-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz szabodavidz #130603 üzenetére
Szia,
A megjelenés dátuma egy dolog, de amellett a típust és a hardvert is nézni kell, például hiába újabb megjelenésű a P20, ha több tekintetben is gyengébb, mint a Mate 10 Pro.
Minél több RAM, annál jobb és ez minden rendszer esetén igaz.Tapsi75: Nincs már ilyen direkt korlátozás, 2 év után is mehet a frissítés, legjobb példa erre a korábban (néhányak által) ebben a topikban is azért lehúzott Honor 8, hogy lejár a 2 év és nem lesz már rá frissítés - bár ez csak a főverziósra vonatkozott (volna), egyéb, például biztonságira nem -, a 2 év valóban lejárt közben és annak ellenére frissülnek, ráadásul főverziós frissítést is kaptak.
Arról nem is beszélve, hogy a Mate 10 Pro (is) benne van az Android Enterprise programban, ami 3 évig garantálja a biztonsági frissítéseket.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Stanbacsi
tag
válasz szabodavidz #130603 üzenetére
Szerintem a Mate 10 Pro a legjobb választás! Semmi jelentősége, hogy mikori...
-
Arcképgyáros
válasz szabodavidz #106073 üzenetére
Lenovoról sajnos nincs tapasztalatom, de nem ők az ászok a fotózásban.
A szelfikamera valóban jobb lehet az M5-ben, viszont a hátlapi kamera nem az igazi.
Sony telefont fényképezés céljából nem ajánlanám.
Hardverileg minden adott, de nem tudnak normális szoftvert írni.
G3 meg régi készülék, semmiféleképpen sem lenne váltás.
P9 Lite se hoz sokkal többet, mint a P8 Lite.
Ha tényleg fontos a kamera, nem ebben az árkategóriában gondolkoznék.
Kicsit drágábban már egész jó telefonok vannak.
Vagy Nexus 5X.
De ez az én véleményem.
Hát, ha a külcsín is fontos, nehéz tényleg
(Xperia XA esetleg, ha olcsón hozzáférsz. De annál talán jobb választás a P9 Lite)[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
Arcképgyáros
válasz szabodavidz #106043 üzenetére
A G3 az, amit javasolnám a felsoroltak közül.
A kora ellenére még mindig jó képeket készít.
A P9 lite nem csinál rossz képet, de G3 szerintem jobb ebben.De ebbe az árkategóriába tartozik a Nexus 5X is, aminek a hátlapi kamerája az egyik legjobb, a csúcskamerák szintjén is a felső érába tartozik.
(Ja, és amúgy a hardvere tavalyi csúcskategória, tehát sebességre nem lesz panaszod.)[ Szerkesztve ]
iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
lezuvius
őstag
válasz szabodavidz #88551 üzenetére
Szerintem a P70 a jobb akksi és SoC miatt.
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Ájvé
veterán
válasz szabodavidz #88513 üzenetére
E9 nem rossz, de szerintem drága inkább Xiaomi Redmi Note 2 Prime akkor. Másik kettő Snapdragon 615 nem túl jó alternatíva.
-
Ájvé
veterán
válasz szabodavidz #88501 üzenetére
Jártékra nem, gyakorlatilag ugyan az a SoC, csak G3 esetén a QHD kijelző sokkal több erőforrást igényel.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz szabodavidz #88501 üzenetére
Több pixelt kell meghajtania, nem a legoptimálisabb.
De egyetértek vele, annyi hogy a honor 6-ban van energia takarékos kijelző (ez annyit tesz hogy ha bekapcsolod nem fhd-ban megy hanem 720p-ben bár én RR3-mazok vele, és meg se reccen) -
Ájvé
veterán
válasz szabodavidz #88496 üzenetére
LG Flex2 a legjobb játékok szempontjából, de melegedés miatt nem ajánlanám. LG G2 (ez jön utána játék szempontjából)
és Honor 6 is jó még, többit kihúznám a listáról. Asus Zenfone 2 még nem rossz, de inkább a fentiek közül választanék. -
Gibo
senior tag
válasz szabodavidz #88158 üzenetére
a Honorokkal is altalaban az a gond, hogy gyenge a gpu, tehát a komolyabb 3d-s játékok nem igazán futnak jól rajta, illetve 4k-s videonál akad, viszont hagyományos játékokhoz, fhd videokhoz teljesen jók, ha csak nem hardcore játékos vagy (telefonon) akkor egy Honor6 is jó választás lehet
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Shingen
addikt
-
Ájvé
veterán
válasz szabodavidz #88160 üzenetére
Minőségben is az élvonalban van, nem véletlen tartozik a legjobbak közé. Huawei a Honor brandet pont a Xiaomi ellenében hozta létre, mondjuk be is jött neki.
-
lezuvius
őstag
válasz szabodavidz #88160 üzenetére
Csak egy Xiaomi Mi4-t hasznaltám ès így csak azután tudok vèlemènyt alkotni ès hát...Nekem a MiUi nem jött be, bár az igaz,hogy sok gond nincs vele stabilitásban meg a RAM-ot se eszi annyira,de más gyártok UI-ja közelebb áll hozzám (IOS utánèrzetem volt amíg használtam....)
Minősègre gondom nem volt vele,de az egy prèmium kategóriás telefon volt akkor az,hogy a Redmi Note 2 műanyag hátlapja mennyire ad minősègi èrzetet azt mindenki maga döntse el.[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
válasz szabodavidz #88142 üzenetére
Szerintem a J7 vagy P70 a legjobb választás.
Játèkok terèn a jobb optimalizáció miatt J7 lehet jobb,de a P70 is jó és jó üzemidő társul mellèjük.
Huawei hardveresen gyengèbb tőlük.[ Szerkesztve ]
-
Gibo
senior tag
válasz szabodavidz #88142 üzenetére
P8 lite
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!