Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
Csiborbogár #589 üzenetére
Ó hogy bérgyilkossal?
Hát azzal meg nem egyszerű, mert a királyoknál a legjobban képzett bérgyilkosoknak is csak 15-20% esélye van... Ráadásul ez egy várban volt (amit el is foglaltam) és amiben még csücsült 3 kém is...
Én is főleg iszlám ország ellen békekötésnél ha ők kerestek meg, kértem provinciát, és adtak (keresztes hadjárat miatt üzentem hadat, és jeruzsálem volt a cél, azt kértem a békéért, meg is kaptam, és így el is buktam a keresztes hadjáratot, ami vicces) de most ők jönnek ilyen feltételekkel, hogy 3 körön át fizessek 16000 aranyat, hogy ezeket honnan szedi?
Kár hogy nem térnek vissza, így egyre kevesebben lesznek, a végén már csak vagy 2-3 nagy ország lesz... Igen az inkvizítorok ellen már tudom a védelmet: pap, kém, bérgyilkos, csak hát 17 megszállt provinciám van, 13 generálisom, és az éppen frissen kinevezettet (csata után ajánlotta fel hogy akarom e?) még nem tudom ellátni védelemmel, a rohadék meg már ott van, és majdnem max csillagos volt, az olyat nem egyszerű leírtaniJa és rájöttem hogy ezeknek is kell fizetni!
Pap 100aranyat eszik körönként, a követ asszem 50-et, a bérgyilkos szintén, a kém meg talán 25-öt de nem vagyok benne biztos, mindenesetre egész borsos árak vannak... a merchant nem kap fizetést, csúnya is lenne ha kapnaÉs még most is az van hogy ha betöltök, akkor a rabszolgák a krím-en 13-22 aranyat hoznak körönként, ha kinevezem bécset, majd újra budapestet fővárosnak akkor meg 77-230 aranyig hoznak, és egészen a következő betöltésig úgy is maradnak (szóval ha mentek ez után, és azt töltöm be, akkor is visszaáll 13-22 aranyra) kicsit érdekes, szóval most már minden betöltés után azzal kezdtem, hogy kijelölöm bécset, majd újra budapestet fővárosnak... azért nem mind1, kb 1500 aranyam van rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest