Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pawaja79
csendes tag
Szép napot!
Telefont szeretnék venni, végigolvastam a karácsonyi ajánlót, de egyszerűen nem tudok dönteni.- Árkategória. Maximum 150e Ft, de jobb ha olcsóbb.
- Használt vagy új? Használt.
- Hol vennéd meg? Itt hardveraprón.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Az aktuális bestbuy telefon érdekelne.
- Mire használnád? Nagyrészt böngészés, médiafogyasztás(Netflix,HBOMax) és sokat fényképeznék, este is, de persze nincs olyan elvárásom, mint egy iPhone 14 Pro Max-tól. Akksiban azért legyen erős.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidra váltanék vissza.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A sok filmezés miatt szeretem a nagy telefonokat. 6.4-6.7” között.
Néztem Poco F4-et, Realme GT2-t, Nothing Phone-t, Samsung S21FE-t és nagyon nem tudom.iPhone 14 Pro Max 128 GB eladó! Részletek Privát Üzenetben!
-
Pawaja79
csendes tag
Hello!
Ár érték arányban mennyire jó vétel egy Redmi Note 10 Pro, ha újonnan tudok venni 70-80k körül, nincs több kerek, mindenféleképpen új telefon kell és fontos a kijelző, kamera és üzemidő?iPhone 14 Pro Max 128 GB eladó! Részletek Privát Üzenetben!
-
Pawaja79
csendes tag
Sziasztok!
Ha általános célú felhasználás lenne és csak ezek a lehetőségek vannak Ti melyiket vennétek?
- Redmi Note 10 5G
- Redmi Note 11
- Honor X7
- Honor X8
- Oppo A57s
- Reno 7 Lite
- Redmi Note 11 Pro 5G
- Galaxy A33 5GiPhone 14 Pro Max 128 GB eladó! Részletek Privát Üzenetben!
-
Pawaja79
csendes tag
Köszönöm szépen az információkat az A52s-el kapcsolatban.
iPhone 14 Pro Max 128 GB eladó! Részletek Privát Üzenetben!
-
Pawaja79
csendes tag
Hello!
Ugyanarra a felhasználásra S20 FE 4G vagy A52S 5G lenne a jobb választás hasonló áron?iPhone 14 Pro Max 128 GB eladó! Részletek Privát Üzenetben!
-
Pawaja79
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi készülékek közül melyik lehet a befutó ha a kamera és az uzemido a fontos?iPhone 14 Pro
Galaxy S22 Ultra
iPhone 14 Plus
Galaxy S22 Plus
Xiaomi 12T Prokoszonom
-
Pawaja79
csendes tag
Hello!
jelenleg melyik telefon számít bestbuynak 150-220e Ft között ha a Fotós képességeket nézzük?
sok tesztet néztem mobilarenan, de a végén az összegzésnél alig látni aminek az ár/érték aranya 10/9.iPhone 14 Pro Max 128 GB eladó! Részletek Privát Üzenetben!
-
Pawaja79
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Telefonkészülék vásárlása előtt állok és segítséget szeretnék kérni ez ügyben.- Árkategória: 350-380e Ft vagy 15-18e Ft/hó készüléktörlesztő
- Használt vagy új? Új készülék érdekelne.
- Hol vennéd meg? Telekomnál egy lejárt hűségem hosszabbításával.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra keresem az aktuális BestBuy készüléket!
- Mire használnád? Nagyrészt fotózás, főként tájképek, kutyusom, családi összejövetelek, mellette sokszor dolgozom, szöveget és képeket szerkesztek, illetve multimédiás tartalom fogyasztására lenne, plusz böngészésre.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Nem ragaszkodom semmihez, a Huawei HMS-ét azért kerülném, ott sokkal kacifántosabb minden.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Jelenleg iPhone 12-m van, az 6.1'-es, minimum akkora, de inkább nagyobb készüléket szeretnék. Ezzel is megvagyok elégedve, csak az akkumulátorja nem bírja annyira, amennyire nekem szükségem lenne rá.Kinéztem a Telekom kínálatából néhány készüléket. Szerintetek melyikkel járnék a legjobban?
iPhone 13 Pro Max sajnos nem elérhető náluk, pedig az akkumulátorban is jól bírja, fotózás téren is megállja a helyét.
A lehetséges befutók(Nem léptem be a Telekom fiókba, szóval csak nagyjáboli árak):
- Samsung Galaxy S22+ (Erről sok jót olvastam, de nem tudom fotó téren mit tud alkotni, illetve az az Exynos 2200 processzor nem tudom mennyire hátrány.) [link]
- Xiaomi 12T Pro Dual SIM 5G 8 + 256 GB (Régen volt több Xiaomim is, szerettem őket, de ezt a 12T Pro-t tesztekben eléggé lehúzták, nem értem miért, illetve zavar, hogy eddig járt hozzá egy forrólevegős fritőz + 6 hónap kijelző garancia, illetve Kínából ~100e Ft-al olcsóbb, de az ugye nem jöhet szóba most. Külsőre, hardverileg tetszik, a töltőse szintén.) [link]
- Samsung Galaxy S22 (A plusz kistesója, kicsivel kisebb és a többi.) [link]
- Samsung Galaxy S21 FE Dual Sim 5G 6+128 GB (Erről régebben olvastam pár pozitív véleményt, de nem sok infóm van róla) [link]Szívem szerint iPhone 13 Pro Max lenne az utód, de az ugye kilőve, mert nincs. Xiaomi 12T Pro Dual pedig nagyon tetszik, de nem tudom mit mutat a valóságban. Biztos lesz rá frissítés és jobb lesz az a kamera. + Nagyon zavar, hogy sokmindenhez nincs töltő már, ehhez van. Ti mit vennétek?
Szerintetek valahogy lehetne érvényesíteni rá a 6 hónap kijelző garanciát? És igaz nem egy nagy érték az a forrólevegős fritőz, na de jobb lenne, ha mégis lenne.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Filmvilág
- CPU léghűtés kibeszélő
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Egy korszak vége
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest