Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
válasz
Narxis #77050 üzenetére
Ez igaz, de pont az lenne a lényeg, hogy ha egy ismeretlen szoftvert futtatsz, akkor véletlenül se okozzon problémát. Szerintem ez nagy előnye a Comodonak. Illetve lenne, ha nem okozna ő maga sokszor problémát. De lehet hogy ezt szépen lassan kinőtte, én sosem idegenkedtem tőle, sőt. Viszont zavart, hogy áttekinthetetlen volt, hogy mit tud a Free (talán Pro-nak hívja) és a Premium (mármint a fizetős), mit tud a Firewall és az Antivirus. Ez akkor okozott káoszt régen, amikor még összeválogattam pl avast antivirus+Comodo tűzfal. Ma már nem szoktuk keverni a a gyártókat, amúgy is tud minden mindent, még többet is mint kellene.
Ugye úgy van most már, hogy csak két megoldás van a Comodonál (ingyenes és fizetős) és azt kapcsolsz be, amit akarsz?
Szerk:
Itt megtaláltam a választ:
"There is this but it mostly shows the differences between the paid versions. CAV is AV without firewall, while CFW is firewall without AV, and CIS has both AV and firewall. All three should have sandbox, file rating, virusscope, HIPS and the web-filter."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest