Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bencom ™

őstag

válasz Csiborbogár #589 üzenetére

Ó hogy bérgyilkossal? :F Hát azzal meg nem egyszerű, mert a királyoknál a legjobban képzett bérgyilkosoknak is csak 15-20% esélye van... Ráadásul ez egy várban volt (amit el is foglaltam) és amiben még csücsült 3 kém is...
    Én is főleg iszlám ország ellen békekötésnél ha ők kerestek meg, kértem provinciát, és adtak (keresztes hadjárat miatt üzentem hadat, és jeruzsálem volt a cél, azt kértem a békéért, meg is kaptam, és így el is buktam a keresztes hadjáratot, ami vicces :DDD) de most ők jönnek ilyen feltételekkel, hogy 3 körön át fizessek 16000 aranyat, hogy ezeket honnan szedi? :(
    Kár hogy nem térnek vissza, így egyre kevesebben lesznek, a végén már csak vagy 2-3 nagy ország lesz... Igen az inkvizítorok ellen már tudom a védelmet: pap, kém, bérgyilkos, csak hát 17 megszállt provinciám van, 13 generálisom, és az éppen frissen kinevezettet (csata után ajánlotta fel hogy akarom e?) még nem tudom ellátni védelemmel, a rohadék meg már ott van, és majdnem max csillagos volt, az olyat nem egyszerű leírtani :(

Ja és rájöttem hogy ezeknek is kell fizetni! :Y
    Pap 100aranyat eszik körönként, a követ asszem 50-et, a bérgyilkos szintén, a kém meg talán 25-öt de nem vagyok benne biztos, mindenesetre egész borsos árak vannak... a merchant nem kap fizetést, csúnya is lenne ha kapna :DDD

És még most is az van hogy ha betöltök, akkor a rabszolgák a krím-en 13-22 aranyat hoznak körönként, ha kinevezem bécset, majd újra budapestet fővárosnak akkor meg 77-230 aranyig hoznak, és egészen a következő betöltésig úgy is maradnak (szóval ha mentek ez után, és azt töltöm be, akkor is visszaáll 13-22 aranyra) kicsit érdekes, szóval most már minden betöltés után azzal kezdtem, hogy kijelölöm bécset, majd újra budapestet fővárosnak... azért nem mind1, kb 1500 aranyam van rajta...

Új hozzászólás Aktív témák