jön le a fém "festés"), de a kijelző KARCMENTES!
Hátlapja is szép állapotban van.Tartozékokat alapból nem adok, erre kérnék így egy beárazást
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
Sziasztok!
Egy HTC Desire (A8181) ér még valamit? Független, kicsit kopottas, de vállalható állapotban?
Előre is köszi
[ Módosította: jim bcs ]
-
beni121
aktív tag
válasz McNamara #5789 üzenetére
Köszönöm sejtettem, azért utánajárok, hogy miért lehet, csak azért gondoltam, hogy felrakom, mert minden más teljesen jó, én internet osztásra használom jelenleg is, meg céges telefonként!
-
beni121
aktív tag
Üdv!
Egy tanács/árajánlat érdekelne,hogy szerintetek reális áron adom-e, vagy mennyi lenne a reális ára?
A hirdetés: HTC Desire (A8181)
Előre is köszönöm
-
beni121
aktív tag
Üdv.
Szeretnék beáraztatni, egy fehér, fél éves, makulátlan állapotú Galaxy Note 2-t, nem LTE-s, gyári független 2év+2hó Samsung garancia, mindene megvan.
Köszi
-
beni121
aktív tag
Én nem tudom visszaforrasztani, de aki tud annak 2perc a javitás, mintha egy usb csatlakozót forrasztanál pl egy alaplapra. Végülis teljesen ugyan az.
-
beni121
aktív tag
Üdv
Egy kérdésem lenne.
Vagy nekem egy aTAB típusù, samsung akkumlátorral rendelkező 2 hónapos Powerbank-om, 5200mAh.
3 csatlakozó van rajta:
2 amin az aksiról töltöm pl. Telefon, tablet stb (1A/2A)
és 1 harmadik amivel magát az aksit töltöm. Nos ez beesett (ha valaki szétszedi és visszaforrasztja tökéletes v ha valakinek csak az aku része kell). Szerintetek így ér valamennyit?Remélem érthetően sikerült leìrni.
-
beni121
aktív tag
Hello
Beárazást szeretnék.
Egy Telenoros, fél éves, makulátlan állapotú zte blade 3-ra. Fekete, kb még másfél év gari. Gyári tartozékok+doboz+gari jegy.Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
beni121
aktív tag
Üdv!
Beárazást szeretnék.
Alany: iphone 2g 8gb+ adatkábel
Állapota: a hátlap ronda, a kijelző és a telefon működése hibátlan. Antennafedele lejár. Szoftveresen független.Előre is köszönöm.
-
beni121
aktív tag
Hali
Egy beárazást kérnék:
Telenoros Alcatel OT-985 (Telenor One Touch C)
teljesen hibátlan, 3 hónapos, Garancia még bőven van rá.Minden gyári tartozéka megvan.
Előre is köszi
-
beni121
aktív tag
Helló
Egy beárazást szeretnék kérni:
A cucc: Nokia N95 8GB
Állapot/Leírás: Fekete, gyári független, csúszka nemrég cserélve, szép kinézet, akkufedél hiányzik, illetve a telefon angol menüvel rendelkezik.
Tartozékok: Töltő, Headset, illetve egy jó minőségű, övre is szerelhető pierre cardin bőr tok.Előre is köszönöm, eladni szeretném nem árulni, tehát igazából az érdekelne, hogy mennyi az amennyiért el is viszik.
-
beni121
aktív tag
még egy:
Érdekelne hogy egy htc one s telenoros 2013 januari telo kb mennyi lenne árban?
-
beni121
aktív tag
2011-es független, szép állapotú, amoledes, töltővel rendelkező Htc Desire (sima) mennyit érhet?
Előre is köszi
-
beni121
aktív tag
Hali
Beárazást szeretnék:
Telenor One Touch ( Alcatel OT-990), Telenor függő, decemberig garis, karcos, de vállalható állapotú készülék.
Előre is köszönöm.
-
beni121
aktív tag
Hali!
A telefonomra egy beárazást szeretnék kérni:
Samsung Galaxy Note (N7000) eladó
A készülékem gyári független, fekete, full dobozos, 2012.06.21-én lett vásárolva 2év (+2hónap) gyártói garanciával.
Ami jár hozzá:
- USB+adapter
- Headset
-Doboz+papírok+garanciajegy
- Fekete szilikon tokot adom hozzá, ezzel használom most is.Köszi
-
beni121
aktív tag
-
beni121
aktív tag
Üdv.
Mennyit ér kb egy HTC Sensation XL , Töltővel,beats fülessel Karcmentes állapotban, gyári függetlenül, gari nélkül?
Típusszámot nem tudok, hülyeséget meg nem akarok írni, de ő az
-
beni121
aktív tag
Telenoros, még egy év gyári gari Alcatel ot-990? Fullos állapot és tartozékok, doboztól kezdve minden. Mennyit érhet? Bár leginkább csere lenne érdeke.
-
beni121
aktív tag
Üdv. Egy beárazást kérnék.
Sony live with walkam, WT19 (asszem) Fullos állapot, összes tartozék és 1év gari.
Telenoros, így gyári garis
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
beni121
aktív tag
Üdv.
Nokia c3-00, kék, telenoros, idén karácsonyig garis telefonért mennyi kérhető? Minden tartozéka megvan, működésileg kifogástalan, a külsején látszik, hogy használt, de inkább csak zsebkopott.
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
beni121
aktív tag
Nem találtam hozzá htc romot, launchert meg csak egy nagyon gagyit,amibe a feloldás benne van, illetve a menü elrendezése. Ha találnék rá valami stabil htc romot akkor maradna a note.
[ Szerkesztve ]
-
beni121
aktív tag
A helyzet az h nem szeretem se az almát, se a samsungot. Az s3-at és a note-t is csak azért vettem meg, mert jó áron jutottam hozzá. Előtte évekig Htc-m volt, nagyon szerettem őket, és a sense is hiányzik.
Még a sony xperia s-en ion-on gondolkodtam
[ Szerkesztve ]
-
beni121
aktív tag
Üdv!
Tanácsot kérnék, Nekem van egy Galaxy note (N7000) készülékem, független, 1.7év garival karcmentes. Ebbe számítanék be, egy Htc sensation Z710e. 2013.12.15.-ig gyári garis, az eladószerint kifogástalan állapotban van.
Kérdésem az lenne, mennyi különbség van a kettő közt? Mennyit kp-t kérjek rá pluszba?
Remélem mindent leírtam.
Előre is köszönöm!Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
válasz tolts.hu #2836 üzenetére
Ezt a hírdetése:
Téma adott, tegnap kapott egy pohár vizet, azóta megszaradt, semmi hibája nincsen azon kívül hogy a kijelzo felső 1,5centije nem érzékel, ebayrol 80dollar, nem akarok vele foglalkozni...csak galaxy s3 érdekel cserébe, ráfizetek, megfelelő ajánlat esetén kpra is elmehet. Színe fehér, tetején utesnyom, nem makulátlan, de ezen a hibán kívül nincs más baja. Ajánlatokat várok pü-ben. Tmobilos(gyari független) minden tartozéka megvan. A csere galaxy s3 legyen fehér, t-mobile vagy független. Köszi.
Nekem meg egy galaxy note-m van.
Jól érzékelem a fent leírtak miatt a gari is ugrott?
-
beni121
aktív tag
válasz tolts.hu #2836 üzenetére
Ezt a hírdetése:
Htc one x tegnap kapott egy pohár vizet, azóta megszaradt, semmi hibája nincsen azon kívül hogy a kijelzo felső 1,5centije nem érzékel, ebayrol 80dollar, nem akarok vele foglalkozni...csak galaxy s3 érdekel cserébe, ráfizetek, megfelelő ajánlat esetén kpra is elmehet. Színe fehér, tetején utesnyom, nem makulátlan, de ezen a hibán kívül nincs más baja. Ajánlatokat várok pü-ben. Tmobilos(gyari független) minden tartozéka megvan. A csere galaxy s3 legyen fehér, t-mobile vagy független. Köszi.
Nekem meg egy galaxy note-m van.
Jól érzékelem a fent leírtak miatt a gari is ugrott?
[ Szerkesztve ]
-
beni121
aktív tag
Üdv!
Kérdés: ezt mennyire számítsam a telómba?
-
beni121
aktív tag
válasz tolts.hu #2736 üzenetére
köszi, hát én 100alatt nem adnám, de mondjuk a csere a fő cél. De inkább kivárom a jó cserét, mint hogy 90ért adjam.
Azért köszönöm szépen, ezek szerint nem teljesen elrugaszkodott az ár, de találni olcsóbban.
-
beni121
aktív tag
Üdv.
Egy kis segítséget kérnék, szerintetek sokat kérek érte?
Van aki soknak tartja, én nem tudom eldönteni, hogy valóban sok-e, de volt aki simán megvette volna ennyiért, sőt még a postát is külön állta volna, csak én nem szeretem a postát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei:
McNamara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest