Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hello!
Okostelefon vételt tervezek max 70-75 ezer Ft-ig, ebben kérnék segítséget, hogy milyet és honnan.
A következő dolgokat szeretném ha tudná:
- csakis új, kártyafüggetlen
- androidos
- magyar menüs
- max 5.1" méret
- lehetőleg fekete vagy valamilyen sötét színben lehessen kapni (kék, szürke, barna)
- a Samsung Galaxy S4 teljesítményét tudja nagyjából
- nem vagyok márkafan, jelenleg 3 éve használom az első okostelómat ami 1 kis LG L3-as, általában csak telefonálásra használom, néha neten böngészésre, bár mérete miatt nem a legjobb, ezért is szeretnék kicsit nagyobbat, viszont 5.1"-nál nem lehet nagyobb, mert jön a Fallout 4 játék (pip boy editon-t rendeltem és abba bele lehet illeszteni max ekkorát és a Galaxy s4-et pl támogatja majd, ezért szeretnék hasonló teljesítményűt)
- garancia legyen rá
- akksija nem bánnám ha bírná minél tovább.Nem kell, hogy cseppálló, ütésálló legyen vagy forgatható meg szuperfényképezős, egyéb csili-vili hülyítős, csak 1 sima androidos, egyszerű okosteló ami tud azért futtatni a facebook lite mellett még esetleg 1-2 játékot is.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
őstag
Sziasztok!
A 4 éves Huawei P20 Pro-m mellé szeretnék egy új mobilt venni.
- Árkategória?
Max 250-280 000 Ft
- Használt vagy új?
új
- Hol vennéd meg?
Netről, mindegy, de ha kell gariztatni, akkor ne Kínába kelljen visszaküldeni.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra, lásd a kis P20 Prom is működik még 4 év után gond nélkül, csak az akku bír kevesebbet.
- Mire használnád?
2023 szeptemberében közel 1 hónapos kirándulásra megyek USA-ba, netezés, navigálás, fényképezés, videózás (minőségi kamerásat szeretnék) és a minél több belső memória a fontos (256GB-ra gondoltam)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Jó lenne max 6.1", de nem kizáró ok ha nagyobb.
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
- normál felhasználás, tehát telefonálás, sms, messenger, viber, emailezés, google áruház funkciók (ezért nem is néztem újabb Huaweit), applikációk és internet böngészés
- nagyon fontos a multimédia (fotózás, videózás,)
- fontos az akku, ne kelljen normál használat mellett kétszer tölteni egy nap alatt.Korábban kaptam a Samsung S21FE tippet, ezt körbe is jártam, nagyon tetszett, de ha valami újabb lenne azt is megköszönném. (árba nem számoltam bele a töltőt, tokot semmit, csak a kártyafüggetlen mobilt)
-
őstag
válasz Rhino82 #180967 üzenetére
S23 256GB-osat vettem újonnan garival kb. 2 hónapja, de az "csak" 270K volt, ezt a 320K-t a 128GB-os modellért nagyon sokallom. Egyébként meg vagyok elégedve a telóval, közel 2 napot kibír az akkuja is nálam, én inkább arra szavaznék.
-
őstag
válasz kutkut #180987 üzenetére
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, nem néztem nyaralás alatt prohardvert. Én úgy tudom nem hivatalos viszonteladó, de már vettem több telefont is így, egyikkel sem volt gond lekopogom. Most a telefonpont.hu-ról rendeltem, igaz azóta felment közel 30 ezer Ft-ot az ára. Június 12-én 253 ezer Ft volt az alapár és erre jött még rá a töltő meg a tok.Gondolkoztam a szolgáltatónál való vételen, de nem szeretnék újra előfizető lenni, nekem jobb a kártyás megoldás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs