Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz #45687808 #68659 üzenetére
Ja, pont írni is akartam, hogy példás a nyelvhasználat, ezt bizony honfitárs írta.
Nemrégiben kaptam egy durvábbat, ott egy jószándékú német úriember, aki állítólag minden lépésem figyeli (épp országon kívül voltam több mint 1 hete ) egy gonosz kénsavazótól akart megmenteni, egyébként ennél jóval olcsóbban.
#68661: ennek nem tudom, hogy valós-e az email-címe, ráhagyom a hotmail halászkergetőire ezt a szórakozást. Egyébként kíváncsi lennék nem lehetne-e lenyomozni a wallet tulaját. Persze nem a magyar rendőrségtől várom a bravúrt, de jó lenne begyűjteni a kis huncut "leskelődőket".
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest