Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz Dzsana #75195 üzenetére
Köszi a kimerítőt
i900, s8000, S2, S3, S4, note 1-2 megfordult nálam, ennek tükrében megbízhatónak tartom a Samsungokat.
A Snapdragon 800-s S4 lte+ -t nem érdemes egy lapon említeni az S3-l.
Lehet enyém volt hétfői darab, új rom, hr, semmi nem segített. Jellemzően a samura, inkább kiad egy új terméket, mintsem rendesen optimalizálná a rajta lévő op-ot. Én ezt vettem észre.
Árban, kamerában nemigen lehet űberelni a NEO-t, (pláne hogy most 55 kuponnal) sem mellé fogni vele, ez igaz.
T-s vagyok, 4G-s csomagban + 5g adat. Most egy Nokia 625-lszenvedek, szerintem még 2g sebesség sincs rajta Csak 3g kicsit vissza tart a vételtől.
Engem spec a 0 testre szabhatóság, max. másik launcherrel, szép BKV kék/fekete menü, 0 körüli szoftveres támogatás, ami idegileg tönkretesz
HTC, LG, Sony, Xiaomi, Huawei, stb, stb gyárilag van 1-2, sok téma. Ebben nincs. Még az S5-6-ban sem szerintem. Ez engem zavar. Nem is kicsit. Pláne,amikor 150+ -os telefonokban kb azt kapod, mint a 30e-s kategóriában, legalább is kinézetre.Pl Xiaomi note-ra több javítás, frissítés, optimalizálás jött sacc két hónap alatt,mint samura 2 év alatt.
Egy Lenovo p70-re várom a visszaigazolást, 8 mag, 2g ram. Frissítések nem tudom hogy érkeznek rá, de erőben nem lesz gond vele. Megbízhatóság meg kiderül, ha megveszem.
Sokat offoltam Ha a neo-t választom, azt kizárólag a megbízhatósága miatt teszem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest