Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz jooker82 #910 üzenetére
Igen van benne igazság csak,hogy van itt egy figyelmeztetés a prohardver részéről,hogy előre ne utaljunk semmit!
Csak,hogy senki sem fogja előre utalni a terméket,hogy utána az ellenértéket a volt tulaj megkaphassa.
Az utánvételt meg nem szereti senki sem,én sem,mert vagy átveszi vagy nem,és az sem garancia semmire,mert épen tegnap olvastam,hogy a netes vásárlású Iphone helyett egy 7cm vázát kapott,és érezte,hogy milyen könnyű és a postán bontotta fel az alkalmazott előtt.
Használt termék esetén ez elkerülhetetlen e fajta vásárlási forma.
A Vaterán sem működik semmi garancia,én is bele estem,hogy nem a leírtakkal megegyező állapotban kaptam a terméket. Pedig ott is előre kell utalni a pénzt,több helyen ki van írva,hogy után vételt nem!
Hiába van számlaadás előre kötelezően és hivatalos regisztrálás.erre mit mondasz? én bele se mennék e fajta üzletbe,hogy elküldőm kipróbálja tetszik és aztán fizet! ez is bohózat a javából!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! Kishibás Rtx 2070 8GB
- Brother QL 600 - Etikett és címkenyomtató -
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar