Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Richee11
senior tag
Aki esetleg Androidról váltott IOS-re, milyen véleménnyel rendelkezik. Megbánta, esetleg jó döntés volt. Merőben eltérő az Androidtól?
-
NoOne1976
őstag
Samsung storeban lesz valami black fridaykor?
-
őstag
válasz ajapi #165993 üzenetére
A kijelző nem megy így nem tudom átváltani adatmegosztásra . Egy one plus telepítőt lát a gép .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
Sziasztok !
Nem teljesen tartozik ide más jobb topikot nem találtam neki . Oneplus 6t telefonom tokban volt rajta tempered glass elejtettem elsötétült és müködik csak a kijelző nem így az adatokat sem tudom lementeni de müködni müködik . Tudtok esetleg megoldást erre a problémára foglalkozik ezzel valaki mert ahogy eddig kerestem nem nagyon.Váltáson Rog Phone 5 ön gondolkodtam.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Új androidos telefont szeretnék venni Magyarországon. Amire telefonáláson kívül kell:
emailezgetés, sms, néhanapján internetezés, NFC fizetés, két SIM, jól látható legyen napsütésben. Játékok nem fontosak, kamera vállalható legyen, de nem kell csúcstechnológia. Árban a készülékek már rég túllépték a fájdalomküszöbömet, 50 ezernél többet nem adnék egy telefonért, de tudom, hogy ez sajnos irreális, azért 100 ezer fölött már fájdalmat éreznék. -
sajtdavid
csendes tag
válasz yuing #165970 üzenetére
Köszi a választ. Sajnos mindenképp Androidos telefont keresek, néha bütykölök rá, bár irigylem az iPhone tulajdonságait.
Egyelőre a Sony felé hajlok, face unlock talán hackelhető, rosszabb kamerája meg valószínűleg nincs mint a legtöbb vetélytársának, de még emésztem az árát. Utánanézek még jobban a visszajelzéseknek is, köszi. -
fecus
őstag
válasz yuing #165948 üzenetére
Akkor vissza a kályhához! Milyen tavalyi telefon van ami teljesítené a feltételeimet?
"
Bruttó 127e Ft van rá.
Az alábbiak feltétlen kellenek bele:
- hosszú üzemidő
- NFC (érintős fizetéshez)
- XxxLED (AOD)
- előlapi, megbízható ujjlenyomat érzékelő
- wireless charger
- ha jól gondolom android, mert banki és titkosított felhő alkalmazás kell (A Huawei-ek ezt tudják?)
- nyilván akadásmentes futás, de nem játszok, nem nézek videót
- számla, mert a cég fizeti.
""Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
zolnagy
őstag
Szeretnék venni egy telót a feleségemnek, mert a jelenlegi Xiaomi Mi 4X már elég öregecske és képeket is elég gyengéket készít, azt pedig sokat használja.
Eredetileg Xiaomi Redmi 9T 128GB készüléket néztem (~70e). Kb ez az az árkategória, amit gondoltam.
De most jött szembe az új 2021-es Moto Defy teszt. Igaz ez már 100e körül van, de ütni vágni való, nem kell sajnálni. Lehet csak a nosztalgia miatt szimpatikus (anno első okostelóm volt a Defy, ment is rá hamarosan a Cyanogenmod, amivel akkor tökéletes volt)
Szóval racionálisan elég-e a Xiaomi, vagy a Defy tényleg annyival jobb, vagy esetleg egy 3. alternatíva? -
őstag
válasz ElRamos #165980 üzenetére
Konkrét típust nehezen lehet ajánlani, de én leginkább a Xiaomi/Redmi és a Honor környékén nézelődnék használtan 40k alatt.
Ennyiért már egy Honor 20-at vagy Mi 9T-t is ki lehet fogni, ha a hardverapró kínálatát böngészem. Igaz, mindkettőre lecsaptak már, mert jegelve vannak a hirdetések...
Figyelgetni kell a piacot, szerintem a Mi A vonaltól találhatsz jobbat is. -
ddsteel
aktív tag
-
Cs1csó
félisten
Üdv, erről a GOOBOO-ról mit lehet tudni? Azt látom, hogy spanyolból jön tehát vám és egyéb nyalánkság mentes de ha garancia ügyintézésre kerül a sor akkor mi a helyzet?
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Átlagos felhasználásra a Mi A2 vagy Mi A3? Ugyanolyan árban van a kettő, az A3 esetében a kijelzőtől tartok kicsit, viszont Amoled.
Max. 35-40 ezer forintig teljesen átlagos (messenger, facebook, net) felhasználásra mi az ajánlott (használtan)?
Köszönöm!
Üdv: ElRamos
-
Stehe
aktív tag
Sziasztok,
az alábbiak alapján keresnék új telefont, mit ajánlanátok? Elvesztem a kínálatban...
- Árkategória. max. 100-120e ft
- Hol vennéd meg? Újan venném meg
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra
- Mire használnád? Általános használatra, a legfontosabb hogy szép képeket készítsen. Profi fotós funkciók nem fontosak, új gyermek érkezése miatt szeretnénk jó minőségben megörökíteni az új képeket...
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Android vagy IOS, Huawei rendszere így kiesik sajnos...
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nem kritérium, legyen a kijelző legalább 6 colos... -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Tanácsot kérnék. Anyósomnak kéne egy normálisabb telefon. Ami fontos, hogy legyen egy megbízható, támogatott márka.
A keret 80k. Ami elvárás lenne, hogy kultúráltan tudja fotózni vele az unokákat.
Első körben Samsung A52 -t mondtam volna, de aztán látom már közel sem fér bele úgy a keretbe.
Mit javasolnátok, ami alap szoftverrel, romolgatás, basztaás nélkül is elfogadható készülék?-
-
Zigi
senior tag
[link]
Nem az első eset. Nord 2 ajánoltt ? -
őstag
válasz sajtdavid #165960 üzenetére
DXOMark írásait nem feltétlenül venném szentírásnak, időnként totál szembemennek a tesztelők általános véleményével. Nézegesd a gsmarenás, mobilarenás teszteket, topikokat. A Zenfone 8 például egy elég problémás készülék a felhasználói visszajelzések alapján. Pedig GSMArenának például nagyon tetszett. Szóval igen, nem egyszerű.
Az iPhone vonal nem opció a méret és a videózás miatt? Utóbbiban még mindig van előnyük a droidhoz képest szerintem. -
őstag
válasz mantequilla #165967 üzenetére
Media Martban nálunk van kirakva. Talán ott meg tudod nyomkodni a Nordot.
Realme-től alapvetően nem kell tartani, ugyanaz a csoport, szoftver nagyon hasonló. Főleg, hogy most az OnePlus átáll az oppos ColorOS-re.
Mondjuk szerintem simán megéri a 15k felárat megér a Realme GT Master. WiFi 6, erősebb vas, jobb hardver, jobb kamera, gyorsabb töltés... Rengeteg előnye van.[ Szerkesztve ]
-
mantequilla
aktív tag
Ti melyiket valasztanátok az alábbi telefonok kozul?
Realme 8 75k
Redmi Note 10S 90k
Samsung A32 99k
Oneplus Nord CE 99kAnyukamnak lenne aki kb csak netezik rajta meg telefonal. Szempontok:
Jo kijelzo, idotallo, viszonylag kompakt, egyszeru menu. Kamera teljesen lenyegtelen.
Max keret 100kEn a oneplus fele huzok mert abban van a legerosebb vas igy valoszinu az lesz a leginkabb idotallo de meg sehol nem lattam kirakva nyomkodasra es a rossz anyaghasznalat miatt parazok. Hajlitasra torik ami nalam a rossz minoseg szimboluma.
Masodiknak xiaomi de ott meg a rendszertol tartok. Mi a2 lite-ot valtana amit nem igazan szerettem sose pedig az android one-t hasznal de lehet azota sokat fejlodott.
Realme-tol alapbol parazok, ismeretlen marka nekem pedig jo ajanlatnak tunik. 100k-ba meg beleferhet a realme 8 pro vagy 115-be a realme gt master bar az mar fajna kicsit de az alapproblema fenn all hogy realme.
Samsung pedig a leggyengebb vasat adja legdragabban. Ez csak azert van fent a listan ha valaki olyan szintu pozitiv elmenyrol szamol be hogy meggyoz.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani a Xiaomi Redmi Note 10 Pro telóhoz egy jó gimbalt ami kompatibilis is vele? Lehetőleg 50 eFt alatt
Vagy topikot ami mobil stabilizátorokkal foglalkozik?
Köszönöm szépen előre is!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Kollegám új telefont szeretne venni, Telenoros előfizetése mellé kapott most kedvezményeket, és van pár készülék, amiből választhat.
Szempontok:
- tartalomfogyasztás, facebook, youtube, net
- üzenetküldés: gmail, messenger
- pici játék
- többnyire bluetooth fülessel használja napközben
- fontos lenne a jó üzemidő, strapabíró kialakítás, mert hosszabb távra tervez veleAz opciók:
- Realme 8 64GB: ingyen
- Huawei P40 Lite 128GB/6GB: ingyen, de a GMS felmókolása elsőre vad
- Xiaomi Redmi Note 10 5G: 20000 HUF
- Samsung Galaxy A32: 25000 HUF
- Poco X3 Pro: 32000 HUFMelyiket ajánljátok?
-
NoOne1976
őstag
A Huawei P20 pro utan fotós tudás szempontjából milyen a Samsung S20fe?
-
De4d
őstag
Üdv.
Milyen telefont lenne érdemes vennem, alsóközépkategóriában?
Nincs nagy igény, nem használnám játékra, sem tájkép fotózásra stb.
Ami fontos inkább hogy Androidos legyen, ne legyen nagy kijelzője kb 5-ös (bár egyre nagyobbak vannak már csak szinte) max 50ezerig gondoltam.
Eddig Samu telefonjaim voltak, és szívesen maradnék ennél. De nem nagyon találtam az elvárásoknak annyira megfelelőt.Minden jó, ha a vége jó!
-
sajtdavid
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, kompakt telefont keresek:
- Árkategória: Ha a funkciók indokolják, nem baj ha drága.
- Használt vagy új?: Mindegy
- Hol vennéd meg? Mindegy
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: Hosszútávra
- Mire használnád: Munka (email, dokumentumok, multitasking), fotózás, videózás
- Operációs rendszer: Android + Google Services
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra: Kompakt. Most P20-ast használok, nem szívesen használnék nagyobbat, örülök ha találok kisebbet.Igyekeztem keresni szóba jövő opciókat, az alábbi táblázatban összefoglaltam:
Röviden:
Xperia 5 III: Sajnos csak elődjéhez találtam DXOMark tesztet, de az újnál is azt olvastam, hogy éjszakai videófelvételek nagyon gyengék. Ezen kívül napfényben nehezen látható kijelző zavar. Nincs face unlock. Ha ezekkel nem lenne baj, jó lenne..
S21: Nincs jack, ami eléggé fáj, illetve nem túl meggyőző a kamera.
Pixel 5: Azt olvastam nagyon lassú, ahhoz képest meg drága.
Zenfone 8: Szintén az éjszakai felvételek gyengesége problémás, illetve halottam alaplapi hibákról is.Tud valaki olyan eszközt, ami esetleg ezeknél jobb lenne a fenti szempontok szerint? Ha nincs, szerintetek ezek közül melyikkel járok a legjobban?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat! A redmi 9t csak 1,7mm-el szélesebb mint a redmi 7 ami most van neki, ez gondolom nem akkora különbséghog zavaró legyen.
A Redmi 9T -nél van NFC-s és NFC nélküli is? Mert van ahol írják, van ahol nem.
Az a Goboo.com milyen shop? Nem hallottam még róluk. ( most nézem, valami spanyol lehet)
Másik topikban nem írnak rosszat a goboo-ról.
[ Szerkesztve ]
-
-
Watcher45
tag
válasz mexel #165950 üzenetére
Én is ezen agyalok, mivel nekem lehet, hogy a Redmi 9T 6000-es aksija lehet jobban megéri mint a Redmi 10 48 MP-ről 50MP-re upgradelt kamerája, vagy a 60 Hz helyett 90 Hz-es kijelzője. A goboo-n mindkettőt 50.000 Ft alatt be lehet húzni ha elég a 4+64-es verzió, csak az a baj, hogy nem igazán tudom mi várható a webshoptól.
-
Amerigo57
őstag
Ismét kigyulladt egy OnePlus Nord 2 mobil, megsérült a tulaj .
Link: -
Neuler
csendes tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek, lényegében 2 dologgal kapcsolatban. Az egyik, hogy a Realme rendszerek mennyire megbízhatóak, fektet-e energiát a gyártó a frissítésekbe, sok-e a bug vagy alapvetően megbízhatóan megy, minden rendben, nem falja fel az erőforrásokat stb.
A másik, hogy jelenlegi árak mellett 2 telefon került képbe mint ajándék lehetőség:
- Realme 8 https://www.gsmarena.com/realme_8-10810.php
- Poco X3 Pro https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_x3_pro-10802.phpVan némi differencia a kettő között de a Poco által képviselt 90k körül lenne a teteje a költségeknek.
Ahogy láttam a Realme jobb a kijelzőben (amoled, igaz 60hz) illetve a kamera szenzorban.
SoC-ot, tárhelyet tekintve a Poco sokkal gyorsabb. Akksi üzemidőben gondolom hasonlóak lehetnek (kapacitás hasonló, mediatek kicsit többet eszik viszont ott amoled a kijelző). Poco Xiaomi rendszer lényegében, azt már ismerem, megy vele a Garmin cuccom, GCam feltelepül rá (nekem Redmi Note 8 pro van), tehát mennek a dolgok, baj nincs vele.
Realme ismeretlen terület.Előre is köszi a véleményeket, tapasztalatokat.
-
mexel
veterán
A készülék széles? Az nem hiszem hogy gond lenne. Mondjuk jobb lett volna 50e alatti kategóriát keresni, de olyan már nem lesz, és nem érné meg a 3/32-es butítottabb verziókat venni azt hiszem. BF-en kellene majd kutakodni. Ezt a típust aliról nem lehet beszerezni?
Szerk: ha jól látom kb 2mm-el szélesebb mint a 10-es vagy a samsung. Vagy a vastagságára gondoltál? Azt nem néztem, de az abszolút nem érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
De a redmi9t jobbnak tűnik, és 6000-es akksi az tetszik. A 64GB-os elég is lenne azt hiszem.
-
mexel
veterán
válasz Viktor0610 #165943 üzenetére
Az nem is lenne baj, és szerintem rávarázsolható ( feltételezem) Most olvastam viszont egy tesztet és a Kyrin710A chipset állítólag nem túl acélos és a kamera sem a megszokott kiemelkedő Huawei.
Kérdés akkor melyik Redmi? A 9T, vagy a Redmi 10, árban kb ugyanazok. Vagy van még 5000-es akksival Samsung A03S, A02S is és Samsung A12 is. Ezek olcsóbbak is mint a Xiaomi.
Nagy különbség van közöttük? -
MODERÁTOR
-
mvgy8621
lelkes újonc
válasz Viktor0610 #165943 üzenetére
Igen, ez is elég érdekes téma hogy a Xiaomin miért lehetnek, ha a Huawei telefonokon nem
-
MODERÁTOR
-
Piftuka
veterán
válasz yuing #165933 üzenetére
Ejj, a Lenovo is kínai tulajdonba került? Ezt nem tudtam.
No, de az említett két telefon korrekt?
Lehet, hogy nekem is kell egy új a jelenlegi Lenovo K5 A6020 helyett, mert már órák alatt lemerül, és egy ideje szemmel láthatólag eltűnt a beépített tárhelye fele. Én ráadásul csak telefonálásra és SMS-re használom "konzervatív" módon.
Nekem egy a lényeg, hogy minden barátnak és családnak egyedi, MP3 zenét tudjak beállítani csengőhangnak. (Ha esetleg meg is lehet vágni csak egy zenei részletre - a Nokia Asha-m anno tudta ezt -, az még jobb.)
Ezek a Motorola-k megfelelhetnek a nővéremnek, és nekem? Neki az E7 nagyon szimpatikus...
"Aquila non captat muscas."
-
fecus
őstag
válasz yuing #165888 üzenetére
Akkor nem lenne jobb nekem a Xiaomi Mi 10S?
Tudom régebbi, de megvan benne minden amit keresek, ha jól olvastam."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
mexel
veterán
Látom van Huawei is jó áron, nagy kedvencem a típus, vajon ez a Huawei P Smart 2021 milyen lehet? Ráadásul az Emui a kedvencem. Azt hittem már nincs droidos Huawei
Viktor0610: Poco-t ne mannyira ismerem, HFC és hasonlók nem szükségesek, 80 éves hölgynek lesz aki egész nap nyúzza, játszik, Viber, telefonálgatás fotózgatás. Másra nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
mexel
veterán
Sziasztok! Szülőnek szeretném lecserélni karira majd a tavaly kapott Redmi7 telefont, sajnos az 2/16-os volt és csak a baj van vele.
Maradnék akár most is a Xiaomi Redmi-nél, a lényeg a nagy akksi ( legalább 5000 körli) és semmiképpen sem 2GB-os verzió, gondolom most a minimum már 4GB / legalább 64GB.Mi lenne ami olyan 40-70 között megállhat?
Lehet akár Samsung is ( ha nem ellenjavalt nagyon), de ismeretlen gyártót nem szeretnék. A Kamera is jó lenne ha normális volna.Mi az amit keresgéljek, mert teljesen elvesztem most a redmi modellekben is, nem tudom mit érdemes. 9T? VAgy már Redmi 10 kell? ( nem tudom melyik jobb)
Ja és hol érdemes? Sajnos eustock már régen nincs, az utódjánál sem látok jó árakat. Nincs már olyan bolt ahol ezek a telefonok jó áron megvehetők?Persze BF-et is nézném, de ALIexpress EU raktár is jó lenne ha ott nincs gond a verziókkal.
Előre is megköszönöm pár ötletet, ami nagy akksi és jó telefon.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Ez vállalható bolt és vétel?
Kissé olcsónak tűnik a többi bolthoz képest."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Piftuka
veterán
válasz Brandynew #165909 üzenetére
Köszi az info-kat mindnyájatoknak!
Alapvetően olyan dolgokra gondoltam, ami sok ismerősömet még laptopok kapcsán is megosztja, hogy bekapcsol(hat)-e távolról a kamera, és adatokat küld, stb.
Ha azt mondjátok, hogy ilyen szempontból édesmindegy, melyik márka termékét választja az ember, elfogadom. (Ettől függetlenül valahogyan nem bízom a kínaiakban. )
Telefon kapcsán még...
A Motorola Moto E7 Power és a Motorola Moto G30 milyenek?
Egyébként a nővérem egy "LG K4" készülék utódját keresi....
"Aquila non captat muscas."
-
kutga
nagyúr
válasz x64emulator #165924 üzenetére
4 év nagyon hosszú idő, nehéz most megmondani mi lesz az 5g-vel. Én idén még simán vennék 4g telefont.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
őstag
Ha valaki meg S20 FE-ben gondolkozik, a Samsung Experience Store-ban kedvezményes áron vehető. 169.990 Ft. Snapdragon változat. [link] Pici akció.
Viszont a samsung.com 11.15-én tartja a Black Friday-t. Hétfőn, lol... Nem tudom ott milyen árral lehet számolni, most jelen pillanatban jól fel van árazva, majdnem 250k.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz x64emulator #165924 üzenetére
Én még simán megvettrn a sanpis 4g változatot
Az előfizum nem tudja az 5g-t
és azért biztos nem fizetnék 3x annyit hogy az legyen mikor ezt a 8gb sem használom el iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
x64emulator
tag
Sziasztok,
A véleményetekre volnék kíváncsi. Ha nagyából 4 évre tervezek most új mobilt venni, akkor megéri az 5G?
Felhasználásfüggő lehet gondolom, de mint basic user, aki nem torrentezik, vagy streamel 4K tartalmat, nem akar esport szinten online játszani telón (no latency)....annak vajon szintén érdemes lehet ettől még ennyire előre gondolkodnia?Sokáig nem volt kérdés hogy mostmár érdemes volna 5G-s telót venni, de kicsit megfordult bennem a kérdés amikor kiderült hogy a Galaxy S20 FE 5G változatot vagy 3-4 hét alatt kapom meg ázsiából 180K-ért, vagy európából azonnal kb 200K-ért.
170 ezerért meg 4G-s változat is elérhető, ami szintén a Snapdragon változat ugye.Mert ami azt illeti, eddig nem nagyon éreztem lassúnak a 4G-t, és nem érzem hogy 2-3 év múlva szenvedne ettől bárki is hogy nem 5G-n van.
De tényleg, ha bárki elmondja hogy miért jó váltani én boldogan fogadnám a véleményt, mert még számomra új ez a hálózat.
Köszi
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Választás előtt állok melyiket lenne érdemes venni?
Leginkább a gyorsaság és akkoidő lenne a lényeges.
Samsung Galaxy S21 5G vagy Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
Előny-hátrány érdekelne
Köszi -
Brandynew
őstag
válasz properttl #165918 üzenetére
Szia,
Nincs köze a boltnak ahhoz, hogy milyen frissítéseket készít a gyártó, nem is értem, hogy merült ez fel benned. Tök ugyanazt a készüléket kapod meg mindegyik üzletben, nem gyártanak külön az mstore számára és a külön a többiek számára külön gyártósoron
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz yuing #165917 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, berendeltem egyet, meglátjuk milyen lesz.
properttl: Nekem se hivatalos viszonteladótól volt a Mi9-em, de ennél több frissítés jött. Ez inkább a ROM-tól függ milyen van rajta, azt pedig lehet cserélni (EU, global és társai). Viszont én inkább hivatalos viszonteladótól venném, ha nem sürgős és nincs nagy árkülönbség.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
properttl
csendes tag
Sziasztok!
Egy redmi note 10S-t szeretnék venni páromnak. A hivatalos mstore-ban nincs jelenleg. Az én telóm se hivatalos helyről van, és frissítések szempontjából szerintem eléggé elhanyagolt. (2év alatt talán 2x kapott az mi9-em). Ilyen szempontból lehet különbség a többi bolt között? (Pl b-tel,smartshop, konzolvilág) Érdemes akár ilyen boltokból is megvenni, vagy meg kellene várnom amíg érkezik az mstore-ba? -
Sordoran
addikt
válasz yuing #165915 üzenetére
Nem sok helyen kapni így nem nagyon látok vásárlói véleményeket róla. Itthon rendben működik 4G és 5G? Utóbbi mondjuk még erre nincs, de ha lesz a jelenlegi netes csomaggal már az is menne. Fotózás annyira nem fontos, készüléken visszanézni biztos ez is elég, tölteni pedig ráérősen szoktak.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
őstag
válasz Sordoran #165911 üzenetére
A Narzo 30 5G egy rebrandelt Realme 8 5G. Kicsit 1-2 helyen visszafogták a sima 8-hoz viszonyítva. Kamerában, töltési sebességben.
Viszont modernebb lapkát kapott 5G-s modemmel, ezáltal jobb üzemidővel. Legainkább ez a vonzereje.
90 Hz-es IPS vs AMOLED meg tulajdonképpen ízlés dolga. -
Sordoran
addikt
válasz Rotyi #165912 üzenetére
Igazából egyik szülő összetörte a telefonját, és neki pont egy ilyen Redmi 9T-re cseréltük (igaz 64 GB-osra, de az mindegy). Most a másiknak kell nézni új készüléket, és nem akarjuk ugyanazt neki is.
-
Rotyi
aktív tag
válasz Sordoran #165911 üzenetére
Néztem én is ezt a Narzo-t, de
Xiaomi Redmi 9T 128 GB nekem szimpatikusabb...Ami majdnem az, az nem az!
-
Sordoran
addikt
válasz yuing #165910 üzenetére
Ebben a 60-70k környéki ársávban van jobb ajánlat ennél a Narzo 30 5G-nél? Realme 8-at néztük Telenor-nál 64k-ért, de ha ez jobb akkor ezt rendelnénk. (amoled az ami nagy különbségnek tűnik, de a tulajt nem hiszem hogy nagyon zavarná az IPS panel)
-
Brandynew
őstag
válasz Piftuka #165898 üzenetére
Egyik gyártó sem kémkedik többet a másiknál. A kémkedés is kicsit félremagyarázott, pl. a Google vagy Apple kémkedése nem azt jelenti, hogy megfigyelnek zuhanyzás közben, hanem névtelen statisztikai célú adatokat gyűjtenek, és ezek alapján fejlesztik a szolgáltatásaikat vagy ajánlanak relevánsabb hirdetést, ha ezt nem kapcsolod ki.
Persze mindig vannak összeesküvéselméletek, tudom én.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest