Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sponkli
csendes tag
Ha valahonnan rendelek az BIZTOS hogy NEM a partnero gsm lesz
Szidják mindenhol mint a bokrot hogy a garancia l***szt sem ér és általában a készülékek hibásak vagy olyat is hallottam hogy bontott doboz volt vagy a füles nem jól szól vagy teljesen nem szól és sz*rtak az egészre.
Itt egy link hogy milyen bolt ez a partnero gsm: [vélemények]Nos azért kösz a tanácsot!
[ Szerkesztve ]
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
3 készülékről szeretnék véleményeket kérni tőletek!
Nokia Lumia 620 (39 900 Ft Gsm Star)
Sony Xperia M (34 900 Ft Gsm Star)
Sony Xperia L (42 900 Ft Gsm Star)Mind a 3 készülék nagyon tetszik és amire én használnám arra bőven elég lenne mind a 3 (netezés, facebook, zenehallgatás, és néha fényképezés, meg persze telefonálás)
Ezért kérem tanácsotokat hogy melyiket érdemes megvenni. Még afelől is szeretnék kérdezni hogy jó bolt-e mert hallottam vagyis olvastam hogy jó bolt jóra értékelik de mivel árukeresőn nincs ott mellete hogy megbízható (én csak "pipás" boltnak nevezem) ezért szkeptikus vagyok vele szemben.
Előre is köszönöm a választ/válaszokat!
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne hozzátok!
1. Aki szegedi az tudna-e nekem olyan mobiltelefon/gsm boltot mondani ahol sok telefont lehet kapni és nem vészes áron vagy marad a mediamarkt meg az ilyen nagyobb elektronikai szaküzletek! Mert rendelném én pesti boltból is csak hát mivel szegedi vagyok így a garancia miatt most küldözgetnem kéne oda-vissza ami plusz költség nekem!
2. A 2. kérdésem az lenne hogy milyen telefont tudnátok ajánlani elsősorban zenehallgatásra (ami napi 3-4 órát ölelne fel) tehát az akksi ne legyen gatya és a hangzása sem olyan érzés mintha egy krumplival hallgatnám A zenét! Nézegettem a kínálatot és láttam az új htc-knek vagy ez a beats chip vagy mi... De mivel nem éppen a legolcsóbb alternatíva a htc mint márka ezért kérdeznélek titeket hogy mit-hogy-merre? De ha minden kötél szakad akkor a htc nem rossz ,márka akkor azt venném!
Előre is köszi a válaszokat, és remélem nem zavartalak titeket!
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a wp-s készülékek felhozatalát és rábukkantam a lumia 630-ra ami nagyon megtetszett jó színekben lehet kapni ami igazából teljesen felesleges információ de gondoltam megosztom.
Nos a mediamart-ban lehet kapni a dual simeset 48.000 ért az emag-on lehet kapni a simát 45-ért és mivel nem használom ki a dual simet ezért azt gondolom hogy az emag-osat érdemes megvenni. DE a garancia miatt gondolom hogy a media-sat lenne célszerű megvenni mivel szegedi vagyok és ezáltal plusz költség lenne ha nekem még vissza kellene küldenem. Emiatt fordulok hozzátok hogy melyiket válasszam meg, hogy egyáltalán érdemes-e megvenni!
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Telefont keresek max 30.000 Ft.ig! Független kellene,és csak új érdekel!
Amit szeretnék hogy tudjak rajta zenét hallgatni néhány játékot vigyen laggmentesen és persze telefonálni lehessen vele Wi-fi is persze legyen benne. Ja és elsősorban androidos érdekel!
Miket tudnátok ajánlani ebben az árfekvésben?[ Szerkesztve ]
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Mivel új vagyok az oldalon ezért nem láttam ilyesféle topikot hogy megbízható gsm boltok vagy ilyesmi. (Ha tévedek akkor bocsi) Nos lenne ez a bolt [link] és erről szeretném kikérni a véleményeteket! Mivel hallotam ezt is azt is ezért inkább olyanokhoz fordulok akiknek adok a véleményükre!
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Magisk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest