Hirdetés
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
alpha centauri-t nem írta senki, pedig sztem azóta nem adtak ki ennyire jó civ-szerű stratégiát (újabb civilization-ök valahogy elég gyengére sikerültek).
meg talán a stratégia műfajba belefér a transport tycoon is, amivel annak idején évekig játszottam. nemrég jelent meg a folytatása, a locomotion. bár elég sok negatív kritikát kapott, nekem az is nagyon tetszik (a grafikája mai szemmel nézve ocsmány, de kit érdekel?) -
Egon
nagyúr
Nekem is ezek a(z egyik) kedvenceim, de sajna (tudomásom szerint) nem sok jelenik meg ilyen...
Azokon kívül, amit felsoroltál, az UFO 1-2-3-Aftermath volt ilyen, illetve a Jagged Alliance 1-2, meg az Incubation... Amit jelenleg fejlesztenek, és ilyen lesz, az a Jagged Alliance 3D, illetve a Jagged Alliance 3. Pedig szívesen látnék egy Fallout Tactics 2-t... Mondjuk kis szisszenéssel ide felehet sorolni a Falloutokat is (abból meg elvileg készül a 3...). -
ToBeY
nagyúr
Az összes C&C startégia király!De most a Generals Zero Hour jön be nekem
-
Power
senior tag
Europa Universalis 2.
Még mindig. -
becksim
aktív tag
Csao!
Szerintem az RTS-ek mar kib@szott uncsik, kar, hogy turn basedet alig csinalnak manapsag.
Az ujak kozul en mindenkepp a Rome Total War-ra szavazok!!
Megeri raforditani az idot, hogy beletanulj, hogyan kell jatszani, es szerintem a toritudasban is megnyom egy kicsit! -
maddog
tag
sakk
ennel jobb elkepzelhetetlen
bar a go is jo
[Szerkesztve] -
corlagon
senior tag
Valamilyen Rpg-alapú, kiscsapatos, harci stratégiára nincs ötlete valakinek? Fallout Tactics, Silent Storm jellegüre gondolok.
-
Egon
nagyúr
Commodore-on nem játszottam strattal anno.
Leszámítva az Elite-t (de az szvsz PC-n jobb volt), illetve a Pirates!-t (csessze meg, mégis kimaradt ez-az...).
Jah, meg a Soccer Manager nevű csoda volt még C64-en (csak így egyszerűen; az angol 4. ligában kezdtél... Nagyon állat volt...).
C64-en a Wizard of Wor-t, a Fort Apocalypse-t, az Archon-t, a Street Rod-ot, a Barbarian-t, az MPro Soccer 711-et stb. stb. stb. favorizáltam... -
Egon
nagyúr
Ami nekem tetszett:
Turn based:
Master of Magic (a legeslegjobb)
Civilization (csak az első jött be)
Colonization
Battle Isle 2 (az 1 és a 3 kimaradt)
Panzer General 1-2
Fantasy General
Incubation
Fallout Tactics
HoMM 3-4 (nem vagyok túl nagy HoMM-fan, úgyhogy ezek csak módjával...)
RTS:
Dune2
Battle Bugs (áááááááááááállat; még a minap is játszottam vele...)
Z (a folytatás nem tetszett)
Blood & Magic (emlékszik erre valaki? tök jó game volt...)
Warcraft 1-3
Starcraft
Populous 3
Dungeon Keeper 2
Red Alert 2 (a többi Westwood-os cucc nem igazán jött be)
AoE 1-2
AoM
Battle Realms
S.W.I.N.E
Commandos (csak az 1)
Desperados
Jó lehet még (nekem kimaradt, de annyian dícsérik):
UFO 1-2
Jagged Alliance 1-2
Master of Orion 1-2 -
szekreny
tag
Háát, nem tudom. Már jó ideje nem találkoztam olyan strat. játékkal(rts, vagy körökre osztott), ami bejövős lenne nekem. Most néztem meg a Spellforce nevű fantasy rts/rpg-t, de nem igazán jó.Szép, szép, meg minden, de nem kötött le túlzottan. Warhammert akarom még majd megnézni, meg a Settlers V-t várom már:Bővebben: link
Addig meg játsszál multiba C&C Generalst, én is ezt fogom tenni, csak vissza kell szereznem még a játékot...
Ja igen, még egy jó dolog, ha szeretted anno a Masters of Magicet, akkor:
Bővebben: link
Körökre osztott fantasy stratégia.
[Szerkesztve] -
MasOyama
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Meglesem. Köszi.
-
Dilikutya
félisten
Ennél nem kell jobb:
Imperium Galactica I-II -
Mahinátor
tag
válasz
Alvin_ti4200 #16 üzenetére
Ja.
Nekem is ezt kellett volna tennem...
Na ne off-oljunk tovább -
Mahinátor
tag
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
Semmivel se jobb mint az első kettő
Mondjuk ezt már Szekér is unta, látszott a fején -
Mahinátor
tag
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Haha!
Még hogy mostanság nem PH!-zol
Bye
[Szerkesztve] -
Safranek
aktív tag
Age of Empires II
-
Spensers
aktív tag
Rome Total War
-
szekreny
tag
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Huhúú, az tényleg nagyon király! A single mód szart se ér, de multiba hihetetleneket lehet zúzni benne. GLA a kedvencem, mindig jól megpartizánkodom az ellent. Nincs is annál idegesítőbb, mint amikor felsorakoztatod a seregedet, a sniperem meg szépen lassan kilövöldözgeti a pilótákat a gépekből
-
Alvin_ti4200
félisten
Command & Conquer: Generals
-
VladimirR
nagyúr
pl ph kereso: beirod a csitkodot es egybol egy csomo egyseget droppol a kepernyodre
Bővebben: link -
MasOyama
őstag
Szempont, hogy sokat kelljen gondolkozni, és, hogy szórakoztató legyen a játék. Ajánljatok nekem ehhezekhez hasonló játékot:
Age of empires, Starcraft, Total Annihilation, Rise of Nations, Warcraft 3+FT, Axis & Allies. Ilyesmi játékok tetszenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest