Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0k0m_
tag
Köszönöm a válaszokat, így terveztem én is igen. Alapból nem sajnálok +20%-ot fizetni egy csomagolás bontottra, de az meg vagy van vagy nincs, így marad a használt.
Sajnos mindennel bele lehet nyúlni, de bizalmat szavazok neki, így hogy csak a nevében 3-as, egyébként meg egy kevésbé extrásított A53. Xiaomi van több a családban tavalyi, idei modellek, de sajnos ugyan azok a problémák, amik miatt én nem szerettem azoknál is fennállnak, úgyhogy indokolt váltanom.
-
n0k0m_
tag
-
n0k0m_
tag
Köszönöm, 9 Pro fele hajoltam én is.
G32/G60-at néztem még igen, viszont elég alacsonynak találtam a fentiekhez képest ~60%-a teljesítményüket nyers pontszám alapján. G32 mellett szólna, hogy idei telefon, de extrákban nem túl erős, G60- mellett, hogy jól felszerelt, de lassan 2 éves telefon.+ Ami árban még éppen 100 alatt kijöhet hasonló újracsomagolt áron (109k újonnan) az a Samsung A33 lenne (A52S/A53 már jóval drágább). Esetleg megérné abból bevárnom egy példányt?
-
n0k0m_
tag
Olvasom a topic-ot, de inkább csak jobban belekavarodtam :
Realme 9 Pro 5G (128/6GB), Xiaomi Redmi Note 11S (128/6GB), Xiaomi Poco M4 Pro (128/6GB) között van bármi különbség, ami egyértelműen valamelyik felé dönt? Hasonló ~80-90 ezer forintos (új/újracsomagolt) áron van olyan Samsung/Motorola alternatíva, amivel lehet 4-5 évre tervezni? Esetleg megéri megvárni a február környékén megjelenő jövő évi mobilokat (android verzióváltás miatt stb.)?Alapvetően inkább stabilabb telefont vennék, de úgy tűnik nekem ~130 alatt a Samsungok/Motorolák teljesítménye igen csak elmarad, ami nekem kérdéses, hogy mennyire lesz elég x év múlva.
Túl nagy igényeim nincsenek felé, csak ha kell akkor egy weboldalt fel tudjak csapni, fotót lőni a macskáról gyorsan, emailt megnyitni, Waze stb. Xiaomi Redmi Note 5 Pro-mat azért cserélem, mert a 32GB tárhely kevésnek bizonyult, teljesen belassult (amin az újraindítgatás stb. nem segít), illetve az oldalgombok elhasználódtak, nehezen veszik be a nyomkodást.
-
n0k0m_
tag
Kicsit más téma, de melyek az ajánlott magyar boltok? Egymás után 3 olyan boltba belefutottam, ha nem hívom fel őket, akkor januárban se lenne telefonom, 64gb-os verzió helyett lazán 32-est küldtek volna és sorolhatnám. Illetve kevés helyen látom, hogy flip tok-ot, fóliát stb. mindent egy helyen árulnának.
-
n0k0m_
tag
Rendeltem egyet az általatok ajánlott Note 5-ből az XXLGMS-től. 55.900 Ft (kb. -10.000 Ft), a black friday akció pedig ajándék tok + fólia. Igaz itt van 2300 Ft szállítás, de Pestre már ingyen kivinnék.
-
n0k0m_
tag
Sziasztok!
2 szempont alapján keresem a legjobb ár-értékű telefont: fényképezés, üzemidő. Sajnos nincs már fényképezőm, a telefonom pedig egyébként is cserére szorul. Nokia 530-at használok ^^.
- Árkategória.
40-60 ezer Ft (esetleg olyan, ami Black Friday-en ebbe a kategóriába eshet). Ha van valami nagyságrendekkel jobb ami kicsit 60 fölé csúszik, akkor ne kíméljetek.- Használt vagy új?
Új- Hol vennéd meg?
Lehetőleg újonnan, Magyarországról. Esetleg Amazon.de vagy másik, ami megbízhatóan szállít Magyarországra.- Mire használnád?
Nem használok alkalmazásokat, csak néha a GPS-t kapcsolom be. Elérhető legjobb kamera, elfogadható üzemidő számít. Viszont van pár alkalmazás, amit eddig nem tudtam telepíteni (steam mobile stb.), így a kompatibilitás miatt szeretnék legalább 8-as Androiddal szereltet.- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Mindegy, de azért használható méretű kijelzővel (inkább nagyobb, nem hordom zsebbe).És persze lehet kínai márka, de ez az árból gondolom leesett .
[ Szerkesztve ]
-
n0k0m_
tag
Edigital-os Black Friday-ben HTC Desire 10 34.990 Ft-ért szép lett volna megcsípni, mondanom se kell, hogy amint betöltött az oldal már nem volt egy darab se, a többi meg nem nagy akció. Még talán a Motorola Moto G5
59.990 Ft helyett 44.990 Ft :/ -
n0k0m_
tag
- Árkategória. 20-25 ezer Ft
- Használt
- Hol vennéd meg? Használtan az aprón
- Mire használnád? GPS, Zene/Videó (8-16 gb-os kártyával), böngészés (sebesség annyira nem lényeges, hosszú vonatutakra jól jönnének az előbb írtak)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Előbb írt céloknak megfeleljen
- Milyen kialakítású telefont keresel? Nagy képátlójú 4,5-5 col környékit (!) Korábbi 3,5 colos telefonom használhatatlannak találtam a fent felsoroltakra.
- KártyafüggetlenA telefonhoz vásárolnék még külső akku-t, ez is értékelne jó ár/érték kategóriában (YooBao 4400 mah-sat használtam korábban).
Mint látszik a nagy képátló-ár a sarkalatos pont, ami miatt nemnagyon sikerül találnom megfelelő telefont.
-
n0k0m_
tag
Én kérdésemet is sikerült valamennyire megválaszolnotok. Nokia lumia 520/620-nak mik lennének a hasonlóan jó androidos alternatívái?
-
n0k0m_
tag
Üdv, barátnőmnek keresek telefont:
- Árkategória - 35.000-50.000 Ft
- Használt vagy új - csak új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra
- Mire használnád? Telefonáláson túl fotó, zene, videó elsődlegesen -> esetleg ebookEddig ez lett kinézve, de nem ismerem az oldalt és feltűnően olcsó a készülék:
http://mobilbirodalom.hu/termek/sony-xperia-m-c1905-black-purple-white-yellow-.html/585- Szempontok összefoglalás:
- 1-2 év garancia
- jó megjelenés (anyagminőség)
- megbízható
- jó aksi idő
- tűrhető teljesítmény,
- android oprendszerrelÉrdekelne több telefontípus is ami szóbajöhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest